fbpx

Čím víc se poučíte ze svých chyb, tím silnější budete v následujícím období

Zveřejněno: 5. 4. 2019

Přestože před pár dny začala jarní rovnodennost, která ohlásila příchod jara, tak teprve nyní se dá říct, že začal nový astrologický cyklus naplno. Slunce i Luna jsou v ohnivém znamení Berana. To s sebou přinese nadšení, optimismus a touhu se vrhnout do nových začátků. Ukončete minulost, ať byla jakákoliv, a vrhněte se do naplňování svých vlastních tužeb. Toto novoluní vám přináší moudrost seberealizace.

Samotné novoluní proběhne přesně v 10.52. Než se vrhnete do realizace svých snů, poučte se z minulého období. Může to být rok, desetiletí nebo klidně celý život. Dejte si na tom záležet, protože není nic horšího, než neustále opakovat ty stejné chyby dokola a dokola. Rozlučte se se svým „minulým Já“ s úctou. Poděkujte mu za příběh, který jste žili, a dovolte si podílet na dalším scénáři vašeho života. Čím víc se poučíte ze svých chyb, tím silnější budete v následujícím období.

V čem je váš dar

Zamyslete se nad svými osobitými dary, kterými jste byli životem obdařeni. Talenty vašich předků můžete kdykoliv obnovit a vaši předci vás budou z neviditelného světa i nadále podporovat. Dělejte jednoduše to, co vám přináší radost. Neztrácejte čas hledáním toho jediného ideálního snu, pokud si tím snem nejste jisti. Raději se zaměřte na to, co vás baví, a věnujte se tomu naplno.

Buďte v pohybu a žijte naplno. Nastal ten správný čas začít znovu.

Uvidíte, že vás tento koníček nebo vášeň dovede na místo, kde svůj životní smysl naleznete. Pokud ne, až budete umírat, můžete si v duchu říct, že jste v životě dělali aspoň něco, co vás baví. To je samo o sobě dost. Buďte v pohybu a žijte naplno. Nastal ten správný čas začít znovu.

Buďte silní a odvážní

Rozviňte v sobě životní odvahu a začněte žít své sny teď hned. Nic neodkládejte, a pokud jste v naprosto odlišných životních podmínkách, které vám nedovolí dělat to, po čem toužíte, začněte s málem. Věnujte se svému koníčku nebo snu aspoň pět minut denně a nezoufejte si, že je to málo.

Buďte vděční za každý malý okamžik, kdy se můžete spojit s činností, která vás naplňuje. Buďte odvážní, protože odvaha má v sobě cosi magického. Říká se, že jsou dva typy odvahy. Odvaha začít a odvaha vytrvat. Tentokrát zkuste začít. Když to zvládnete, velkou část máte za sebou.

Nenechte se odradit

Dost často se stává, že když začínáte žít svůj nový život, lidem okolo se to moc nelíbí. Mají strach, že se budou muset měnit taky. Proto jsou dva typy lidí, které budete potkávat, když se rozhodnete jít za svými sny.

Dokud jste se nevzdali, nikdy nemůžete prohrát.

Jeden typ lidí bude reagovat na vaše strachy a „staré Já“, které si bude chtít uchovat formu. Ten druhý typ je podporující, nápomocný a je symbolem vašeho upřímného rozhodnutí jít cestou vašeho srdce. Vězte, že život si lidi půjčuje, a tak se snažte jejich reakce nebrat příliš osobně. Když se budete příliš hněvat, můžete svou energii zbytečně rozptýlit a bude vám chybět do vašich vytoužených nových začátků.

Znamení Supa

Sup vládne rekapitulaci ukončeného období, které je úzce spojeno s nadcházejícím obdobím obnovy. Uctěte svou minulost a dovolte si prožít i smutek z dosud nenaplněného. Jste na velké cestě životem, který je plný různých cyklů.

Související…

Období Hada je plné energie. Investujte ji do vztahů, radí mayský astrolog
Robert Policar

Poučte se ze svých chyb a berte je jako pomůcky pro lepší budoucnost. Díky nim jste moudřejší. A pocit porážky je často největší motivací žít lepší život. V podstatě není vítězů ani poražených. Dokud jste se nevzdali, nikdy nemůžete prohrát. Buďte vděční za svou minulost, ať je jakákoliv, a otevřete se v nevinnosti dalším zkušenostem života, které na vás čekají.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Co už nechci opakovat?
  • Jaký život chci začít žít?
  • V čem spočívá můj největší dar?
  • Neopakuji pořád ty stejné chyby?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Zrekapitulujte svůj život a nalezněte svůj směr.
  • Začněte dělat něco, po čem už dlouho toužíte.
  • Buďte v pohybu.
  • Radujte se, tancujte a oslavujte život.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...