fbpx

Zaměřte se na svou budoucnost a v prvních dvou třetinách měsíce také na rozvíjení životní odvahy

Zveřejněno: 10. 4. 2019

Nový astrologický rok je v plné síle, a tak se opřete do všech aktivit, na kterých vám záleží. Zaměřte se na svou budoucnost a v prvních dvou třetinách měsíce také na rozvíjení životní odvahy. Uvědomte si svou sílu a pracujte na slabinách, které vás mohou příliš brzdit na cestě k úspěchu. V poslední třetině se soustřeďte na prohlubování praktických znalostí a snažte se neotřele a originálně řešit vystupující životní výzvy.

Berani: Směřujte k cílům

V prvních dvou třetinách dubna se opřete nejen do bujarých oslav vašich narozenin, ale zároveň i do aktivit, které souvisí s vašimi zájmy a specifickými cíli, jež jste si vybrali. Pracujte na svých slabinách i na silných stránkách. Eliminujte vše komplikované a dejte průchod své věhlasné přímosti. Nevyhýbejte se kritice, protože může být v tomto období velmi užitečná.

Své poznatky buď ještě více prohlubujte, nebo je druhým přitažlivým způsobem předávejte.

V poslední třetině měsíce se zase soustřeďte na budování jistot a zkuste se víc zaměřit na praktické záležitosti. Nechte si poradit od odborníků, a pokud jste sami v něčem specializování, tak své poznatky buď ještě více prohlubujte, nebo je druhým přitažlivým způsobem předávejte.

Býci: Připravte se na start

V prvních dvou třetinách dubna se snažte udržet svou pozici. Je možné, že se dostanete do určitých třecích ploch s druhými lidmi. Změn bude kolem vás příliš mnoho, a tak jen sledujte, jak se věci vyjeví. Jelikož pomalu končí váš osobní rok, udělejte si důkladnou rekapitulaci toho, co se vám minulý rok povedlo a co zase tolik ne. Opřete se do cvičení a zdokonalujte se ve svých koníčcích.

Nejdříve si najděte všechny potřebné informace nebo si nechte poradit od lidí, které považujte za odborníky.

V poslední třetině měsíce hlavně nebuďte impulsivní, přestože bude mít mnoho z vás pocit, že byste měli totálně změnit způsob života. Uran je čerstvě ve vašem znamení, a může tak vyvolat obrovskou touhu po osvobození od starého způsobu života, což u vás není typické. Než uděláte „bláznivý“ krok, nejdříve si najděte všechny potřebné informace nebo si nechte poradit od lidí, které považujte za odborníky.

Blíženci: Nepochybujte o sobě

V prvních dvou třetinách dubna se zaměřte na detaily toho, čeho chcete dosáhnout. Můžete mít skvělé vize a myšlenky, ale v této realitě se vše utváří pomaleji, než byste si možná přáli. Buďte vytrvalí, protože vaše myšlenky a ideje jsou realizovatelné, ale potřebují více promyslet. Věnujte se rovněž více svým koníčkům, abyste si uchovali dobrý životní pocit. Nerozšiřujte příliš své pole zájmu, protože už tak je toho asi mnoho. Pracujte na detailech, kterým se vyhýbáte, a uvidíte, že vše bude paradoxně rychlejší, než si myslíte.

V poslední třetině měsíce se zaměřte na praktické záležitosti a nechte si poradit od odborníků. Pokud sami někomu radíte, budete ve svém živlu. Své poznatky však stále zdokonalujte, protože život jde neustále a nelítostně dopředu.

Raci: Buďte upřímní

V prvních dvou třetinách dubna to může pěkně vřít na mnoha úrovních. Některé vztahy, a to převážně s muži, mohou být náročné a citově komplikované. Nenechte se vtáhnout do žádných mocenských her a sami buďte vůči svým nejbližším upřímní. Dovolte si stát za tím, co považujete za správné, a nebojte se, že své blízké ztratíte.

Pokud řešíte ve svém životě něco konkrétního, nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete.

V poslední třetině měsíce se zaměřte na zvelebování svého domova a praktické záležitosti. Buďte vynalézaví a často pobývejte v přírodě. Pokud řešíte ve svém životě něco konkrétního, nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete. Vy sami můžete hrát roli poradce, a tak se neostýchejte.

Lvi: Ukažte se v nejlepším světle

V prvních dvou třetinách dubna budete ve svém živlu, ale připravte se i na možné překážky, které vám budou do cesty stavět někteří lidé. Jste na koni, a tak to mnoho z vás ani nepozná. Přesto si dávejte na zbytečné konflikty pozor. Buďte k druhým co nejupřímnější, a když vás někdo svou manipulativní činností pobouří, běžte si raději zacvičit, věnujte se svým nejoblíbenějším koníčkům nebo umění.

Řešte jen ty záležitosti, které řešit jdou, zaměřte se na efektivitu a pragmatismus.

V poslední třetině měsíce se můžete dostat do nervozity, protože se mohou různé záležitosti zdržovat, což pro vaši vrozenou netrpělivost není nic příjemného. Řešte jen ty záležitosti, které řešit jdou, zaměřte se na efektivitu a pragmatismus. Naučte se něco nového a druhým předávejte to, co již dokonale ovládáte.

Panny: Zdokonalujte se v práci

V prvních dvou třetinách dubna se nedržte v práci zbytečně zpátky, protože vaše praktické dovednosti jsou neocenitelné a často také nedoceněné. Máte větší vliv, než si myslíte, protože rozumíte detailům, ke kterým většina nemá přístup. Buďte odvážní při různých poradách a ukažte druhým, co ve vás spočívá. Buďte upřímní v tom, co vidíte, přestože to může být pro některé lidi nepříjemné. Věnujte se ve zvýšené intenzitě svému zdraví a pohybu na čerstvém vzduchu.

V poslední třetině měsíce se s radostí vrhněte na všechny praktické záležitosti a inovace. Dostáváte se do svého živlu, a tak se nebojte i nových přístupů, které se vám nabídnou. Ukažte druhým, v čem jste nejlepší, a dovolte si druhým poradit. Sami navštivte lidi, kterým v určitých oborech naprosto důvěřujete.

Váhy: Dejte druhým hranice

V prvních dvou třetinách dubna to může být poměrně divoké období, protože se ocitáte v polovině svého osobního roku, a tak budete druhými prověřováni ve svých vlastních hranicích. Stůjte si na svém a využijte u toho své vynikající diplomatické schopnosti. Když to nepůjde, naučte se být více asertivní, a dokonce se nebojte případného sporu. Jedná se o hodně, a tak buďte ve svých činech vůči druhým důslední.

Choďte hodně do přírody a navštěvujte místa s bohatou kulturní historií.

V poslední třetině měsíce se tlak značně uvolní a vy si od náročných vztahů odpočinete. Choďte hodně do přírody a navštěvujte místa s bohatou kulturní historií. Zjistěte si všechny potřebné informace, které souvisí s vašimi sny, a nebojte se navštívit odborníky, kterým důvěřujete. Je to vhodná doba více usadit své vize na zem.

Štíři: Buďte rozhodní a pevní

V prvních dvou třetinách dubna můžete zaznamenat větší konflikty s ostatními lidmi. Buďte pevní a vyhněte se mstivosti. Jste příliš silní lidé, kteří mohou druhým svými slovy značně ublížit, a tak v sobě pěstujte potřebný soucit. Pracujte na všem, co se vám nezdá v pořádku, a naučte se svým nejbližším sdělovat pravdu tak, aby je zcela neparalyzovala. Nepříjemným záležitostem se však nevyhýbejte. Jejich řešením se můžete dostat na úplně jinou úroveň prožívání.

V poslední třetině měsíce dubna se intenzita střetů může ještě prohloubit, protože pomalu vstupujete do první poloviny vašeho osobního roku. Nebuďte impulsivní a v některých ohledech si nechte poradit od odborníků. Zaměřte se na všechny praktické záležitosti a sežeňte si všechny potřebné informace. Vyplatí se to.

Střelci: Řešte vše rychle a efektivně

V prvních dvou třetinách dubna se zaměřte především na všechny záležitosti, o kterých jste přesvědčeni, že by mohly fungovat lépe. Jste ve svém živlu, a tak se nebojte opřít do pořádné akce. Pokud narazíte na odpor druhých lidí, snažte se s nimi domluvit. Vyhněte se průtahům a manipulativním lidem. Pokud nebudete mít dostatek pohybu, může nastoupit silný smutek nebo deprese. Činnost vás ze všeho vysvobodí.

Všechny pracovní výzvy řešte ihned, ale zároveň se obrňte potřebnou vytrvalostí.

V poslední třetině měsíce se spíš zaměřte na odpočinek a dokončení všeho, co jste v nedávném období započali. Rozjeďte svou lektorskou nebo konzultační činnost, ve kterých jste nejlepší. Všechny pracovní výzvy řešte ihned, ale zároveň se obrňte potřebnou vytrvalostí.

Kozorozi: Udržujte si tempo

V prvních dvou třetinách dubna se nenechte zmást tempem a množstvím úkolů, které po vás bude život chtít. Udržujte si svůj rytmus nezávisle na tom, co si o tom budou ostatní myslet. Vyhýbejte se zbytečným mocenským bojům a zkuste být vůči druhým co nejupřímnější. Buďte ale také asertivní a nebojte se některým lidem zopakovat váš pohled na věc klidně stokrát.

V poslední třetině měsíce se atmosféra výrazně uvolní a možná budete uvažovat o dalších inovacích a vylepšování vaší celkové životní situace. Navštěvujte různé odborníky, kterých si vážíte, a sami se rozhodněte druhé vzdělávat v oborech, o kterých víte, že jsou nezbytné.

Vodnáři: Inspirujte druhé

V prvních dvou třetinách dubna se vrhněte do všeho, co je spojené s vašimi vizemi. Zaměřte se především na to, co nefunguje, a obnovte svou osobní vizi. Možná že se dostanete do křížku s lidmi, kteří sice budou mít podobný, ale v jádru naprosto odlišný názor na stejnou věc. Dejte do svých vztahů i koníčků to nejlepší a pak se dívejte, jak na tom opravdu se svými spolupracovníky jste.

Zaměřte se především na ukotvení vašich snů a vizí na zem.

V poslední třetině měsíce se zaměřte především na ukotvení vašich snů a vizí na zem. Buďte vynalézaví a jednejte s rozhodností. Nechte si poradit od lidí, kterým naprosto důvěřujte, a vše uveďte ihned do praxe.

Ryby: Naučte se říkat ne

V prvních dvou třetinách dubna to může být velmi náročné, protože bude zřejmě docházet k různým nastavováním hranic, a to v kolektivním měřítku. Naučte se respektovat své pocity a niterné potřeby. Přestože nemáte rádi jakékoliv definování věcí, je dobré si připomenout, co je pro vás důležité, abyste mohli v určitých situacích dobře reagovat. Soustřeďte se především na zlepšování všech vztahů, kde panuje jasná nerovnováha, což ve vašem případě může znamenat nejeden vztah.

Související…

Mayský astrolog: V období Pazourku se zdokonalujte ve všem, co je třeba
Robert Policar

V poslední třetině měsíce se snažte řešit všechny praktické záležitosti, které vám pomohou vaše sny více přiblížit realitě. Buďte vynalézaví a nebojte se nechat si poradit od lidí, ke kterým máte naprostou důvěru. Sami se nebojte druhým ukázat, co ve vás vězí. Mnoho z vás má plno uměleckých i psychických darů, které čekají na zveřejnění.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...