fbpx

V období Orla se vraťte ke svým dětským snům. I v práci, radí astrolog 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Pobývejte častěji s lidmi, se kterými se můžete svobodně bavit o svých názorech, aniž byste byli nuceni stále něco vysvětlovat nebo dokazovat. Dávejte do svých vztahů ze sebe to nejlepší, ale to samé také od života očekávejte

Zveřejněno: 20. 9. 2021

Nastává období Orla (1-Men), ve kterém můžete opět posílit svou vizi a nově definovat své životní cíle. Tentokrát se více zaměřte na lidi, se kterými byste v budoucnosti rádi navázali intenzivnější spolupráci. Může se to týkat nejen partnerských, ale i obchodních nebo přátelských vztahů. Pobývejte častěji s lidmi, se kterými se můžete svobodně bavit o svých názorech, aniž byste byli nuceni stále něco vysvětlovat nebo dokazovat. Dávejte do svých vztahů ze sebe to nejlepší, ale to samé také od života očekávejte.

Znamení Orla se vyznačuje velkou prozíravostí a schopností vidět do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Vnímejte neviditelnou nit osudu, která se line napříč časem, jenž nemá hranic.

Možná nastal čas si ve vašem stávajícím zaměstnání určit vyšší cíle.

Vraťte se ke svým dětským snům a rozhodněte se je realizovat. Uděláte tím radost svému vnitřnímu dítěti, které vám na oplátku poskytne větší hravost a lehkost, s níž můžete probouzet své tvůrčí síly a lépe zvládat vaše každodenní výzvy. Ke všemu tedy přistupujte s určitým nadhledem a snažte se nalézt opravdovou moudrost.

Jak projevit instinkt

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, snažte se o povznesení vašich přirozených instinktů do něčeho vyššího. To neznamená, že byste v sobě něco museli nutně potlačovat, ale spíš abyste nalezli nový způsob projevu, který vám bude ještě lépe vyhovovat. Milujte se s někým jen tehdy, kdy k dané osobě cítíte opravdovou lásku. Když budete jíst, poděkujte životu za jeho dary a buďte vděční. Hledejte tedy ctnosti a pozitivní kvality ve všech činnostech, kterým se momentálně věnujete, a buďte otevření zázrakům, které mohou přijít.

V rovině mysli uvažujte nad svými prioritami v práci a životě. Možná nastal čas si ve vašem stávajícím zaměstnání určit vyšší cíle. Nepodceňujete, nebo naopak nepřeceňujete své schopnosti? Každý extrém vede k nerovnováze, což je z dlouhodobého hlediska nevýhodné. Zkuste najít své vlastní „flow“, které vám přinese nejen stálost, ale i klid v duši. Zkoumejte své vlastní rytmy, protože každý jsme trochu odlišný. Podívejte se na svou pracovní cestu z orlí perspektivy a připomeňte si cíle, na které jste možná kdysi zapomněli.

Rovnováha ve vztahu

Co se týká vašich vztahů, snažte se dělat druhým to, co byste si sami přáli, aby druzí dělali vám. Pokud žijete v neharmonických vztazích, zkuste být k sobě upřímní a zeptejte se sami sebe, zda do vašich vztahů dáváte své nejlepší kvality. Tajemství lásky spočívá v jejím bezpodmínečném dávání, nikoli vyžadování. Na druhou stranu zákon rovnováhy je ve všech vztazích nelítostný, a tak pokud je vaše láska k druhým příliš jednostranná, otevřete se změnám a potkávejte se s lidmi, kteří vám vaši lásku dokážou opětovat.

V rovině ducha nastává čas, kdy je dobré se na svůj celý život podívat z orlí perspektivy. Podívejte se na svůj dosavadní sen života a připomeňte si sílu, která vám dává možnost svůj osud spoluutvářet. Nikdy nejste bezbranní, přestože se tak občas můžete cítit. Vše se neustále mění a Orel vám pomůže uvidět detaily, které vám možná dosud unikaly. Vzpomeňte si na to, proč tady jste, a udělejte ze svého lidského příběhu nový mýtus. Máte velkou moc změnit svůj život už jen tím, že se na něj začnete dívat odlišným způsobem. Způsobem, který bude odrážet tužby vašeho srdce.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké jsou mé nejvyšší životní cíle?
  • Jsem dostatečně odvážný?
  • Co mohu udělat pro zvýšení kvality svých vztahů?
  • Podceňuji se, nebo se naopak přeceňuji?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Podívejte se na svůj život z orlí perspektivy.
  • Všimněte si detailů, kterých jste si doposud nevšimli.
  • Obklopte se lidmi, kteří vám rozumí beze slov.
  • Buďte odvážní a žijte to, čemu věříte.

Související…

V období Větru hodně komunikujte. A hledejte v lidech to dobré, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...