fbpx

Vybírejte si pečlivě, s kým chcete trávit svůj čas, protože díky druhým lidem můžete spatřit útržky toho, kam na své životní cestě postupujete

Zveřejněno: 28. 9. 2019

V sobotu 28. září, konkrétně ve 20.28, nastane novoluní ve Vahách. Zamyslete se nad kvalitou vašich vztahů a uvědomte si v nich svou roli. Lidé jsou jako chodící zrcadla a život jako zrcadlové bludiště. Někteří lidé vám budou odrážet vaši zářnou budoucnost a další dávné zranění z minulosti. Vybírejte si pečlivě, s kým chcete trávit svůj čas, protože díky druhým lidem můžete spatřit útržky toho, kam na své životní cestě postupujete.

Najděte svou vnitřní sílu být sám sebou za všech okolností. Neztraťte se v dokazování druhým toho, čím nejste, protože jinak v tomto labyrintu života zabloudíte a bude nějakou dobu trvat, než najde cestu zpět do svého vlastního srdce.

Využijte sílu snění k tomu, abyste vyléčili vztahy, které mohly být v minulosti bolestné.

Pokud se vám v posledních dvou dnech zdály nějaké sny, určitě si je zaznamenejte a dávejte zvláštní pozor na lidi, kteří se v nich ocitnou. Sny jsou jako radar, který vám může ukázat hlubší pravdu o tom, jakou roli hrají určití lidé ve vašem životním příběhu. Využijte sílu snění k tomu, abyste vyléčili vztahy, které mohly být v minulosti bolestné. Zaměřte se především na své pocity, které prožíváte v přítomnosti lidí, se kterými se musíte potkávat. Lidé, kteří mají problémy se sebeláskou, přitahují do života chladné a bezcitné vztahy. Naučte se sami sebe milovat bezpodmínečně a kvalita vašich vztahů přirozeně vzroste.

Respektujte své hranice

Nezapomeňte na to, že každý člověk na tomto světě sní svůj vlastní životní sen, a tak nikdo nemá zcela pravdu. Můžete druhým naslouchat, ale nelze je brát zcela vážně, protože jak se mění život, tak se mění i lidé kolem vás, a tím i jejich názory. Můžete se však od druhých inspirovat, a to zejména tehdy, kdy se v jejich přítomnosti cítíte dobře.

Když budete své přirozené potřeby potlačovat, začnete být smutní nebo naštvaní, a tím se zhorší i kvalita vašich vztahů. Narazíte-li na člověka, který si myslí, že vás zná lépe než vy sami, tak je určitě na omylu. Vy se sebou žijete celý svůj život, a tak vás nikdo z okolí nemůže znát lépe než vy sami. Je-li vám něco nepříjemné, řekněte to a nesnažte se hrát hry, které vás odvádí od vaší přirozenosti.

Nakreslete kruh  

Zkuste cvičení, ve kterém si nakreslíte na papír kruh, a do středu tohoto kruhu napište své jméno. Pak si vzpomeňte na všechny lidi, kteří na vás působí blahodárně, a chtěli byste je mít ve svém životě častěji. Napište jejich jména dovnitř kruhu a vně napište ty, se kterými se tak často vídat nechcete, protože vám odráží starou bolest, která je jen ozvěnou vašeho minulého já.

Možná zjistíte, že jste častěji s lidmi, se kterými se cítíte špatně, což by mělo vést k zamyšlení a změně.

Čas od času se do kruhu podívejte a pamatujte, že ho můžete kdykoliv upravovat. Na změnu má každý člověk právo, a tak se zbavte veškerého pocitu viny, který byste při tomto cvičení mohli cítit. Jde hlavně o to, abyste zjistili, jak jednotlivé lidi cítíte a s kým svůj život chcete doopravdy sdílet. Možná zjistíte, že jste častěji s lidmi, se kterými se cítíte špatně, což by mělo vést k zamyšlení a změně.

Buďte ochotni odpustit

Odpusťte všem bývalým partnerům nebo partnerkám, abyste si vytvořili prostor pro nové naplňující vztahy. Když se na někoho budete dlouhodobě zlobit nebo se budete cítit uražení, čas od času potkáte lidi, kteří vám je budou připomínat.

Pusťte svou minulost, ale poučte se z ní, aby se zvýšila vaše rozlišovací schopnost. Kvalita vašich vztahů nejvíce odráží to, jak se cítíte šťastní sami se sebou. Dejte sobě i druhým šanci, aby si vytvořili takový kruh lidí, se kterými budete moct žít opravdu šťastný a naplněný život.

Mayský kalendář a znamení Eb (Cesta, Bylina)

Toto novoluní přeje léčení všech hluboce „karmických“, složitých vztahů, se kterými se můžeme čas od času setkat. Využijte nejen tohoto dne, ale i následujícího měsíce k tomu, abyste vytvářeli harmonické vztahy. Na světě chodí tolik lidských bytostí, a tak se netrapte nikým příliš dlouho.

Abyste se cítili ve všech vztazích skvěle, chce to především vyléčit svůj vztah k sobě.

Když přijde bolest, prožijte ji a nechte ji jít. Naučte se do svého života vítat lidi, kteří přicházejí, a nechte jít ty, kteří odcházejí. Abyste se cítili ve všech vztazích skvěle, chce to především vyléčit svůj vztah k sobě. Naučte se říkat druhým o svých potřebách a nebuďte dotčení, že vás odmítnou, protože tím jen dělají prostor pro lidi, kteří vám vaše potřeby rádi naplní.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Cítím se dobře ve společnosti lidí, se kterými jsem nejčastěji?
  • Jak mohu přispět k větší harmonii ve svých vztazích?
  • Mohu někomu pomoci? A jak?
  • Miluji sám sebe bezpodmínečně?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Buďte vděční za vašeho partnera, přátele a rodinu.
  • Buďte za každých okolností sami sebou.
  • Odpusťte člověku, který vám v minulosti ublížil.
  • Naučte se před druhými mluvit o svých potřebách bez pocitu viny.

Související…

Mayský astrolog: Období Jelena přeje přemýšlení o vztazích
Robert Policar

foto: Profimedia

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...