fbpx

Tvůrčí síly se probouzejí a jediné, co vám může bránit, je sledování slabých stránek lidí kolem vás a roznášení emočního jedu skrze vaše slova

Zveřejněno: 10. 12. 2019

V úterý začíná mocné období Hada (1-Chicchan), ve kterém máte šanci udělat mnoho práce nejen sami na sobě, ale zároveň posílit svou pozici v zaměstnání nebo uzavřít dobrý obchod. Jediné, co musíte udělat, je překonat strach z úspěchu, který bývá téměř stejně častý jako strach z neúspěchu. Uvědomte si své stinné aspekty osobnosti a rozhodněte se aspoň jeden špatný návyk obětovat v rámci nějakého vznešeného ideálu. Prázdné místo nahraďte pozitivním návykem, který doporučuji vykonávat aspoň 49 dnů v kuse.

Vánoce se blíží a čas příprav je v plném běhu. Had vám v následujících třinácti dnech dodá mnoho energie, a tak ji používejte moudře. Proste život nejen o dary hmotné, ale i o ty vnitřní. Očekávejte silný sen, hluboký vhled, nebo dokonce pracovní příležitost. Nebojte se snít velké sny, přestože je důležité zůstat i pevně na zemi. Had probudí vaše skryté vášně a nabízí vám proměnu vašeho stínu v čistou sílu, která může ve vašem životě vytvořit něco krásného.

Jak se sexualitou?

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zaměřte se na příležitosti, které se vám v těchto dnech nabídnou. Řiďte se svým instinktem a nemějte z ničeho strach. Pokud vám někdo nabídne pomoc, neodmítejte ji, protože nastal příhodný čas. Probuďte své sexuální kanály a své drahé polovičce kupte nějaký erotický dárek nebo se zaměřte na opětovné prohloubení vaší intimity. Nebojte se mluvit o tajných přáních a představách. Buďte však v tomto ohledu opatrní, abyste si neublížili. Pokud máte nějaký vztah, který je založen jen na sexuální přitažlivosti, možná přišel čas ho ukončit, protože může být destruktivní pro vaši duši.

Budete-li mít možnost se otevřít výhodné práci v zahraničí, neváhejte.

Na úrovni mysli a práce toho můžete zvládnout opravdu mnoho. Tvůrčí síly se probouzejí a jediné, co vám může bránit, je sledování slabých stránek lidí kolem vás a roznášení emočního jedu skrze vaše slova. Nemluvte o druhých ani o sobě špatně. Rozhodněte se naopak vyhlásit válku proti vnitřnímu soudci, který vás neustále kritizuje. Buďte k sobě laskaví za všech okolností. V zaměstnání se otevřete odvážným myšlenkám, a budete-li mít možnost se otevřít výhodné práci v zahraničí, neváhejte. Zdokonalujte své jazykové dovednosti a učte se nějaký cizí jazyk nebo angličtinu, která vám může otevřít dveře k ještě většímu úspěchu. Pokud pocítíte, že s nějakým kolegou máte nevyřešený konflikt, nebojte se s ním konfrontovat a pročistěte vody.

Zkuste se transformovat

Ve vztazích ke svým nejbližším buďte ochotni sdílet i své stinné stránky. Svěřte se někomu se svými špatnými vlastnostmi, které již dlouho chcete změnit, ale nejde vám to. Může to být nějaký průvodce, učitel nebo dobrý přítel. To, že dokážete přiznat svou zranitelnost, je velký výraz síly vašeho ducha a zároveň první krok k transformaci. Stíny, které sami před sebou schováváte, mohou výrazným způsobem snižovat kvalitu vašeho života. Když budete odvážní a ve svém popisu nelítostní, ale soucitní zároveň, můžete probudit tolik síly, že budete moci ve svém životě konat až zázraky.

Buďte štědří a kupujte svým nejbližším dárky, o kterých víte, že jim doopravdy pomohou.

V rovině ducha nastává možnost se posunout o další kvantový skok vpřed. Zaměřte se na svůj stín, a pokud máte dlouholetý problém s nějakou závislostí, o které víte, poproste život, ať vám pomůže. Využijte pomoc podpůrné skupiny nebo přátel, kteří na vás budou dohlížet. Nalaďte se na požehnaný čas Vánoc a přejte si duchovní dary, které vám změní vaše vnímání světa k lepšímu. Možná přijde sen, který vás osvobodí nebo vám ukáže přesnou cestu k řešení vašich momentálních starostí. Proste a bude vám dáno. Buďte štědří a kupujte svým nejbližším dárky, o kterých víte, že jim doopravdy pomohou. Zaměřte se na rozvoj svých vnitřních energií a pravidelně cvičte jógu, čchi-kung nebo obdobná cvičení.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený ve svém sexuálním životě?
  • Nebráním se úspěchu?
  • Co z principu odmítám a proč?
  • Jsem k sobě i k druhým upřímný?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Obohaťte svůj sexuální život.
  • Nic neodkládejte a naplno se věnujte svému poslání nebo práci.
  • Přiznejte své chyby a rozhodněte se je neopakovat.
  • Obnovte svou životní vášeň a nadchněte se pro ušlechtilý cíl.

Související…

V předvánočním čase Byliny vyčistěte své tělo i mysl, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...