fbpx

Neváhejte a každý večer žádejte sny o léčení všeho, co není ve vašem životě v rovnováze

Zveřejněno: 9. 3. 2020

V pondělí 9. března nastane úplněk v Panně, ve kterém je dobré si uvědomit, jak je fyzické zdraví propojeno s tím duševním. Každý fyzický neduh nebo nemoc mají svůj symbolický význam, který může velmi přesně určit to, jak přistupujete ke svému životu. Uvědomte si, na jaké straně těla se vám nejčastěji stávají úrazy, a zjistěte, k jakým nemocem měli sklon vaši předci nejčastěji. Zajímejte se o jejich osudy, protože máte možnost přijmout jejich dary a poučit se z jejich životních příběhů.

Vzpomeňte si na všechny sny, které se vám zdály v poslední době, a požádejte večer o léčivé snění. Některé sny dokáží vyléčit nejen psychické, ale dokonce i fyzické obtíže. Dříve  existovaly chrámy, ve kterých si poutníci nechávali tento typ snů zdát, a odcházeli buď s užitečnou informací, nebo dokonce zcela vyléčeni. Neváhejte a každý večer žádejte sny o léčení všeho, co není ve vašem životě v rovnováze. Buďte trpěliví a hlavně si uvědomte, že tím můžete jen získat a nemáte co ztratit.

Hodně cvičte i relaxujte

Znamení Panny vládne tělu a Ryby vládnou duchu. Spojení těchto dvou znamení, které symbolizuje tento úplněk, vás nabádá k tomu, abyste své tělo začali více vnímat z pohledu svých pocitů. Pravidelně cvičte, ale zároveň nechte tělo odpočívat.

Tento rok je časem velkých změn, může se stát, že hodně vašich spolupracovníků půjde jiným směrem, než byste očekávali.

Naučte se relaxovat, protože tak uvolníte i svou mysl. Zkuste jógu nebo čchi-kung. Zkoušejte jednoduše vše, co vám přijde jen trochu sympatické nebo zajímavé. Využijte skvělé doby, která nabízí nespočet druhů cvičení a přístupu k duševnímu zdraví. V mnoha jiných zemích takovýto výběr není.

Jak se léčit prací

Dalším tématem, které znamení Panny představuje, je vztah k vašemu zaměstnání. Vzhledem k tomu, že tento rok je časem velkých změn, může se stát, že hodně vašich spolupracovníků půjde jiným směrem, než byste očekávali. To vás může inspirovat rovněž ke změnám, po kterých vnitřně toužíte.

Finance jsou důležité, ale mají sloužit hlavně k tomu, abyste si mohli dovolit žít své sny spolu se svými nejbližšími. Když budete pracovat jen pro peníze a odkládat touhy své vlastní duše, začnete být frustrovaní a možná i nemocní. Nemoc může být pobídkou vašeho ducha k tomu, abyste něco změnili ve svém každodenním životě.

Jak milovat lépe a plně

Tento úplněk může rovněž otevřít téma partnerských, kolegiálních a rodinných vztahů. Pokud se dostanete s někým do konfliktu a jste si vědomi toho, že obyčejná komunikace nestačí k tomu, aby došlo k vytoužené změně nebo harmonii, požádejte o pomoc své sny. Každý večer si přejte, aby vám sny pomohly rozpustit napětí, které cítíte k některým lidem ve vašem životě.

Naučte se odpouštět nejen sobě, ale i druhým lidem. Odpuštění se sice nedá vynutit, ale každá snaha se počítá. Naučte se otevřít lidem i přes všechny citové rány, které jste během života museli utrpět. Využijte svých zkušeností, abyste milovali lépe, a buďte nevinní, abyste milovali plně.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Umím si představit své ideální zaměstnání?
  • Mám potřebu mít neustále vše pod kontrolou?
  • Rozumím řeči svého těla?
  • Cítím se ve svém těle komfortně?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Pravidelně cvičte jógu a naučte se relaxovat.
  • Naučte se žádat sny o léčení.
  • Zajímejte se o psychosomatiku.
  • Zjistěte nejčastější nemoci svých předků.

Související…

V období Noci a Domu se dejte do oprav bydlení i vztahů, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...