fbpx

Těžko se odolává žádostem čtenářů, kteří mají zájem o mayské horoskopy Roberta Policara. Tak jsme jim vyhověli. Shodou okolností ale začínáme obdobím smrti. Nic depresivního ovšem nečekejte

Zveřejněno: 18. 7. 2020

V Období 1-Cimi (Smrt), které potrvá do 30. července, nastává příhodný čas se pustit do všech velkých životních změn, po kterých mnoho z vás už dlouho touží. Odevzdejte životu vše, co patří minulosti, a neohlížejte se zpět. Žijeme v dobách velkých změn, a tak neváhejte této situace využít a svezte se na vlnách kolektivní transformace. Svět se zastavil a zároveň se dal do pohybu. Nyní je čas zapojit veškeré síly k tomu, abyste začali žít život, který stojí za to. Buďte rozhodní a prověřte svou vůli. Následující dva týdny je dobré ze sebe vydat to nejlepší.

Pokud něco ve svém životě dlouho odkládáte, nastal čas to změnit. Buďte odvážní ve svých činech, a pokud si myslíte, že nic zatím dělat nemůžete, proveďte aspoň intenzivní domácí úklid, při kterém přemýšlejte o svém lidském příběhu. Co je pro vaši duši nebo nitro opravdu nejdůležitější? Existuje něco, čeho byste v budoucnu litovali, kdybyste to nestihli v tomto životě zažít? Odvažte se udělat aspoň první krok ke svým snům. Každý další krok vás posílí, každé otálení oslabí. Buďte tou nejlepší verzí sebe sama teď hned.

Udělejte si pořádek

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se nejen na pozitivní změny ve vašem vztahu k vašemu zdraví, ale zároveň zkuste učinit něco pro snížení vašich finančních výdajů a zvyšování příjmů. Na chvilku se posaďte, uvědomte si, co je nutné, a vše korunujte svými činy. Udělejte si ve svém životě pořádek a zbavte se všeho nadbytečného. Snažte se mít ve svém domově jen to, co doopravdy používáte. Co se týká zdraví, využijte velké moudrosti minulosti i poznatků současné vědy. Experimentujte v tomto ohledu sami se sebou a věnujte se jen tomu, čemu doopravdy rozumíte.

Pokud víte, že je něco opravdu dobrý nápad, neváhejte se podle toho i zachovat.

V rovině mysli se snažte změnit své stávající pracovní podmínky, někteří z vás dokonce možná pocítí velkou touhu se vydat zcela jiným směrem. Uvědomte si myšlenky, které vám brání k prožívání štěstí, a rozhodněte se myslet způsobem, který více koresponduje s vaším „budoucím Já“. Pokud víte, že je něco opravdu dobrý nápad, neváhejte se podle toho i zachovat. Odpočívejte až večer a zkuste spát aspoň osm hodin denně, abyste byli na každý další den připraveni se věnovat s plnou intenzitou vytváření nových pozitivních životních návyků. Buďte odvážní ve svých činech, protože jen skrze ně může dojít k vytoužené změně.

Řeku nezastavíte

Co se týká vašich vztahů, může dojít k ukončení některých mezilidských příběhů, které už pro vás postrádají smysl. Od některých lidí se možná na čas odloučíte a některé tyto změny mohou být trvalé. Nebraňte se přirozené obnově života a věnujte se především sami sobě. Jednejte s druhými rozhodně a soucitně zároveň. Naučte se vítat nové lidi do vašeho života a ti, kteří odcházejí, nechte jít. Nepokoušejte se zastavit řeku, protože to není ve vašich silách. Raději si postavte lepší loď s harmoničtější posádkou. Dovolte si skočit do neznáma, protože jedinou jistotou, kterou jako lidské bytosti máme, je neustálá proměna.

Mějte odvahu být opět sami sebou, protože energie smrti vás nejvíce spojuje se silou života.

Na úrovni ducha nastala příhodná doba, protože můžete celý svůj život posunout na zcela jinou úroveň. Využijte tohoto transformativního času a dovolte si žít život, po kterém toužíte. Uvědomte si nejen hlubší potřeby vaší duše, ale i schopnost si utvářet svůj život podle svého. Probuďte v sobě tvůrčí síly a pracujte na svém sebevědomí. Tančete, malujte, pište nebo se věnujte všem aktivitám, které podporují vaše vnitřní dítě a posilují radost ze života. Mějte odvahu být opět sami sebou, protože energie smrti vás nejvíce spojuje se silou života. Ponořte se do přítomného okamžiku, neotáčejte se zpět a vkročte do nového dění.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Čeho se v životě nejvíc bojím a proč?
  • Mám odvahu žít naplněný a radostný život?
  • Co mi v tom brání?
  • Co pro mě znamená skok do neznáma?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte odvážní ve svých činech.
  • Věnujte se tomu, po čem toužíte teď hned.
  • Spěchejte pomalu, ale rozhodně a brzy dosáhnete cíle.
  • Vzdejte úctu všemu a všem, kteří jsou již vaší minulostí.

Související…

Novoluní v Beranu: Je doba velkých změn, nechte se vést vášní, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...