fbpx

Najděte si své znamení a skočte do nového roku. Bude to chtít jen trochu aktivity v práci a při organizaci dalších večírků

Zveřejněno: 2. 1. 2019

Začal nový rok, a tak je dobré ho načít energicky a sebevědomě. Neotálejte, ale už samotnou cestu za svými novými předsevzetími si náležitě užívejte. Spěchejte pomalu a možná budete v cíli rychleji, než si dokážete představit. Když se vám podaří dobrý start, získáte dobrou výchozí pozici, která vám usnadní další cestu. Hlavně se nenechte odradit, a to jak vznikajícími překážkami, tak chladnějším počasím.

Berani: Udržte si náladu

V prvních dvou třetinách ledna se mnoho z vás může cítit pod tlakem. Období Kozoroha může být frustrující, protože se bude zdát, že vše postupuje příliš pozvolnými kroky. Naučte se plánovat dopředu. Někteří mohou propadat pochmurnějším náladám, a tak se rozhodně nevzdávejte. Máte velkou schopnost regenerace, která přijde velmi brzo. Nechte si rovněž poradit od lidí, kterých si doopravdy vážíte.

Naberte sílu ve společnosti lidí, které nazýváte svými přáteli.

V poslední třetině měsíce se pro vás atmosféra uvolní a nastane čas oslav života. Naberte sílu ve společnosti lidí, které nazýváte svými přáteli. Je dobré uspořádat nějakou sešlost, kde se setká oblíbená parta těch, které máte rádi. Buďte iniciativní tak, jak to umíte jenom vy.

Býci: Ponořte se do práce

V prvních dvou třetinách ledna se v klidu můžete ponořit do své práce a vyjít pozvolným krokem k plnění svých novoročních předsevzetí. Užívejte si darů, které během vánočního období přišly, a nenechte se nikým rozrušovat. Choďte na pravidelné procházky do přírody a čerpejte její sílu. Co se týká práce, komunikujte s odborníky a moudrými lidmi. Čemu nebudete rozumět, nechte plavat a dejte na svůj praktický instinkt.

Navštivte koncert nebo divadelní hru a pobývejte víc času s přáteli. 

V poslední třetině měsíce se Slunce dostane do znamení Vodnáře, a tak se naučte být více otevření vůči ostatním. Navštivte koncert nebo divadelní hru a pobývejte víc času s přáteli. Někteří vás mohou inspirovat, ale zároveň zmást. Nejednejte ukvapeně, ale druhým naslouchejte.

Blíženci: Dělejte, co je třeba

V prvních dvou třetinách ledna na mnohé z vás může přijít tlak povinností, které jste v rámci předvánočního i svátečního chaosu odkládali. Ponořte se do práce a moc nepřemýšlejte. Jednoduše dělejte to, co je nutné. Čím víc to budete odkládat, tím hůř se budete cítit, což by mohlo vést ke chmurnému myšlení. Když se do práce dáte hned, všechno zvládnete tak, že se sami nad sebou budete podivovat. Nechte si poradit od zkušenějších, protože tak ušetříte čas i peníze.

Oslavte život s přáteli a pořádně se společensky unavte.

V poslední třetině měsíce se atmosféra uvolní a vy se můžete opřít do společenského života, což většina z vás uvítá. Ti, kteří jsou introvertnější, by se měli snažit probudit své komunikační kanály. Takových je ale mezi Blíženci opravdu málo. Oslavte život s přáteli a pořádně se společensky unavte.

Raci: Věřte své pravdě

V prvních dvou třetinách ledna nastal čas, kdy možná budete stát před výzvou ustát své názory před svými nejbližšími nebo lidmi, se kterými se musíte vídat, aniž byste chtěli. Uvědomte si svůj vztah k otci a k mužům všeobecně, ať jste žena nebo muž. Buďte připraveni si stát za svým, přestože budete cítit napětí v žaludku. Vyhněte se zbytečným mocenským bojům, ale pokud nebude jiná možnost, neustupujte.

Nebojte se nových myšlenek a oslavte život v okruhu svých nejbližších přátel.

V poslední třetině měsíce, se život tak trochu zblázní, protože Slunce navštíví extravagantního Vodnáře. Rak vládne minulosti a Vodnář utopické budoucnosti. Nebojte se nových myšlenek a oslavte život v okruhu svých nejbližších přátel. Je možné, že rozšíříte jejich „smečku“.

Lvi: Učte se trpělivosti

V prvních dvou třetinách ledna se zaměřte na ty nejdůležitější aspekty vašich dlouhodobých záměrů a trpělivě vytvářejte prostor pro jejich uskutečnění. Zbavte se všeho zbytečného a hlavně nic nového nenakupujte. Dárky, které jste dostali, ale nepotřebujete je, pošlete dál a nemějte kvůli tomu pocit viny. Určete si priority ve všech oblastech, na kterých vám záleží, a nechte si poradit od lidí, kterým důvěřujete.

Dávejte si pozor na pýchu a sebestřednost, která může některé vaše přátele rozčilovat.

V poslední třetině měsíce se Slunce dostane do společenského znamení Vodnáře a vy možná budete konfrontováni s názory druhých. Toto období využijte k oslavám života a bohatému společenskému životu, který máte vlastně rádi, protože všude vás obyčejně vítají. Dávejte si však pozor na pýchu a sebestřednost, která může některé vaše přátele rozčilovat.

Panny: Pracujte s radostí

V prvních dvou třetinách ledna se s velkou vervou pusťte do práce. Vyhněte se řešením přílišných detailů, zaměřte se především na to, co je důležité. Zbavujte se všech zbytečností a následující rok si dobře naplánujte. Rovněž zvyšte své cíle, protože občas býváte příliš skromní, což zdaleka neodpovídá vašim pracovním schopnostem. Definujte si takové cíle, ze kterých budete mít radost. Nebojte se také poradit druhým.

Přílišné kritice se raději vyhněte, protože ne každý umí takovou kritiku přijmout.

V poslední třetině měsíce se snažte být ve své práci otevření novým myšlenkám a rozvíjejte své kolegiální vztahy. Zkuste v druhých probudit jejich lepší vlastnosti, přestože si velmi dobře uvědomujete i jejich nedostatky. Přílišné kritice se raději vyhněte, protože ne každý umí takovou kritiku přijmout.

Váhy: Naučte se být sami

V prvních dvou třetinách ledna se zaměřte především na sebe, na svůj život. Neřešte problémy druhých, přestože vám na nich kolikrát záleží víc než na vás samotných. Abyste druhé mohli podporovat a jiným dávat, nejdříve se naučte uspokojovat své vlastní potřeby. Zaměřte se na své sny a zajděte za někým, koho považujete za moudrého, a nechte si poradit. Moc nepřemýšlejte a své dobré nápady ihned realizujte.

Oslavujte život, choďte na koncerty, divadelní hry a různé akce.

V poslední třetině měsíce se dostanete do svého živlu, protože obyčejně máte lidi a společnost rádi. Setkávejte se s přáteli a zkuste navštívit skupinu podobně smýšlejících lidí. Oslavujte život, choďte na koncerty, divadelní hry a různé akce.  

Štíři: Posilte svůj vliv

V prvních dvou třetinách ledna se soustřeďte na svou kariéru a vliv. Pusťte se do potřebných reorganizací a nebojte se změn, do kterých jste možná životem vedeni. Pravidelně cvičte jógu nebo se zaměřte na správné držení těla. Pokud existuje někdo, komu důvěřujete, svěřte se mu a nechte si poradit. Přestože jste téměř jasnozřiví, ne všechno lze vidět hned na první pohled. Buďte pokorní a v tichosti zesilujte svou vnitřní sílu.

Rozšiřte tým svých spojenců, protože ve více lidech se toho víc zvládne.

V poslední třetině měsíce se život trochu zblázní a někteří lidé se mohou chovat příliš extravagantně a nevypočitatelně. Obklopte se těmi, kterým důvěřujete a kteří vám byli v životě vždy oporou. Více se otevřete společnosti a zkuste navštívit i nějakou společenskou událost, přestože to nemusí být zrovna váš styl. Rozšiřte tým svých spojenců, protože ve více lidech se toho víc zvládne.

Střelci: Základ na cesty

V prvních dvou třetinách ledna se zaměřte na posílení svých kořenů. Máte odvážné sny i životní plány, k jejich naplnění potřebujete i pevnou půdu pod nohama. Tento rok vám přeje, protože Jupiter po většinu času bude zářit ve vašem znamení. To slibuje mnoho příležitostí a dobrého kontaktu s cizinou. Nechte si poradit od učitelů, kteří nemusí být z této země. Vytvořte si finanční rezervu, kterou mnoho z vás při svých cestách bude potřebovat.

Choďte na večírky a přenášejte na druhé svůj neodolatelný optimismus.

V poslední třetině měsíce se můžete opřít do různých inovací a rozvíjení výhodných spojenectví. Choďte na večírky a přenášejte na druhé svůj neodolatelný optimismus. Možná se seznámíte s lidmi, se kterými budete mít nejen vzájemné pochopení, ale i podobné vize, což prospěje všem.

Kozorozi: Určete si záměr

V prvních dvou třetinách ledna se dostáváte do své přirozené síly. Nastal čas stanovit priority a vyrazit na dobývání vašich dlouhodobých záměrů. Zajděte za svým oblíbeným poradcem a sami se rozhodněte, kam budete chtít svůj život nasměrovat. Ocitáte se v životním úseku, kdy mnoho z vás může cítit neobyčejný tlak na různé oblasti. Nelze jinak než se těmto výzvám postavit. Buďte rozhodní, neochvějní a vězte, že čas hraje vždy pro vás, pokud se nebudete vyhýbat úkolům, o kterých víte, že mají být splněny.

Existuje mnoho nástrojů, které vás mohou kvantovými skoky posunout o míle vpřed.

V poslední třetině měsíce se ponořte do inovativního myšlení. Využijte všech možností, které dnešní moderní doba nabízí. Existuje mnoho nástrojů, které vás mohou kvantovými skoky posunout o míle vpřed. Navažte taková spojenectví, která pro vás nebudou jen ekonomicky výhodná, ale ze kterých se budete i upřímně těšit.

Vodnáři: Věnujte se introspekci

V prvních dvou třetinách ledna se pomalu uzavírá váš osobní cyklus. Začněte pomalu rekapitulovat nejen celkový, ale především osobní rok. Pravidelně rozjímejte nad sebou a vizí svého života. Navštivte moudré lidi, kteří vám mohou dát užitečná zrcadla, pomocí nichž bude jasnější, kudy vede vaše cesta. Poučte se z minulých zkušeností a jděte vstříc novým zítřkům. Vyhýbejte se mocenským bojům se zastaralým systémem a vyčkávejte na svou příležitost.

Oslavte život v okruhu svých přátel a pořádně si to užijte.

V poslední třetině měsíce nastává pro mnohé z vás oživení, které je v souladu s vašimi blížícími se narozeninami. Oslavte život v okruhu svých přátel a pořádně si to užijte. Definujte vizi vašeho nového osobního roku a spojte se s lidmi, kteří budou mít chuť a odvahu vstoupit na nejisté vody budoucnosti.

Ryby: Uskutečněte své sny

V prvních dvou třetinách ledna se zaměřte na konkrétní naplnění vašich ideálů. Nicnedělání vám bude jen prohlubovat vznikající depresi z nudných každodenních povinností. Naopak, pokud se vrhnete na praktické záležitosti a budete mít dostatek energie se jim naplno věnovat, můžete položit základy pro manifestaci vašich nejodvážnějších představ. Pravidelně si zapisujte své sny, které vám mohou radit, jak konkrétně řešit určité výzvy ve vaší práci.

Související…

Mayský astrolog: Co nás čeká v roce 2019? Pozitivní Jupiter a pesimista Saturn
Robert Policar

V poslední třetině měsíce se zaměřte na velké oslavy života. Zintenzivněte svůj kontakt s přáteli, ale dávejte si pozor, abyste to s oslavami nepřehnali. Občas můžete ztratit míru kontroly, která není zrovna vaší nejsilnější stránkou. Buďte svým přátelům nápomocní, ale nepřehánějte to. Nejdříve zachraňte sebe, teprve pak druhé.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...