fbpx

V období Psa cestujte a pomáhejte. A nebojte se vést, radí mayský astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Jaro už o sobě dává vědět, a tak může mnoho lidí pocítit příval nové energie, která přeje všem odvážným začátkům i novým projektům. Čas je prozatím velmi slibný pro jakékoliv nové počiny, a tak neváhejte

Zveřejněno: 3. 4. 2022

Nastává období 1-Oc-6 (Pes). Je velmi příznivé a vhodné pro jakoukoliv týmovou práci, přátelství a cestování. Objevování vzdálených míst, kde žijí lidé s naprosto odlišnými zvyky, může být nejen inspirativní pro vaši mysl, ale i hluboce ozdravnou aktivitou pro vaše fyzické tělo.

Buďte v pohybu, ovšem tentokrát se neprocházejte sami a lidské společnosti se nevyhýbejte. Na druhou stranu si nové přátele i lidi pečlivě vybírejte. Naučte se pomoc druhým nejen poskytovat, ale zároveň si o ni i říct.

Nosíte-li v sobě nějaké ambice, najděte lidi, kteří vás ve vašich činnostech podpoří. Udělejte první krok a ujměte se vedení.

Jaro už o sobě dává vědět, a tak může mnoho lidí pocítit příval nové energie, která přeje všem odvážným začátkům i novým projektům. Čas je prozatím velmi slibný pro jakékoliv nové počiny, a tak neváhejte.

Život se pohybuje ve vlnách a člověk se na těchto vlnách má naučit dobře surfovat. Nosíte-li v sobě nějaké ambice, najděte lidi, kteří vás ve vašich činnostech podpoří. Udělejte první krok a ujměte se vedení. Mějte odvahu své sny i vize s druhými sdílet, protože se vám může dostat neočekávané, účinné pomoci.

Neváhejte a cestujte

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, využijte sílu své vlastní představivosti, abyste si ve svém životě manifestovali štěstí. Zkoumejte své niterné potřeby a dávejte si dobrý pozor na to, aby vaše cíle byly opravdu vaše. Často jsme ovlivněni různými mediálními představami, co je dobré a co je špatné, ale to se také stejně často s pravdou velmi míjí. Hodně choďte do přírody a hledejte nová místa, která na vás budou působit harmonicky. Budete-li mít možnost odcestovat někam do zahraničí, neváhejte. Do poloviny dubna je velmi příznivý čas.

V rovině mysli se zaměřte nad zákonem přitažlivosti, který v těchto dvou týdnech může být mimořádně efektivní. Každý večer, než půjdete spát, si představte příběh, který byste chtěli ve svém životě prožít. A zaměřte se nejen na všechny detaily, ale hlavně na to, jak se u toho doopravdy cítíte. Pochopíte tak lépe své opravdové potřeby a možná si uvědomíte, že některá přání nevychází z vaší hlavy. Usínejte s vděčností v srdci a vězte, že vás život podpoří v ten nejsprávnější moment, abyste si své sny mohli opravdu dokonale prožít a užít.

Dejte na sílu skupiny

Co se týká vašich vztahů, nastal čas si uvědomit kruh vašich přátel. Vše se neustále mění, a tak se sami zamyslete nad tím, s jakými lidmi se cítíte nejpříjemněji a kteří mají na vás ten nejblahodárnější vliv. Jste-li v situaci, kdy potřebujete pomoci, neváhejte si o pomoc říct. Je to svým způsobem výraz pokory, kdy si člověk musí uvědomit, že ne všechno může zvládnout sám. Navštivte svého oblíbeného psychoterapeuta a proberte s ním své momentální životní výzvy. Sami pomozte někomu, kdo to doopravdy potřebuje, a učiňte tak rychle i diskrétně.

V rovině ducha si připomeňte, v čem spočívá váš největší talent, skrze který můžete být druhým lidem i světu kolem vás opravdu užiteční. Pes je symbolem bezpodmínečné lásky, věrnosti a pravé oddanosti. Abyste byli skutečně věrní svým blízkým, musíte být věrní sami sobě. Intenzivněji pracujte se svou snovou pozorností, která se v následujících dnech může značně posílit. Experimentujte s různými relaxacemi, kde se používá mluvené slovo a tvůrčí představivost. Využijte sílu skupiny.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké představy mám nejčastěji?
  • Jak mohu sobě i druhým pomoci?
  • Dokážu o pomoc požádat?
  • Jaká cizí země nebo místo mě nejvíce přitahuje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Rozvíjejte svou tvůrčí představivost těsně před spánkem.
  • Ujměte se vedení a naučte se pracovat v týmu.
  • Rozviňte v sobě touhu druhým pomáhat a něco pro to udělejte.
  • Naučte se o pomoc požádat, pokud ji doopravdy potřebujete.

Související…

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu dělejte věci jinak, než jste zvyklí
Robert Policar

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...