fbpx

Nastává čas, abychom si uvědomili hlubší smysl našeho života. Opravdu se věnujeme tomu, co těší naši duši?

Zveřejněno: 16. 7. 2019

Při tomto úplňku, který bude doprovázet částečné zatmění, nastává čas, abychom si uvědomili hlubší smysl našeho života. Opravdu se věnujeme tomu, co těší naši duši? Uvědomme si, v jakém oboru se chceme doopravdy realizovat. Často na nás má silný všeobecný vliv společnost a rodina. Chceme vyjít všem vstříc a občas děláme až příliš moc kompromisů, které však rozesmutňují náš vnitřní svět.

Vzpomeňte si na své dětské sny, které jste možná vzdali. Nebo možná ne, ale dost o nich pochybujete. Nevzdávejte svůj boj, tedy alespoň ne v tento den. Když vytrváte, život vás odmění za vaši věrnost a energie se navrátí v plné síle.

Naučte se přijímat naprosto bezpodmínečně a nebojte se podívat hluboko do vašeho světa pocitů.

Úplněk nastane večer ve 23.39. Bude provázen zatměním Měsíce, což činí tento den velmi významným, a již během dne můžete zaznamenat silně probuzené emoce, které však nemusejí být na první pohled viditelné. Znamení Kozoroha se snaží mít vše pod kontrolou, ale síla Raka je příliš mocná, aby to šlo jen tak zlehka. Naučte se přijímat naprosto bezpodmínečně a nebojte se podívat hluboko do vašeho světa pocitů. Vyhýbejte se zbytečným konfliktům a nesnažte se druhé přesvědčit o své pravdě. Každý ji má jinou a má na to plné právo.

Vždy existuje cesta

Ať si každý, co chce, říká, nebo píše, jen vy znáte svou vnitřní pravdu a stojí za to ji naplno žít. Naši nejbližší jsou naším nejintimnějším zrcadlem, ale i přesto jsou jen odrazem, který je „pokroucený“ jiným vnímáním, než je to vaše. Procházíte zrcadlovým labyrintem a u některých zrcadel můžete vypadat lépe a u jiných zase hůř.

Možná vás v posledních dnech někdo mohl zpochybnit, a pokud se tak stalo, zdaleka nejste sami. Přeneste se přes veškeré náročné emoce a situace, ke kterým mohlo i nemuselo dojít. Buďte věrní svým snům a vězte, že život vždycky vykouzlí zázrak, pokud budete dělat to, co je pro vás správné. Učte se trpělivosti a to správné načasování přijde v ten nejpříhodnější okamžik.

Posilte koncentraci

Znamení Kozoroha přeje koncentraci na jeden bod nebo určitý záměr. Je jedno, za jak dlouho se váš sen vyplní. Když víte, jaké je vaše životní poslání, nemůžete minout, pokud budete dělat soustavné a vytrvalé kroky. Na vaší straně stojí čas, který vždy vyfiltruje vše, co není opravdové.

Domácí prostředí bude přístavem, který vám vždy dodá energii, abyste mohli ve svých dlouhodobých cílech vytrvat.

Zkuste se každý večer aspoň pět minut dívat do plamene svíce nebo na jiný váš oblíbený předmět či sledovat představu. Mnohem důležitější je soustavnost, která vás bude den po dni přibližovat k vašemu cíli. V tomto světě se vyskytuje tolik možností, že je velmi obtížné zůstat věrný jedné věci. Když si však vyberete aspoň jedno přání a budete mu oddaní, magie života na sebe nedá dlouho čekat.

Pracujte na rodinných vztazích

Přestože se vám může občas zdát, že by bylo lepší být sami, než se neustále konfrontovat s jinými hledisky svých nejbližších, obvykle to tak není. Když dáte do svých rodinných vztahů ze sebe to nejlepší, můžete později čerpat ohromnou sílu, protože domácí prostředí bude přístavem, který vám vždy dodá energii, abyste mohli ve svých dlouhodobých cílech vytrvat.

Jen to nepřežeňte. Mezi kariérou a rodinou by měla panovat jemná rovnováha sil, protože se vzájemně doplňují, přestože se to na první pohled může zdát naprosto neslučitelné. Spěchejte pomalu a brzy dosáhnete cíle.

Znamení Pazourka

Pazourek přeje nejen výkonu v práci, ale i neustálé touze se zlepšovat na všech úrovních života. Dejte ze sebe to nejlepší a naučte se být trpěliví. Váš vnitřní a vnější svět se jednoho dne spojí a vaše síla bude upřímná. Nedokonalost je součást dokonalosti, a tak se nebojte přiznat své slabé stránky.

Buďte věrní své osobní pravdě a to samé dovolte svým nejbližším.

To nejslabší ve vás se může stát tou největší silou, a tak ve svém životě nic neopomíjejte. Na druhou stranu musíte v každém okamžiku volit, co je opravdu důležité. Dělejte jednoduše vše, jak nejlépe dovedete, a buďte věrní své osobní pravdě a to samé dovolte svým nejbližším.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaké je mé poslání?
  • Je mé povolání v harmonii s mým posláním?
  • Co je potřeba změnit a čeho se nejvíc bojím?
  • Dokážu ve svých záměrech vytrvat?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Napište si své dlouhodobé cíle a přání.
  • Spěchejte pomalu.
  • Pořiďte si deník a zapisujte si svou osobní cestu životem.
  • Požádejte o ochranu své rodiny a naplnění ve svém povolání.

Související…

Začalo období retrográdního Merkura. Nespoléhejte na přesnost a uklízejte
Robert Policar

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...