fbpx

V období Vody netrucujte a milujte bezpodmínečně, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Začíná období, ve kterém je vhodné se zbavit všeho, co již nenáleží vašemu současnému a budoucímu životu. Hodně uklízejte a naučte se být vůči svým bližním štědří. Darujte věci, o kterých víte, že je nebudete používat

Zveřejněno: 12. 5. 2022

Jaro je v plném proudu, a tak se častěji procházejte ve volné přírodě. Navštěvujte místa, kde jste si hráli jako děti, a rozpomeňte se na vše, co vás v tu dobu zaměstnávalo. Odpusťte si, že jste své malé vnitřní dítě zanedbali, a zkuste ho uctít tím, že se rozhodnete splnit si přání, na která jste jako malí zapomněli. Pobývejte co nejčastěji u vody a mluvte k ní o svém životě a všech svých trápeních. Vnímejte ji jako moudrou babičku, která vás umí utěšit a navíc dobře poradí. V tichosti naslouchejte svým vlastním myšlenkám, protože možná nejsou jenom vaše.

Nastal vhodný čas účinně detoxikovat fyzické tělo. Neexperimentujte tentokrát s novými přístupy, ale věnujte pozornost všemu, co se již osvědčilo v minulosti. Zamyslete se rovněž nad svými financemi a učiňte přítrž všem nadbytečným výdajům. Věnujte se velkému úklidu a opravám, které vás možná samy vyzvou k činu. Nekupujte si v žádném případě nic nového, pokud to není zcela nutné. Pobývejte častěji u říček, jezer a rybníků. Zkuste bylinnou očistnou koupel nebo otužování.

V rovině mysli

Zaměřte se na všechny možné negativní myšlenky, které vám průběžně otravují váš vnitřní život. Naučte se nová pozitivní prohlášení, která budou souviset s vašimi současnými tužbami.

Nastává vhodný čas napravit ty nejkomplikovanější vztahy. Nebojte se učinit první krok.

Vyhýbejte se skeptikům a lidem, kteří si neustále stěžují. Je to velmi nakažlivé a ubírá to energii. Snažte se zlepšit své vztahy s vašimi stávajícími kolegy a uspořádejte společný večírek. Omluvte se některým lidem, pokud víte, že jste překročili určité hranice, které jste měli respektovat. Zajímejte se více o své finance i zdravý životní styl.

Ohledně vztahů

Nastává vhodný čas napravit ty nejkomplikovanější vztahy. Zamyslete se nad někým, kdo je pro vás velmi důležitý, ale nějakou dobu spolu nemluvíte. Nebojte se učinit první krok ke zlepšení vašich rodinných a jiných důležitých vztahů.

Netrucujte a hlavně se vyhněte roli oběti, která vám nic dobrého nepřinese. Mějte odvahu druhým odpustit, protože to je významný krok k malým i velkým zázrakům, které mohou následně přijít. Naučte se druhé milovat bezpodmínečně a poskytněte jim to, co sami požadujete.

V rovině ducha

Nastává velmi příhodný čas, kdy se můžete napojit na léčivou moc vody. Snažte se k tomuto živlu přistupovat s posvátnou úctou, protože když k ní budete přistupovat bez respektu, může vám i ublížit. Voda překonává vše a dokáže vytvarovat i kameny.

Přistupujte ke svým životním výzvám podobně jako tento mocný živel. Své problémy jednoduše obtečte. Pamatujte, že vždy existuje cesta a žádná překážka není nepřekonatelná. Očistěte tedy nejen své tělo a mysl, ale hlavně svého ducha.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím být štědrý?
  • Komu si přeji odpustit?
  • Jaké výdaje jsou zcela zbytečné?
  • Co v mém životě potřebuje očistit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Uklízejte a vytvářejte si ve svém domovu prostor.
  • Odpusťte nejdříve sobě a pak druhým.
  • Detoxikujte své fyzické tělo a dodržujte zdravý pitný režim.
  • Buďte ke svým bližním upřímní i soucitní zároveň.

Související…

Mayský astrolog: V čase Sovy a Supa rekapitulujte život a nebojte se nových vztahů
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...