fbpx

Téměř všem lidem na Zemi se život mění před očima. Někdo v tom nachází klid a jiný panikaří. Místo toho, abyste se děsili konce starého, přemýšlejte tak, abyste odkryli ohromný potenciál možností, který se vám nabízí

Zveřejněno: 24. 3. 2020

V úterý dopoledne, konkrétně v 10.28, nastává novoluní v Beranu. Toto novoluní vám má pomoci si připomenout to, čemu se ve svém životě chcete doopravdy věnovat. V následujících čtrnácti dnech se zkuste zaměřit na to, co je vaší pravou vášní. Období velkých změn, v nichž se aktuálně nacházíme, je dobré využít k tomu, abyste svou činnost věnovali věcem a lidem, na kterých vám doopravdy záleží. Obklopte se lidmi, kteří s vámi sdílí podobné názory, a těm ostatním dejte potřebný prostor a svobodu myslet si, co uznají za vhodné.

To, co se teď ve světě děje, může každý člověk vnímat naprosto odlišně a je nutné tyto postoje respektovat, ale zároveň se jimi nenechat příliš ovlivňovat. Naslouchejte televizi, médiím, různým lidem, rozličným názorům, ale vždy si uchovávejte názor svůj. Je to klíč k osobní svobodě. Můžete dosáhnout i toho, že si žádný názor utvářet nebudete, protože je to všechno ještě předčasné. Naučte se svět zkrátka nezaujatě pozorovat.

Hledání nové vášně

Téměř všem lidem na Zemi se život mění před očima. Někdo v tom nachází klid a jiný panikaří. Co si vyberete vy? Místo toho, abyste se děsili konce starého, přemýšlejte tak, abyste odkryli ohromný potenciál možností, který se vám nabízí.

Vytvořte si takový životní příběh, který jednoho dne vaše potomky minimálně pobaví.

To, že to zatím nemá žádnou formu, může být výhoda i nevýhoda zároveň. Jednejte tak, abyste si ze všeho učinili výhodu. Začněte se učit něčemu, co jste dlouho odkládali. Vytvořte si takový životní příběh, který jednoho dne vaše potomky minimálně pobaví. Rozhodněte se ihned dělat to, co vás nejvíc naplňuje.

Neberte si nic osobně

Ať máte jakýkoliv nápad, jděte do toho a neberte si osobně názory ostatních lidí. Pokud nebudete riskovat životy druhých a nebudete jim škodit, dělejte si, co chcete. Mějte odvahu vkročit na pole neznáma a věřit životu, že vás ochrání.

Hodně se věnujte sami sobě, protože měsíc Berana je k tomu předurčen. Když to zvládnete, získáte mnoho energie. Když ne, bude to velká ztráta nejen pro vás, ale následně i pro druhé. Zbavujte se všeho, co je již minulostí, a pak se vrhněte do velkého životního úklidu.

Vyhýbejte se extrémům

V dobách krizí často někteří lidé ztrácí sebe sama. Strach je pohltí a oni se pak chovají nepředvídatelně a někdy i pošetile. Na druhou stranu existují lidé, které krize posiluje, a oni pak září jako legendární pták Fénix. Udržet si svou vlastní vizi a zároveň nenaštvat lidi kolem vás se zdá být velkým uměním.

Tento rok je výjimečný. Je klíčem k tomu, co budeme žít další pokolení.

Buďte ale za každých okolností věrní sami sobě a připravte se na cestu hrdiny. Začíná nový astrologický rok, a tak neztrácejte ani chvilku času, protože dobrý start vám může být hodně nápomocný. Tento rok je výjimečný. Je klíčem k tomu, co budeme žít další pokolení. Dnes si uvědomte, co je vaší opravdovou vášní, a na nic nečekejte.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Co nového začíná?
  • Umím překonat strach z neznáma?
  • Jsem příliš povolný, nebo spíš arogantní?
  • Kdo mě na mé cestě doopravdy podporuje?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Napište si seznam nejtajnějších životních snů.
  • Učiňte rozhodný krok vpřed a nechte se podpořit správnými lidmi.
  • Zamyslete se, kdo byl v dětství vaším vzorem.
  • Věnujte se všemu, co jste kvůli práci odkládali.

Související…

V období Vody čistěte tělo, chraňte imunitu a opláchněte i duši, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...