fbpx

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na své příjmy i výdaje. Nelpěte na starých přístupech, ale snažte se reagovat na vznikající příležitosti

Zveřejněno: 31. 1. 2020

Začíná období 1-Caban (Země, Pohyb), ve kterém bychom měli šetřit své fyzické tělo a za každou cenu se nesnažit stihnout všechno, přestože k tomu bude mít mnoho lidí sklony. Když své tělo přetížíte, zřejmě se ozve. V tomto čase, který potrvá do 12. února, se může přihodit mnoho změn na různých úrovních bytí.

Zvláště se zkuste zaměřit na vaše přátelské a kolegiální vztahy. Mnoho lidí se už pustilo do velkých životních změn a to má samozřejmě své následky, protože opravdová změna není vždy vítaná. Navštěvujte každopádně nová místa a seznamujte se s novými lidmi, protože se vám tak může otevřít mnoho příležitostí.

Pojďte do nových projektů

Zároveň jsme v období Vodnáře, které přeje jak přátelství, tak všem odvážným vizím a inovacím. Dají se tedy očekávat především změny ve vztazích s lidmi, se kterými chcete v budoucnosti na něčem spolupracovat. Všímejte si změn ve vašich kolegiálních vztazích a ihned na ně reagujte. Seznamujte se s novými projekty a ty nefunkční někomu předejte nebo je odevzdejte životu.

Sbírejte potřebné informace a zároveň pozorně sledujte reakce svého těla.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na své příjmy i výdaje. Nelpěte na starých přístupech, ale snažte se reagovat na vznikající příležitosti. Velkou pozornost rovněž věnujte svému fyzickému tělu. Dopřejte mu pravidelný osmihodinový spánek, dobré jídlo a vyzkoušejte nový druh cvičení. Můžete poznat nové lidi i nové přístupy ke zdraví. Sbírejte potřebné informace a zároveň pozorně sledujte reakce svého těla. Vytvářejte si rovněž rezervy do budoucnosti, abyste si mohli plnit své sny.

V rovině pracovní se toho může dít opravdu hodně, a to nejen následujících třináct dní, ale průběžně po celý rok. Lidé mění své hodnoty a to ovlivňuje jejich přístup k dosavadní práci. Sami se zamyslete nad tím, jestli se kolem vás neotvírají nové příležitosti. Když budete dostatečně pozorní, můžete najít novou lepší práci. Nesnažte se příliš lpět na něčem, co už je dávno minulostí. Učte se novým tématům a sbírejte informace, které souvisí s vaší budoucí vizí. Začněte teď hned, protože zítra může znamenat nikdy.

Sledujte kvalitu vztahů

Zřejmě také pocítíte změny ve svých stávajících přátelských vztazích. Navštěvujte různé společenské události, semináře a otevřete se druhým. Více s nimi komunikujte a ve svých stávajících vztazích sledujte jejich kvalitu. Pokud se v některé společnosti už necítíte dobře, pracujte s frekvencí návštěvnosti. Nesnažte se udržovat to, co je neudržitelné, a spíš vítejte to, co přichází. Oživte svůj partnerský vztah nějakým zcela nečekaným překvapením, které druhou stranu potěší. Buďte v tomto ohledu vynalézaví.

Cítíte-li se dlouhou dobu zaseklí, v následujících dnech může přijít oživení i uvolnění, ale první krůčky musíte udělat vy sami.

Na úrovni ducha nastal příznivý čas pro pozitivní změny. Využijte všech příležitostí, které se vám v následujících dnech nabídnou, a příliš dlouho neváhejte. Dejte na první reakci vašeho těla. Pokud byla pozitivní, jděte do toho. Nelpěte na ničem starém jenom z důvodu, že to kdysi fungovalo. Vyzkoušejte novou metodu práce s myslí a možná zjistíte, že jste v něčem opravdu talentovaní. Cítíte-li se dlouhou dobu zaseklí, v následujících dnech může přijít oživení i uvolnění, ale první krůčky musíte udělat vy sami.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaký druh cvičení bych mohl vyzkoušet?
  • Nabízejí se mi nějaké pracovní příležitosti?
  • Jaký důležitý vztah prochází velkou změnou?
  • Po čem touží mé nitro?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Vyzkoušejte nový druh fyzického cvičení.
  • Vytvářejte si finanční rezervy pro svůj budoucí sen.
  • Seznamujte se s novými lidmi.
  • Navštěvujte semináře, které se zabývají osobním rozvojem.

Související…

Novoluní ve Vodnáři: Nevyhýbejte se večírkům ani novým vztahům, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...