fbpx

V období Králíka se věnujme rozkoším a vyhýbejme pesimistům, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Buďme vděční za veškeré dary života, protože vděčnost je klíčem k pravé hojnosti a vnitřnímu štěstí. Můžeme očekávat probuzení kreativních sil, které mohou být počátkem něčeho velkolepého

Zveřejněno: 3. 10. 2021

Podzim s sebou nese určité výzvy. Energie přírody se začíná více stahovat dovnitř a energie noci postupně nabírají na síle. To s sebou může přinést i pochmurné nálady, kterým mohou citlivější lidé snadno propadnout. V období 1-Lamat (Králík), které potrvá do 15. října, se tedy raději zaměřte na to, co vám přináší radost, a více si užívejte života. Obklopte se lidmi s dobrým smyslem pro humor nebo se častěji dívejte na různé komedie či filmy, které vás dokážou od srdce rozesmát. Pokud vás během tohoto času napadne něco skvělého, určitě si to zapište.

Znamení Lamat nám má připomenout, že se nemáme chovat jako roboti a že se umíme na život dívat dětskýma očima. Dělejme druhým přesně to, po čem nejvíce sami toužíme. Pak bude jen otázkou času, kdy se síly tohoto znamení otočí směrem k nám. Buďme vděční za veškeré dary života, protože vděčnost je klíčem k pravé hojnosti a vnitřnímu štěstí. Můžeme očekávat probuzení kreativních sil, které mohou být počátkem něčeho velkolepého.

Co je to úspěch?

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zamyslete se nad tím, co pro vás znamená opravdový úspěch, a zároveň si uvědomte fyzické potřeby svého těla a snažte se je uspokojit zdravým a vyzrálým způsobem. Zajděte si na dobrou masáž nebo si zatancujte a nechte se svým tělem vést. Posilněte svůj sexuální život a nedovolte, aby z vašeho života vyprchala vášeň. Pokud nejste ve svém intimním životě momentálně spokojení, snažte se něco udělat pro jeho zlepšení. Vyhýbejte se však extrémům, abyste nezraňovali svou duši.

Vyhýbejte se pesimistům, rádoby realistům a všem, kteří si neustále stěžují na život.

V rovině mysli vyzkoušejte techniku „vnitřního úsměvu“. Usmívejte se nejen na okolní svět, ale zkuste se usmívat i dovnitř svého těla, zejména do vnitřních orgánů, jako jsou srdce, plíce, játra nebo ledviny. Stačí zaměřit pozornost, nasměrovat dech a v duchu se jen usmívat. Vyzkoušejte to i při řízení auta nebo v práci. Brzy si pak můžete všimnout, že k vám lidé budou hledat cestu, protože z vás pocítí dobrou energii.

Co se týká vašich vztahů, je vhodný čas navštívit vaše staré známé přátele, které jste po dlouhý čas neviděli. Stýkejte se hlavně s těmi, které již dobře znáte, a víte, že se umí dobře bavit. Vyhýbejte se pesimistům, rádoby realistům a všem, kteří si neustále stěžují na život. Pokud žijete v partnerství, zaměřte se na kvalitu vašeho sexuálního života a něco pro něj udělejte. Potěšte nejen svého partnera, ale naučte se být opečováváni i z druhé strany. Uvědomte si své potřeby a nebojte se je sdělovat tak, abyste nikomu neublížili.

Probuďte vnitřní dítě

V rovině ducha nastává vhodný čas zamyslet se nad tím, co nového byste v dalších devíti měsících chtěli přivést na svět. Může to být další dítě nebo třeba projekt. Důležité je, abyste si zároveň uvědomili část zodpovědnosti, která se stvořením nového přijde.

Nevrhejte se zatím do ničeho příliš zbrkle, ale vše důkladně promýšlejte. Je vhodné se zabývat i všemi různými uměleckými směry, o kterých jste kdysi uvažovali nebo se jim aktivně věnovali. Nebojte se v sobě probudit vnitřní dítě, které se touží kreativním způsobem projevit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spíš optimista, nebo pesimista?
  • Umím projevit svou humornou stránku osobnosti?
  • Co mi v životě přináší největší radost?
  • Co nového se má v mém životě narodit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Věnujte se jakékoliv tvůrčí činnosti, která vám přináší radost a naplnění.
  • Pobývejte v přítomnosti bavičů a umělecky zaměřených lidí.
  • Více se usmívejte na druhé lidi i na sebe v odrazu zrcadla.
  • Mějte odvahu ve svém životě něco nového vytvářet.

Související…

V období Orla se vraťte ke svým dětským snům. I v práci, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...