fbpx

Zamyslete se nad tím, zda nejste ve svém myšlení příliš nepružní, a pokud se vám naskytnou zajímavé možnosti, určitě jim vyjděte vstříc

Zveřejněno: 17. 4. 2021

Nastává období, ve kterém se v mnoha ohledech můžete uvolnit. Zaměřujte se jemně svou pozorností jenom na to, co chcete opravdu žít. Kam nasměrujete svou pozornost, to se bude realizovat. Častěji odpočívejte, relaxujete nebo se věnujte pravidelné meditaci. Život k vám může být v mnoha ohledech milostivý, pokud mu však nebudete příliš překážet. Velký duch přichází a u každého člověka to může znamenat zcela něco jiného. Zamyslete se nad tím, co vás v poslední době nejvíce změnilo.

To, jestli budete zažívat plodný déšť nebo divokou bouři, záleží na vašem postoji. Zaměřujte se na to, co v životě chcete. Ne na to, čeho se obáváte. Teď je více než důležité korigovat vaše myšlenky i vaši momentální náladu. Opřete se do projektů a cílů, které mají vaše srdce, a vše ostatní jednoduše nechte být. Samozřejmě nenabádám k nezodpovědnosti, ale krok po kroku směřujte k tomu, co vás těší, a upusťte od toho, co vás trápí, ale co stejně nemůžete v daný moment změnit. Často proste život o podporu a pomoc, protože je může nabídnout nečekanými cestami.

Jak s tělem a financemi

Co se týká vašeho těla, zaměřte se na to, jak k němu přistupujete. Pečujete o něj zodpovědně, nebo ho zanedbáváte? Váš zdravotní stav se v těchto dnech může hodně zlepšit, nebo zhoršit. Záleží na kvalitě vaší pozornosti. Pravidelně se hýbejte, jezte zdravěji a hlavně dostatečně spěte. Doporučuji se věnovat sportům, které jsou prospěšné i pro zdraví. A co se týká financí? Pokud vám něco vynáší, pokračujte ve své strategii dál a využijte příznivých podmínek k ještě větší hojnosti. V opačném případě se otevřete jiným možnostem.

Jestli uvažujete o nové práci a naskytne se dobrá nabídka, byl by hřích ji odmítnout.

V rovině mysli je dobré se otevřít novým myšlenkám a inovacím ve vašem stávajícím zaměstnání nebo každodenním životě. Zamyslete se nad tím, zda nejste ve svém myšlení příliš nepružní, a pokud se vám naskytnou zajímavé možnosti, určitě jim vyjděte vstříc. Naučte se nový jazyk nebo jinou dovednost, která vám pomůže lépe a rychleji zvládat vaše povinnosti. Jestli uvažujete o nové práci a naskytne se dobrá nabídka, byl by hřích ji odmítnout. Sledujte novinky ze světa a inspirujte se zajímavými přístupy i osobnostmi.

Opečovávejte blízké vztahy

Co se týká vašich vztahů, doporučuji se zamyslet hlavně nad těmi přátelskými. Uvědomte si lidi, které máte rádi, ale možná je kvůli mnoha jiným povinnostem zanedbáváte. Napravte to dřív, než bude pozdě. Pečujte o své blízké, protože s nimi máte ty nejcennější vztahy, které mít můžete. Žijte tak, abyste ničeho nemuseli v budoucnosti litovat. Naučte se více dávat a život vás brzy odmění. Každý přítel je pro vás velkým požehnáním. Zalévejte tyto vztahy svou pozorností, aby neuschly. Snažte se někoho něčím milým překvapit.

V rovině ducha nastal velmi příhodný čas. Mohou se dít zázraky, ale je důležité si na spojení s vaším zdrojem udělat čas. Když se budete neustále honit za hmotnými statky a prací, možná si nevšimnete něčeho mnohem důležitějšího. Pravidelně meditujte a vytvořte si prostor i čas pro prožívání posvátného. Ať je to jakkoliv, velký duch přichází a vězte, že vždy umí upoutat vaši pozornost. Když budete připraveni, můžete pocítit velkou milost, pokud ne, život vám s o to větší razancí ukáže, že nic není samozřejmostí. Je jen na vás, jestli vás čeká plodný déšť hojnosti, nebo přijde blesk, který vás probudí.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Čemu věnuji nejvíc pozornosti?
  • Věřím ve vyšší síly?
  • Umím věci nechat být?
  • Nabízí se mi nějaká nová příležitost?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Začněte nový projekt.
  • Posilujte svou pozornost koncentrací na hořící plamen svíčky.
  • Otevřete se novým možnostem.
  • Pečujte o své finance a přátele.

Související…

Astrolog: V období Smrti se nebojte riskovat. Začněte utvářet svůj nový příběh
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...