fbpx

Ryby vládnou snovému světu a znamení Panny tomu každodennímu. Sjednocení těchto dvou znamení vám má připomenout pravou hodnotu služby druhým, která má nejen praktický, ale i duchovní podtext

Zveřejněno: 13. 9. 2019

V sobotu kolem půl sedmé ráno nastane přesný úplněk v citlivém znamení Ryb, což může vyvolat velmi silnou snovou aktivitu. A tak si zapište všechny sny, které se vám v posledních dvou dnech zdály. Ryby vládnou snovému světu a znamení Panny tomu každodennímu. Sjednocení těchto dvou znamení vám má připomenout pravou hodnotu služby druhým, která má nejen praktický, ale i duchovní podtext. Najděte rovnováhu mezi vaším současným povoláním a posláním. Jednoho dne tyto pojmy nebudete muset oddělovat.

Den, během nějž proběhne úplněk, vám má připomenout sílu, kterou v sobě nosí každý člověk, protože každý z nás je svým způsobem snílek. Je to síla snění a představivosti. Vše, co v tomto životě vidíte, je jen představou lidí, kteří dokázali u své konkrétní představy patřičně dlouho vytrvat. Když své představě dáte záměr a pevnou vůli, stane se jednoho dne realitou, která je podle mne jen naším „společným snovým prostorem“, jejž jsme si všichni společně vytvořili. Stačí, když navštívíte jinou zemi nebo kulturu, a budete si připadat jako ve snu někoho jiného. Naučte se snít za bdělého stavu a vytvořte si takovou realitu, která bude přínosem i pro druhé.

Povolání a poslání

Každé dítě o něčem sní a dokáže si svou představou a touhou rychle zhmotnit různá přání. Někomu to jde lépe a někomu hůř, což zřejmě závisí i na tom, do jakých podmínek se člověk zrovna narodí. Pravdou však je, že dětem se často přání plní, protože se o to jejich maminky snaží.

Když vás bude trápit vaše tělo, vaše mysl bude mít velmi těžké, aby našla opravdovou spokojenost.

Jsou lidé, kteří už od útlého věku vědí, čím mají být, a vydrží u tohoto přání. Často pak dosahují velmi brzo společenského úspěchu, protože začali velmi brzo. Život však nezávisí jen na dobré práci a vnitřní potřeby se během života mění. Často se však lidé rodí s určitým přáním druhé v některé oblasti obohatit. Zjistěte sami u sebe, jestli jste na sebe na své cestě nezapomněli. Poděkujte svému současnému zaměstnání za všechno, co vám poskytuje, ale pokud je v přímém rozporu s vašimi vnitřními ideály, uvědomte si, že jste teprve na cestě a prosím nikdy se nevzdávejte.

Pečujte o vaše tělo

Ten nejvzácnější „stroj“, který máte na nějaký čas vypůjčený, je vaše tělo. Vaše tělo je součást komplexnější jednotky, které se říká lidská bytost. Pečujte o své tělo s láskou, protože jak se lidově říká: „Zdravý duch ve zdravém těle.“ Když vás bude trápit vaše tělo, vaše mysl bude mít velmi těžké, aby našla opravdovou spokojenost. Jezte zdravěji, spěte pravidelně a občas cvičte.

Zajděte na dobrou masáž nebo na terapii, zaměřenou na vaše fyzické tělo i duševní pohodu. V tomto ohledu mohu být užitečné všechny preventivní metody, které vaše tělo mohou udržet v perfektním stavu. Nečekejte na to, až se vaše tělo rozbije, a pečujte o ně minimálně se stejnou důsledností jako o vaše auto, počítač nebo mobil. Kam směřujete pozornost, tam jde energie, a tak dávejte svou pozornost tomu, na čem doopravdy záleží.

Nechte si poradit od snů

Mnoho vědců a umělců nachází své největší vynálezy a díla ve světě snů. Mnoho lidí tento zdroj poznání nevyužívá, protože to není jednoduše zaběhlé. Stačí však každý večer své sny poprosit o radu a ráno si zapsat to, co si pamatujete.

Využijte tohoto dne, abyste popřemýšleli o tom, jak zlepšit vztah nejen ke svému tělu a duši, ale i ke svému současnému povolání.

A pokud si své sny nepamatujete, zapište si aspoň to, jak jste se po svém spánku cítili a co ve svém následujícím dnu chcete zažít. Jednoho dne bude naprosto přirozené, že v důležitých životních otázkách vám tento „snový radar“ pomůže. Můžete pochopit různé záležitosti, které jsou možná záměrně někým zahaleny tajemstvím.

Mayský kalendář a znamení Pazourka

Toto znamení touží po dokonalosti podobně jako znamení Panny. Pro lidi narozené ve znamení Panny nebo Pazourka je vždy důležitá práce, které se věnují a kterou se snaží dělat tím nejlepším možným způsobem. Obě dvě znamení rovněž nacházejí zálibu v léčení těla, a to všemi možnými prostředky.

Využijte tohoto dne, abyste popřemýšleli o tom, jak zlepšit vztah nejen ke svému tělu a duši, ale i ke svému současnému povolání. Jednoho dne bude vaše povolání i vaším posláním, a tak se nevzdávejte, pokud to již u některých z vás není realitou.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jsem spokojený se svou momentální prací?
  • Jak se nejlépe přiblížím svému poslání?
  • Potřebuje mé tělo léčení a péči?
  • Důvěřuji síle snů?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Představte si své nejlepší zaměstnání do detailů.
  • Detoxikujte své tělo od škodlivin.
  • Vybavte si své nejdůležitější sny svého života.
  • Přihlaste se na jazykový kurz nebo se naučte něco nového.

Související…

V období Jaguára tužte tělo a skočte do nové práce, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...