fbpx

Mayský astrolog: V období Pazourku se raději nepouštějte do velkých experimentů 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Pazourek patří k severním znamením, která jsou jak velmi praktická, tak duchovně orientovaná. Vaše smysly budou ostřejší a uvidíte mnohem více nedokonalostí, než byste si možná sami přáli

Zveřejněno: 26. 5. 2021

Začíná nové třináctidenní období 1-Etz´nab (Pazourek), ve kterém je dobré se zaměřit na vše, o čem víte, že by bylo dobré zlepšit. Nepouštějte se do nových projektů, ale raději se snažte uzavřít minulost. Hodně uklízejte a snažte se zbavovat všech věcí, které už dlouhodobě nepoužíváte. Můžete je darovat nebo výhodně prodat. Zároveň se věnujte opravám ve vaší domácnosti, a to zvláště tehdy, kdy něco dlouhodobě odkládáte. Nebuďte k sobě ani k druhým příliš kritičtí. Místo slov se raději vrhněte do práce.

Pazourek patří k severním znamením, která jsou jak velmi praktická, tak duchovně orientovaná. Vaše smysly budou ostřejší a uvidíte mnohem více nedokonalostí, než byste si možná sami přáli. Dělejte v každém okamžiku to nejlepší, co dovedete, a především se zaměřte na způsob, jak s druhými lidmi komunikujete. Jste k sobě i k druhým dostatečně upřímní? Nebojte se pojmenovávat věci správnými jmény, ale zároveň mějte druhé v úctě, přestože mohou zastávat úplně jiné životní hodnoty.

Jednejte na jistotu

Co se týká vašeho těla, nastal čas, abyste se více věnovali fyzickému cvičení, zlepšení vašeho stravování i vědomějšímu zacházení s vašimi penězi. Udělejte potřebné změny, abyste jednali efektivněji než v minulosti. Najděte si kvalitní informace i odborníky a snažte se jejich rady ihned vyzkoušet v praxi. Raději však kontaktujte ty, se kterými již máte dobré zkušenosti. Nové věci zatím nechte na později. Zkuste zkontrolovat vaše výdaje a zjistěte, zda něco neplatíte zcela zbytečně.

Zaměřte se hlavně na komunikaci se zákazníky nebo kolegy v práci a do všeho vnášejte co největší jasnost.

V rovině mysli se vrhněte do řešení všech praktických výzev, které k vám mohou přicházet ve zvýšené formě, protože vliv retrográdního Merkura již bude velmi cítit. Své schůzky si včas ověřujte a mějte na vše náhradní plán, abyste nebyli zaskočeni neustále se měnícími životními podmínkami. Zaměřte se hlavně na komunikaci se zákazníky nebo kolegy v práci a do všeho vnášejte co největší jasnost. Hodně uklízejte a zbavujte se všech věcí, které dlouhodobě nepoužíváte. Naučte se být štědří, protože to kultivuje vašeho ducha.

Upřímně a se soucitem

Co se týká vašich vztahů, zamyslete se tentokrát nad lidmi, se kterými se nedokážete snadno uvolnit nebo s nimi máte vyloženě problémy. Rozhodněte se do těchto vztahů vložit své nejlepší kvality, a když to i přesto nebude fungovat, buďte ochotni tyto vztahy ukončit nebo výrazně změnit. Pazourek vám dá sílu. Nejdříve však do všeho investujte své maximum, abyste pak nemuseli ničeho litovat nebo se opět vracet. Naučte se k vašim blízkým mluvit upřímně i se soucitem. Naučte se v druhých vidět to nejlepší a náležitě je oceňovat.

V rovině ducha nastává skvělá příležitost udělat na sobě velký kus práce. Zintenzivněte svou duchovní praxi. Zkuste se zamyslet nad tím, v jakých okamžicích vašeho života jste cítili největší spojení se zdrojem života. Jelikož se rovněž ocitáme v čase vzdušného a komunikačního znamení Blíženců, zamyslete se nad tím, jak používáte svá slova. Slovo má obrovskou moc, a tak s ním nakládejte moudře. Vytvářejte si své vlastní modlitby a snažte si vést pravidelné denní záznamy.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám přehled o svých výdajích a příjmech?
  • Cvičím pravidelně a intenzivně?
  • Vyhýbám se nevyhnutelnému?
  • Jsem spokojený se svým duchovním životem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Intenzivněji cvičte jak svou mysl, tak své tělo.
  • Omezte zbytečné výdaje a hledejte cesty k vyšším příjmům.
  • Buďte k partnerovi upřímní a citliví zároveň.
  • Dělejte vše, jak nejlépe dovedete.

Související…

Mayský astrolog: V období Hada probuďte svou sexuální energii a zbavte se zlozvyků
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...