fbpx

Než se vrhnete do větších životních nebo pracovních změn, vše dobře promyslete. Zmapujte si své okolí, uvědomte si své silné i slabé stránky a teprve pak se rozhodněte udělat důležité kroky

Zveřejněno: 10. 9. 2019

Období Jaguára, které potrvá do 22. září, nám dodá sílu vzít život do vlastních rukou. Pokud tedy chcete změnit svou práci, zlepšit svou fyzickou kondici nebo zlepšit kvalitu svého myšlení, nastal ten správný čas, ve kterém mohou být vaše snahy zúročeny úspěchem. Jaguár je znamením moci, a tak ji využijte moudře a ku prospěchu všech kolem vás. Pozorujte své pracovní prostředí a sledujte různé příležitosti, které nemusí být na první pohled zřejmé. Když se naučíte jednat ve správný okamžik, můžete ušetřit mnoho let úsilí.

Než se vrhnete do větších životních nebo pracovních změn, vše dobře promyslete. Zmapujte si své okolí, uvědomte si své silné i slabé stránky a teprve pak se rozhodněte udělat důležité kroky, které povedou ke zlepšení vaší životní úrovně. Jaguár vám dodá větší pozorovací schopnosti a schopnost vycítit ten nejlepší okamžik pro lov. Vaší kořistí jsou vaše vlastní slabiny, a tak si zkuste těchto následujících třináct dní zapisovat vše, čemu se věnujete. Dívejte se na sebe nezaujatě a za žádných okolností se nekritizujte. Jen se dívejte a v určitých chvílích se rozhodněte pro změnu k lepšímu.

Cvičte a jezte zdravě

Zaměřte se také na posílení vašeho těla. Procházejte se pravidelně v lese a pobývejte nějaký čas o samotě. Přemýšlejte o svém vztahu k financím, a pokud se v této oblasti necítíte spokojeni, zkuste jinou strategii. Pokud jíte nezdravě, změňte své stravovací návyky. Učiňte své tělo pružným a svalnatým podobně, jako ho mají kočkovité šelmy. Budete-li se procházet v lese, zkuste si představit, že jste jaguáři. Jaký z toho máte pocit? Pohybujte se tiše a zesilte své smysly. Pracujete-li hodně u počítače nebo se moc nepohybujete, začněte intenzivně a pravidelně posilovat své tělo.

Zkuste své pracovní prostředí změnit do té míry, abyste se v této oblasti cítili komfortně.

V rovině mysli se zaměřte na změnu svého negativního myšlení. V tomto čase může být práce s afirmacemi účinnější než kdy jindy. Zároveň prohlubte své vnitřní ticho a intenzivně, ale nenápadně pozorujte své pracovní prostředí. Dělejte svou práci nejlépe, jak dovedete, a zkuste své pracovní prostředí změnit do té míry, abyste se v této oblasti cítili komfortně. Pokud máte nějaký obtížný vztah k určitému kolegovi, nastal vhodný čas pro vyjednávání. Máte možnost svůj pracovní svět uvést do větší harmonie. Než však uděláte odvážný skok, pozorně zmapujte svůj terén. Dělejte jen to, co je nutné a nanejvýš efektivní.

Jak urovnat vztahy

Co se týká vztahů, zaměřte se na svou schopnost druhé pozitivně ovlivnit. V žádném případě svou moc nezneužívejte, ale naopak využijte sílu jaguára k tomu, aby vám druhá strana správně porozuměla. Můžete mít sílu někomu účinně pomoci svou radou nebo uvést určité disharmonické vztahy do rovnováhy. Je to skvělý čas pro vyjednávání, pokud máte své záležitosti dobře promyšlené a jste upřímní. Pokud cítíte, že ve vašem partnerství je jisté napětí, promluvte si o svých pocitech a společně se snažte do svého partnerství vložit ty nejlepší kvality. Je velmi pravděpodobné, že vás partner pochopí a uvidí v tom správném světle. Vztahy, které jsou dlouhodobě destruktivní, mohou dojít konce, protože budete mít potřebnou sílu je definitivně uzavřít.

Kombinace znamení Panny a Jaguára vám dává možnost učinit velké změny jak ve vašem zdraví, tak v zaměstnání.

V rovině ducha nastal čas, kdy se můžete naladit mnohem snadněji na své vnitřní dary a sílu. Věnujte se své oblíbené duchovní praxi, a pokud žádnou nemáte, přečtěte si aspoň dobrou psychologicky laděnou knížku. Pobývejte často o samotě a rozjímejte o aktivitách, které by vám nejvíce pomohly, abyste se vnitřně cítili lépe. Především si uvědomte, zda povolání, kterému se momentálně věnujete, bude moci být jednoho dne i vaším životním posláním. Pokud ne, tak se rozhodněte udělat určité změny k tomu, abyste se ke svému poslání více přiblížili.

Kombinace znamení Panny a Jaguára vám dává možnost učinit velké změny jak ve vašem zdraví, tak v zaměstnání. Zdokonalujte se ve svých pracovních dovednostech a v každém okamžiku dělejte vše, jak nejlépe dovedete. Nejlépe upoutáte pozornost svou prací a příkladem. Pečlivě sledujte různé příležitosti, které se vám budou nabízet, a pokud něco takového uvidíte, neváhejte a jednejte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Cítím se ve svém těle dobře?
  • Věnuji se pravidelně posilování svého těla?
  • Umím své myšlenky dobře a srozumitelně druhým prezentovat?
  • Umím druhým dostatečně dlouho naslouchat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně posilujte a pobývejte v přírodě o samotě.
  • Učiňte změny, na které již dlouho čekáte.
  • Každý den si zapisujte to, jak se pohybujete životem.
  • Promluvte někomu do duše a uveďte své vztahy do rovnováhy.

Související…

Nastává novoluní v Panně. Jděte za svým posláním, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...