fbpx

V období Krokodýla a Draka projevte svou energii. I tu sexuální, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Znamení Imix je prvním z dvaceti mayských znamení, a proto v sobě můžete v následujících dnech pocítit jak potřebu uvolnění, tak vyjádření vnitřních sil, které vámi mohou doslova cloumat. Vyhýbejte se zbytečným konfliktům a impulsivitě, která může být zhoubná

Zveřejněno: 16. 10. 2021

Nastává období 1-Imix (Krokodýl, Drak), kdy se pomalu, ale jistě můžete pustit do všech svých nových cílů a projektů, nad kterými jste v poslední době jen rozjímali. Začíná další devítiměsíční cyklus, a tak mějte odvahu se pustit do svých velkolepých činů. Nečinnost se v tomto čase může stát zhoubnou, protože se probudí velká potřeba něco ve svém životě udělat, a pokud nestihnete dobrý start, ztratíte tak zápal a nadšení, které jsou pro nové začátky potřebné. První čtyři dny nad svými kroky ještě můžete rozjímat, ale pak už neztrácejte čas.

Znamení Imix je prvním z dvaceti mayských znamení, a proto v sobě můžete v následujících dnech pocítit jak potřebu uvolnění, tak vyjádření vnitřních sil, které vámi mohou doslova cloumat. Vyhýbejte se zbytečným konfliktům a impulsivitě, která může být zhoubná, a snažte se svou pozornost nasměrovat k novým začátkům, na které dlouho čekáte. Věnujte se smysluplné, a pokud možno, náročné fyzické aktivitě, která bude souviset s budováním nových základů, na kterých budete chtít stavět svůj další sen. Ujasněte si své záměry a realizujte je.

Projevte sexuální energii

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zamyslete se nad tím, jak prožíváte a vyjadřujete svou sexuální energii ve svém každodenním životě. Díky této síle jsme všichni naživu, a pokud s touto silou budete zacházet správným způsobem, můžete ve svém životě vytvořit téměř všechno, co si dokážete představit. Nastal čas nových začátků, a tak se nebojte realizovat své nové projekty, o kterých jste dlouho přemýšleli. Doporučuji v tomto čase pravidelně běhat a vaše tělo unavit posilováním nebo jinou fyzickou aktivitou.

Dejte své práci hlubší smysl a začne vás opět bavit.

Zamyslete se také nad svým současným zaměstnáním, a pokud v něm nejste spokojeni, nastal vhodný čas ho změnit, nebo ještě více posílit vaši současnou pozici. Dejte své práci hlubší smysl a začne vás opět bavit. Nevyhýbejte se konfrontaci s lidmi, kteří vás mohou nějakým způsobem brzdit nebo omezovat. Jednejte s nimi na rovinu a buďte k sobě i k druhým zcela upřímní. Pročistěte temné vody určitých pracovních vztahů a nově nabitou energii využijte ve prospěch všech zúčastněných.

Buďte laskaví a upřímní

Co se týká vašich vztahů, popovídejte si s partnerem o všem, co vás v poslední době trápí, aniž byste druhé nebo sebe obviňovali. Zejména se zaměřte na váš sexuální život, který můžete v těchto dnech výrazně zlepšit, pokud se tomuto tématu nebudete zarputile vyhýbat. Nebuďte vůči druhým příliš arogantní ani se nelitujte. Když budete k druhým laskaví a upřímní zároveň, můžete do vašich vztahů vnést nový vítr. Je vhodný čas pro novou spolupráci s lidmi, kteří dokážou věci rozpohybovat a nebojí se odvážných činů.

V rovině ducha nastává čas, kdy již nestačí si jen uvědomit své životní cíle a vize, ale kdy je nutné udělat i potřebné kroky k jejich uskutečnění. Na nic nečekejte a energicky dosahujte všech svých cílů tím, že jim jednoduše půjdete vstříc, bez různých vytáček nebo postranních uliček. Postavte se všem svým strachům čelem a vezměte si sílu, která vám náleží. Můžete toho v následujících dvou týdnech hodně dosáhnout, ale je nutné zaktivovat svou vnitřní energii a dobře ji nasměrovat. Každé ráno si určete tři hlavní cíle a splňte je jako první.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám odvahu se konfrontovat s určitými lidmi ve svém životě?
  • Jsem spokojený ve svém sexuálním životě?
  • Mám dostatek fyzické aktivity?
  • Nevyhýbám se novým začátkům?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Promluvte si s partnerem o svých sexuálních potřebách.
  • Příliš nepřemýšlejte, ale raději jednejte.
  • Každé ráno se věnujte fyzickému cvičení a určete si tři hlavní cíle dne.
  • Něco nového začněte a nepřestávejte v této činnosti po devět následujících měsíců.

Související…

V období Králíka se věnujme rozkoším a vyhýbejme pesimistům, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...