fbpx

Astrolog: V období Noci a Domu se soustřeďte na domácnost i na sny o příbuzných 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Investujte do svého bydlení a snažte se ho nějak zkrášlit. Jedním ze způsobů může být pořádný úklid. Zbavte se všeho zbytečného a vytvořte prostor, ve kterém se vám bude lépe dýchat

Zveřejněno: 30. 7. 2021

Nastává období 1-Akbal (Noc, Dům), ve kterém se vyplatí pracovat na kvalitě vašich rodinných vztahů, jež určují pravou pohodu vašeho domova. Investujte do svého bydlení a snažte se ho nějak zkrášlit. Jedním ze způsobů může být pořádný úklid. Zbavte se všeho zbytečného a vytvořte prostor, ve kterém se vám bude lépe dýchat. Také sny mohou být v období Noci a Domu živější, doporučuji se zaměřit hlavně na opakující se sny nebo noční můry. V každém stínu spočívá hodně světla, a tak se rozhodněte tuto sílu proměnit v něco lepšího a nic nepotlačujte.

Znamení Noci patří k západním znamením, která jsou známa svou přemýšlivostí a hloubavostí. Dávejte pozor, abyste v hlubinách své vlastní mysli netrávili příliš mnoho času, protože hrozí nebezpečí, že byste se v nich mohli ztratit.

Zkrášlete svůj domov a zapojte své rodinné členy do společné práce, která posílí i vaše vzájemné vztahy.

Na druhou stranu máte možnost proměnit svůj stín ve světlo. Zkuste tedy přijmout všechny aspekty sama sebe a důvěřujte si, že se jednoho dne vaše slabé stránky promění v sílu, která vás bude na vaší cestě podporovat. Vyjádřete svůj stín nějakým kreativním počinem. Hlavně v sobě nic nepotlačujte.

Cvičte tělo i mysl

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, uvažujte o tom, že něco nového pořídíte do své domácnosti. Zkrášlete svůj domov a zapojte své rodinné členy do společné práce, která posílí i vaše vzájemné vztahy. Šetřete na budoucnost a zároveň se více zaměřte na způsob vašeho stravování. Zkoumejte, jaké potraviny vám dělají dobře a které ne. Věnujte se i józe, čchi-kungu nebo podobným cvičením, která mají příznivý vliv nejen na vaše tělo, ale i vaši mysl.

V rovině mysli si uvědomte dynamiku ve vašich rodinných i kolegiálních vztazích. Pokud jste měli velmi těžký vztah s jedním z rodičů, možná budete mít problémy se postavit autoritám ve vašem zaměstnání. Těchto souvislostí je nespočetně a jejich odhalení vám může dát šanci na nápravu těchto důležitých vztahů. Pozvěte svou rodinu na společný oběd nebo zorganizujte nezávaznou oslavu, kde každý rodinný člen bude mít možnost se vyjádřit podle toho, jak cítí, aniž by byl přerušován.

Sny a znamení

Co se týká vašich vztahů, zamyslete se nad tím nejkomplikovanějším, který jste ve své rodině měli nebo stále máte. Pokud vycházíte z harmonické rodiny, zaměřte se na ty vztahy, které jsou „nějaké“. Zároveň si dovolte vyjádřit své pocity tak, aniž byste někomu z vašich blízkých ublížili. Naučte se ze svých pocitů vyřvat, vypsat nebo jiným způsobem uvolnit. Nikoho však neobviňujte a to platí i o vás samotných. Pokud se vám bude zdát sen o nějakém předkovi, berte to jako důležité znamení, které vám může pomoci něco odkrýt.

V rovině ducha nastává čas, kdy je vhodné pracovat jak s vaším stínem, tak s vaším rodinným systémem. Vyzkoušejte rodinné konstelace nebo si jen doma vytvořte oltář, kde se budete moci modlit za štěstí a ochranu vašeho domova a všech vašich členů. Pamatujte, že příběhy našich předků nás silně ovlivňují až do sedmi generací, a tak se nebojte svých rodičů, prarodičů a starších ptát na jejich životní zkušenosti. Čím více světla vnesete do těchto často temných osudů, tím získáte více síly k tomu, abyste mohli vytvořit nový příběh síly, ze kterého budou čerpat vaši potomci.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený ve své rodině?
  • Jakým způsobem se stravuji a jak to mohu zlepšit?
  • Umím šetřit?
  • Co mi chtějí říct mé opakující se sny a noční můry?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Napište někomu nebo sobě dopis, kde odhalíte svou duši.
  • Uspořádejte rodinnou oslavu, kde bude mít každý prostor o sobě mluvit.
  • Zapisujte si své sny a naučte se je sdílet se svou rodinou.
  • Naučte se zdravým způsobem vyjádřit své temné emoce.

Související…

V období Psa cestujte a poznávejte nové lidi, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...