fbpx

Mayský astrolog: V čase Sovy a Supa rekapitulujte život a nebojte se nových vztahů 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Věnujte se hluboké rekapitulaci svého životního příběhu. Vezměte si svou sílu zpět a vraťte druhým, co vám nepatří. Rozdíl mezi rekapitulací a obyčejným rozpomínáním spočívá v tom, že získáte nejen dosaženou moudrost, ale i energii, kterou potřebujete k tomu, abyste neopakovali pořád ty stejné chyby a mohli změnit svůj současný svět k lepšímu

Zveřejněno: 29. 4. 2022

Nastává mayské období 1-Cib-5 (Sova, Sup), kdy je dobré se poučit z nejdůležitějších životních zkušeností, které vás utvořily. Poděkujte životu za všechno, co jste dostali, i za to, co jste zatím nedostali. Vězte, že se vše děje v ten nejsprávnější okamžik.

Důvěřujte božskému načasování, které je víc než dokonalé, přestože tomu občas nerozumíte. Až jednoho dne vše uvidíte z vyšší perspektivy, budete žasnout nad tím, jak vás život vedl těmi nejsprávnějšími cestami, přestože se vám mohly zdát celkem nebezpečné. Naučte se důvěřovat životu, protože to je ten nejlepší přístup, jak tímto labyrintem procházet.

Připravte se na změnu

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na to, v jakém životním cyklu se nachází vaše fyzické tělo. V jakém sedmiletí svého života se zrovna nacházíte? Říká se, že za sedm let se lidské tělo zcela promění, a to způsobem, jakým s ním zacházíte. Rozhodněte se více odpočívat, cvičit a zamyslete se nad zdravým způsobem stravování. Co se týká vašich finančních prostředků, snažte se být vynalézavější, doba se mění a s ní přicházejí různé příležitosti. Je známo, že v dobách krize mnoho lidí zbohatne, a to může být i váš případ.

Nastává příznivý čas ponořit se hlouběji do svého vnitřního světa a posílit svého ducha. Inspirujte se moudrostí starých tradic a snažte se je aplikovat do svého života.

V rovině mysli si mnoho lidí může uvědomit, že jim stávající zaměstnání nebo rozpracované projekty nevyhovují. Možná budete chtít změnit práci, ale zatím s konkrétními kroky počkejte. Rozhodnutí v mysli je dobré udělat, ale správné načasování vašich činů je také důležité. Připravte si nejdříve dobré podmínky pro stávající změnu. Poučte se ze všeho, čím jste ve své kariéře prošli. Udělejte si ve svém životě pořádek. Ukončete vše nedokončené nebo aspoň to, co dokončit lze. Buďte vděční za všechno, co bylo, i za to, co nastane.

Posilujte ducha

Co se týká vašich vztahů, mnoho z vás bude stát před důležitým rozhodnutím. Ti nezadaní se mohou zdráhat jít do dalších vztahů, protože zkušenosti z těch minulých byly obtížné. Jiní mohou vstoupit do nové fáze vztahu, která bude vyžadovat jiný způsob přístupu k němu. Ať je to, jak to je, bude důležité mít odvahu si uchovat svou nevinnost a zároveň se poučit z cenných zkušeností, aby se kvalita vašich stávajících vztahů zlepšila. Chránit si rány je sice hezké, ale můžete tak zabrzdit růst, který je pro vaši duši důležitý.

V rovině ducha nastává příznivý čas, kdy se můžete ponořit hlouběji do svého vnitřního světa. Věnujte se častěji meditaci nebo jiným duchovním cvičením, která vám pomohou pochopit rozmanité příběhy, jimiž jste již prošli, procházíte nebo teprve budete procházet. Ocitáte se na prahu dalšího cyklu, a tak je důležité, abyste se ze všeho poučili a zároveň posílili svého ducha. Napište životopis v třetí osobě a vnímejte sami sebe jako někoho jiného. Inspirujte se moudrostí starých tradic a snažte se ji aplikovat do svého každodenního života.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co končí a co nového začíná?
  • Mám odvahu se znovu zamilovat?
  • V jakém sedmiletí se zrovna nacházím a co to pro mě znamená?
  • Jaká stará tradice mě nejvíce přitahuje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pobývejte častěji v přírodě a snažte se pochopit její nepsané zákony.
  • Napište životopis ve třetí osobě.  
  • Mějte odvahu se znovu zamilovat.
  • Dokončete nedokončené a vytvářejte si prostor pro to nové.

Související…

V období Noci a Domu uklízejte. V duši, těle i ve vztazích, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...