fbpx

Pokud něco ve svém životě chcete opravdu změnit, nastalo velmi příhodné období. Mějte odvahu skočit do neznáma a otevřete se všem možnostem

Zveřejněno: 4. 4. 2021

V následujících dvou týdnech bude mnoho z nás stát před velkými výzvami, které člověka prověří v tom, zda své budoucí cíle myslí opravdu vážně. Rozhodně se nevzdávejte, ale naopak zapojte všechny své síly, abyste začali utvářet svůj nový příběh. Odevzdejte životu vše, co patří minulosti, a soustřeďte se na tento přítomný okamžik a svou ideální budoucnost, přestože se může zdát, že okolnosti nejsou stále ideální. V žádném případě o sobě nepochybujte a buďte odvážní.

Říká se, že existují dva typy odvahy, které na své cestě potřebujete, abyste došli ke svým vytouženým cílům. Jsou jimi odvaha začít a odvaha vytrvat. Ať jste v jakékoliv situaci, neohlížejte zpět, protože by vás minulost a pochybnosti mohly také zpět stáhnout. Jděte vstříc svým snům a řešte ihned to, o čem víte, že řešit máte. Jakékoliv odkládání může být velmi frustrující. Pokud něco ve svém životě chcete opravdu změnit, nastalo velmi příhodné období. Mějte odvahu skočit do neznáma a otevřete se všem možnostem.

Postarejte se o tělo i peníze

Co se týká vašeho těla, uvědomte si svůj biologický věk a udělejte pozitivní změny ve vašich stravovacích i cvičebních návycích. Vyzkoušejte něco nového a experimentujte. Zaměřte se také na svou finanční situaci a učiňte změny, o kterých již možná dlouho uvažujete. Důležité je jednat, a tak neotálejte. Investujte do svých koníčků nebo sportu. Nemějte strach z budoucnosti, protože to vás může odradit od všech pozitivních změn. Pokud máte nějaké zbytečné výdaje, nastal čas s nimi skoncovat.

Vrhněte se do nového školení či kurzu nebo dokonce změňte zaměstnání, pokud o tom již dlouhou dobu uvažujete.

V rovině mysli je dobré se otevřít novým pohledům na život. Vaše myšlenky a názory jsou možná již zastaralé, a tak je nutné je aktualizovat. Vrhněte se do nového školení či kurzu nebo dokonce změňte zaměstnání, pokud o tom již dlouhou dobu uvažujete. Vztahy s kolegy nebo nadřízenými mohou projít zkouškou ohněm. Neberte si nic osobně a vězte, že si život lidi půjčuje, aby vás dostal na lepší místo než tam, kde jste. Buďte autentičtí a nic nepředstírejte. To nejlepší, co světu můžete dát, jste vy sami. Vraťte si svou sílu zpět.

Vraťte vztahům harmonii

Co se týká vašich vztahů, bude mnoho lidí stát před volbou, zda v určitých vztazích pokračovat nebo ne. Snažte se do svých současných vztahů dát ze sebe to nejlepší. Když však budou vaše vztahy příliš jednostranné, nechte druhé jít svou cestou. Zákon rovnováhy je nelítostný, a tak udělejte vše pro to, aby se vše vrátilo do harmonie. Nenechte se nikým příliš omezovat, ale zároveň i vy buďte ochotni dát druhým potřebný prostor pro jejich zájmy. V žádném případě druhé neobviňujte a nepokoušejte se s nimi manipulovat nebo je měnit.

V rovině ducha můžete učinit kvantový skok vpřed, pokud budete mít odvahu se postavit svým největším strachům a vnitřním démonům. Pro každého člověka to znamená úplně něco jiného, a tak se s nikým nesrovnávejte, protože to by mohlo ještě více prohloubit vaši bolest. Nemějte strach z neznáma a jděte mu s důvěrou dítěte vstříc. Připusťte si ty nejhorší i ty nejlepší scénáře, ale zaměřte se hlavně na to, co nastane potom. Vždy budete mít šanci znova začít, a tak se nebojte riskovat. Život jde neúprosně dál, a tak se ho nepokoušejte zastavit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Z čeho máte největší strach?
  • Přišel čas něco změnit?
  • Jste ve svém vztahu šťastní?
  • Jaké máte možnosti?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Rozlučte se s úctou se vším, co odchází.
  • Mějte odvahu jednat a nic neodkládejte.
  • Prověřte svou vůli.
  • Začněte znovu a lépe.

Související…

V období Kukuřice zahoďte pochyby. Posilujte tělo i mysl, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...