fbpx

Jelikož se zároveň ocitáme v období ohnivého a kreativního Lva, zaměřte svou pozornost na svou tvůrčí činnost. Zvyšte své sebevědomí a dovolte si důvěřovat

Zveřejněno: 31. 7. 2020

Po transformativním období Smrti přichází čas 1-Cauac (Déšť, Bouře), ve kterém se můžete až do 12. srpna otevřít pomoci vyšším vlivům života. Všímejte si malých zázraků všedního dne a často se zaměřujte nejen na pozitivní myšlenky, situace a lidi, které potkáte, ale zároveň se nezapomeňte věnovat aspoň pět minut tichému spočinutí, kdy si budete moci uvědomit to, co je doopravdy důležité. A tím je váš vlastní život. Přestaňte se hnát od jednoho úkolu k dalšímu, jen si udržujte pocit osobní pohody a vše ostatní nechte na vesmíru.

Jelikož se zároveň ocitáme v období ohnivého a kreativního Lva, zaměřte svou pozornost na svou tvůrčí činnost. Zvyšte své sebevědomí a dovolte si důvěřovat. Zaměřte se na svůj osobní životní příběh a připomeňte si svou hlavní roli, kterou ve svém životě zastáváte. Pokud si připadáte spíš na vedlejší koleji, začněte pomalu, ale jistě svůj příběh přepisovat. Vzpomeňte si na něco důležitého, co vám v poslední době zásadně změnilo pohled na život. Pokud si něčeho takového nejste vědomi, mohou přijít sny síly nebo jiná událost, která vás změní.

Nebojte se experimentů

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, věnujte zvýšenou pozornost nejen svému zdraví, ale i svým financím. Pokud víte, že ve vašem životě něco funguje, tak ve svém úsilí pokračujte dál. Plody přijdou brzy, a tak se nezastavujte metr před cílem. Naopak svou činnost neustále obohacujte o další nové dobré nápady a nebojte se dále experimentovat. Neusínejte na vavřínech a využijte příznivých okolností k tomu, aby se vaše tělo ještě rychleji uzdravovalo a vaše příjmy se zvyšovaly. Pokud své zdraví budete vědomě zanedbávat, může na sebe neblaze upozornit. Pro ty, kteří chtějí další děti, nastal příznivý čas.

Využijte moderních technologií k tomu, aby vám opravdu ušetřily čas, namísto toho, abyste se stali nevědomky jejich otroky.

V rovině mysli se nebojte různých inovací a nových nápadů. Pokud cítíte ve svém zaměstnání stagnaci, nastal čas to změnit. Nebojte se s druhými sdílet své nápady a zkuste je ihned vyzkoušet v praxi. Využijte moderních technologií k tomu, aby vám opravdu ušetřily čas, namísto toho, abyste se stali nevědomky jejich otroky. Zaměřte se rovněž na své spolupracovníky a oživte tyto vztahy. Pozvěte kamaráda z práce na drink a prohlubujte své vzájemné vztahy. Více se věnujte svým koníčkům a posilněte svého „vnitřního umělce“. Každý ho v sobě nosí. Můžete více malovat, psát, tančit nebo jen poslouchat krásnou hudbu.

Věnujte se blízkým

Co se týká vašich vztahů, věnujte svou pozornost lidem, které máte opravdu rádi. Možná někoho blízkého ve svém životě příliš zanedbáváte, a tak nedopusťte to, abyste přišli o člověka, kterého máte ve svém srdci. Pokud se v některých vztazích necítíte dobře, zamyslete se nad tím, zda do tohoto vztahu vnášíte dostatek pozornosti. Dělejte druhým to, co sami chcete, aby druzí dělali vám, a vše se zlepší. Vztahy jsou jako květiny. Když se nezalévají, uschnou. Ti, kdo dlouhodobě touží po lásce, se mohou v těchto dnech setkat s někým, koho pošle život sám. Vy, kteří jste svobodní, buďte proto bdělí.

Na úrovni ducha nastal čas uvolnit místo pro zázraky života. Abyste to umožnili, je nutné polevit ze svého úsilí a pokorně ustoupit stranou. Nechte život, aby vás učil sám. Všímejte si různých náhodných setkání a zvláštních vjemů, kterými vás bude chtít vaše tělo upozornit na něco důležitého. Zvýšenou pozornost věnujte svým snům, které mohou mít nejen hluboce léčivý efekt, ale zároveň vám mohou ukázat možnou budoucnost, kterou buď můžete změnit, nebo přijmout. Kvalita snů často vypovídá o kvalitě vašeho vnitřního prožívání. Dokážete-li změnit svůj sen, je možné, že dokážete změnit i svůj život. 

Doporučené otázky pro toto období:

  • Je má mysl otevřená novým myšlenkám?
  • Který z mých starých vztahů potřebuje víc pozornosti?
  • Věřím v zázraky?
  • Věnuji dostatek pozornosti tomu, co mě doopravdy naplňuje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • V práci se otevírejte novým přístupům a inovacím.
  • Oživte vztah, který byl pro vás v minulosti důležitý.
  • Získávejte nové informace ohledně přístupu ke zdraví a cvičení.
  • Zapisujte si sny a každý večer před spánkem mějte záměr.

Související…

V období Smrti nechte minulost i strach za sebou, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock, zdroj: Robert Policar

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...