fbpx

Po čase Jelena, kdy jste se měli zaměřit na svou životní vizi, se můžete vesele opřít do oslav života

Zveřejněno: 19. 1. 2019

Nastává období 1-Ahau (Slunce, Květina), ve kterém je dobré se zaměřit na vše krásné. Během následujících 13 dní oslavujte život, jak nejlépe dovedete, a rozhodně se neschovávejte doma. Navštěvujte různé společenské akce a večírky, kde se budete moci seznámit s novými lidmi, se kterými můžete mít společné zájmy. Pokud ještě neumíte tančit, naučte se to, nebo se rozhodněte věnovat jiné tvůrčí činnosti. Nechte si pomoci nejen od vašich přátel, ale od života všeobecně. Zázraky se dějí a je dobré si jich všímat.

Po čase Jelena, kdy jste se měli zaměřit na svou životní vizi, se můžete vesele opřít do oslav života. Buďte vděční za vše, čeho se vám v životě dostalo, a děkujte za maličkosti každodenního dne. Nic se neděje náhodou a každým malým díkuvzdáním zvyšujte příliv zázraků, hojnosti a všemožných příležitostí do vašeho života. Zaměřte se především na nové přátelské vztahy, ke kterým může v mnoha případech dojít.

Věnujte se tělu

Během tohoto období se zaměřte na krásu svého fyzického těla. Kupte si nějaké nové oblečení nebo si jděte zatancovat. Cvičte pravidelně jógu, protože ta přirozeným způsobem vaše tělo tvaruje a činí ho krásnějším. Zajděte do kroužku, který se zabývá nějakým fyzickým cvičením, a seznamujte se skrze tuto činnost s budoucími přáteli. Se svým partnerem se věnujte prohlubování intimity a těšte se ze své vlastní přítomnosti. Obohaťte svůj sexuální zážitek o novou zkušenost a radujte se z nově oživené energie. Co se týká stravy, jezte nejen zdravě, ale i chutně a pozvěte své přátele na společnou večeři.

Pište básně a pravidelně se věnujte prohlubování vnitřního ticha.

Na úrovni mysli nastal čas pro praktikování pozitivního myšlení. Nezaměřujte se příliš na to, co je špatně, ale spíš na to, co plyne správným směrem. Své kolegy v práci oceňujte a hledejte v nich to nejlepší. Poslouchejte svůj vnitřní dialog a sledujte, jak o sobě smýšlíte. Možná zjistíte, že se až příliš často za něco obviňujete, nebo naopak hledáte chyby v druhých lidech kolem vás. Pište básně a pravidelně se věnujte prohlubování vnitřního ticha. Ticho prohloubí vaši myšlenkovou činnost a paradoxně bude vaše mysl přesnější a nápaditější. Rozviňte intuici a v pracovních vztazích se snažte být pro druhé oporou. Stále je to skvělé období pro organizaci pracovního večírku.

Hledejte přátele

V rovině vztahů se zaměřte nejen na zkrášlení všech vašich důležitých vztahů, ale zkuste prozkoumat osudy vašich předků. Možná zjistíte, že váš osud významně ovlivňuje určitá osoba z vašeho rodinného systému. Pokud budete mít dostatečně silný a pravdivý vhled do vaší rodinné historie, můžete vědomě odmítnout problémy vašich předků, které by vás v životě silně ovlivňovaly. A na druhou stranu můžete přijmout dary, které se vám budou v životě hodit. Choďte na různé akce a oslavy a seznamujte se s novými lidmi, kteří mohou být v budoucnosti vašimi velmi dobrými přáteli.

Vyhraďte si aspoň jednu hodinu denně na své koníčky a uvidíte, že se vaše životní spokojenost začne velmi rychle zvyšovat.

V rovině ducha nastal skvělý čas pro jakékoliv umění nebo meditační praxi. Vymýšlejte si své vlastní modlitby a pravidelně meditujte na plamen svíčky. Především se však každý večer ohlédněte za právě zakončeným dnem a buďte vděční za všechny malé zázraky, kterých se vám dostalo. Pokud jste se v minulosti  toužili naučit nějakému umění, jako je například hra na kytaru nebo kreslení, učiňte první krok. Vyhraďte si aspoň jednu hodinu denně na své koníčky a uvidíte, že se vaše životní spokojenost začne velmi rychle zvyšovat. Poděkujte všem svým předkům a neviditelným průvodcům za podporu, kterou dostáváte.

Související…

Mayský astrolog: V období Jelena si nechte poradit od starších a zkušenějších
Robert Policar

Kombinace znamení Slunce a Vodnáře přeje všem větším sešlostem, společenským večírkům a novému seznamování s budoucími přáteli. Zázraky se mohou dít v rychlém sledu, a tak to bude chtít i jistou obezřetnost. Když se nebudete schovávat doma, ale zapojíte se do společnosti, můžete získat výhody, o kterých se vám ani nesnilo. Udělejte si čas na přátele, které jste dlouho neviděli, a upevněte vztahy, které vám stojí za to.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Těším se ze svého fyzického těla?
  • Umím setrvat delší dobu v naprosté tichosti?
  • Přitahuje mne nějaký druh umění?
  • V čem spočívá má vnitřní krása?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zaměřte se na potěšení svého těla a vyjadřujte mu vděčnost.
  • Naučte se vypínat svůj vnitřní dialog.
  • Prozkoumejte osudy svých předků.
  • Za vše děkujte.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...