fbpx

Zima je pomalu na ústupu a to s sebou přinese i lepší náladu, která je spojena s pomalu přicházejícím jarem. Není vhodnějšího času, jak dát svému životu smysl a opřít se do aktivit, které jsou spojeny s vaší zářnou budoucností

Zveřejněno: 24. 2. 2021

V následujících dvou týdnech, které se ponesou v duchu mayského období Jelena (1-Manik), se zaměřte na hledání své životní vize. Pokud ji už znáte, snažte se ji aktualizovat a prohloubit tak, aby co nejvíce vyhovovala vašemu momentálnímu stavu. Jelen vám může ukázat cestu a nejlepší možností, jak se s ním setkat, je procházka lesem. Pobývejte tedy v těchto dnech co nejvíc v přírodě a rozjímejte nad důležitými aspekty vašeho života. Každý řešíme jiné záležitosti a svým způsobem každý kráčíme odlišnou stezkou. Respektujte svou cestu a buďte si v každém ohledu věrní.

Zima je pomalu na ústupu a to s sebou přinese i lepší náladu, která je spojena s pomalu přicházejícím jarem. Není vhodnějšího času, jak dát svému životu smysl a opřít se do aktivit, které jsou spojeny s vaší zářnou budoucností. Mnoho z nás prochází velkými životními změnami a období Jelena je nejlepší čas na to, abychom tyto změny proměnili v pozitivní cykly, které můžeme pomalu, ale jistě uskutečňovat. Nepolevujte ze svých ideálů, protože právě ty dávají vašemu lidskému příběhu smysl. Rozhodněte se naučit něco nového, co vás přiblíží k vašemu pravému poslání.

Pracujte s tělem i financemi

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, vyhledejte v tomto ohledu odborníky, kteří vám mohou značně urychlit cestu. Vyzkoušejte nový styl jógy nebo navštivte osobního trenéra, který vám poradí, jak lépe a zdravěji vyživovat vaše tělo nebo cvičit. Poraďte se i s finančními specialisty nebo pracujte s koučem či průvodcem, se kterými máte dobré zkušenosti nebo vám byli doporučeni někým, komu plně důvěřujete. Ve svých nových návycích vydržte a procvičte svou vůli. Období zmateného retrográdního Merkura již pominulo, a tak se naplno pusťte do všech změn, o kterých jste uvažovali.

"Dnešek" je prvním dnem zbytku vašeho života, a tak je velmi důležité své sny neodkládat.

Zamyslete se také nad tím, podle jaké vize žijete a pracujete. Pokud nebudete dostatečně motivovaní, tak se dá počítat s tím, že budete žít podle vize někoho jiného, což vás za chvilku může přestat bavit. Pamatujte na to, že "dnešek" je prvním dnem zbytku vašeho života, a tak je velmi důležité své sny neodkládat. Připomeňte si, co je pro vás opravdu důležité, a dejte své práci hlubší smysl. Buďte vděční za vše, co momentálně děláte, ale zároveň si neustále připomínejte váš budoucí cíl. Vyhledávejte odborníky a nechte si poradit.

V mysli začátečníka

Co se týká vašich vztahů, je možné, že jsou uspokojivé, ale přesto nastal čas je posunout o úroveň výš. Prohlubte vaše partnerské a rodinné vztahy tím, že najdete novou společnou aktivitu, při jejímž plnění budete všichni svým způsobem začátečníky. Mysl začátečníka má své kouzlo, a to hned ze dvou důvodů. Je to vynikající metoda, jak snížit váš pocit sebedůležitosti, a zároveň procvičíte vaši schopnost být plně v přítomnosti. Také lépe poznáte sebe i vaše blízké. Jen si dávejte pozor na vašeho vnitřního kritika, který může vše pokazit.

Na úrovni ducha přichází další velmi silné období, ve kterém můžete zcela změnit své životní směřování. Jelen vám může odhalit tajemství skrze vaše sny nebo díky silnému zážitku ve volné přírodě. Nastal ideální čas pro dlouhé putování přírodou za účelem nalezení důležitých odpovědí na vaše nejpalčivější otázky. Nastal i ideální čas najít moudrého muže nebo ženu, kterým se svěříte se svými problémy. Toto setkání, které může vzniknout zcela nečekaně a spontánně, může doslova změnit váš běh života.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Žiji podle své vlastní vize?
  • Jak často pobývám v přírodě?
  • Jak bych mohl prohloubit své nejbližší vztahy?
  • Naplňuji své životní poslání?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se tancovat posvátným způsobem, kdy se vám odhalí smysl vašeho života.
  • Vneste do svých vztahů něco nového.
  • Setkávejte se s lidmi, kterých si vážíte za jejich přirozenou moudrost.
  • Přesně definujte svou životní vizi a ihned ji začněte naplňovat.

Související…

Mayský astrolog: V období Jaguára neztrácejte čas zbytečnostmi a stavte pevné základy
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...