fbpx

Zkuste být důslední, plnit si své plány a nebát se. Pak by pro vás měl být následující rok úspěšný

Zveřejněno: 31. 12. 2018

V úterý vstoupíme do roku 2019. A tento rok může být obratem k lepšímu. Nicméně nás čeká nejen zábava, ale i důsledná práce. Ve světě může probíhat mnoho výrazných politických i ekonomických změn, které budou pro některé lidi znamenat slibnou šanci a pro někoho budou hořkým lékem. Zůstaňte proto pozitivní a nebojte se ve velkém přeorganizovat svůj život.

Velkou sílu mají tento rok jak nejpozitivnější planeta Jupiter, tak pesimistický a realistický Saturn. Dosahujte svých cílů na pevných základech, protože Saturn jen tak nic zadarmo nedá. Na druhou stranu, když budete rozvážní a svědomití, úspěch může být dvojnásobný a hlavně trvalý.

Aby větve stromu sahaly do nebe, musí kořeny sahat do pekel. Toto rčení může být heslem pro rok 2019.

Odvážným a důsledným zkrátka bude přáno. Překonejte strach z nového a pusťte se do tvoření svého ideálního života. Nebojte se s druhými spolupracovat a udržte si své sny. Může dojít k hlubokému naplnění, ale bez konkrétních činů se nic nestane, spíš se vše bude hroutit. V opačném případě to může být pro mnohé jeden z nejlepších roků vůbec.

Aby větve stromu sahaly do nebe, musí kořeny sahat do pekel. Toto rčení může být heslem pro rok 2019. Následujících 365 dnů může znamenat velký obrat v mnoha rovinách, a to jak v osobním, tak v kolektivním měřítku. 

Udržte si optimismus

Rok 2019 bude rokem tvůrčím a plodným v mnoha směrech. Otevřete se a rozšiřte své obzory ve všech směrech, které vás jenom napadnou. Jednejte z pozice své síly. Nejdřív nahromaďte svou pozitivní energii skrze činnosti, které vás naplňují, a pak vyřiďte vše, co je nutné k vyřizování. Určete si to, co chcete opravdu žít, a následně začněte rychle a efektivně měnit svůj život.

Jupiter vám dodá optimismus, radost, milost a mnoho šťastných událostí.

Tak jak to umí planeta Jupiter, která nejenže stojí ve svém domovském znamení Střelce, ale zároveň je úzce spojená s numerologickým vlivem tohoto roku. Jupiter vám dodá optimismus, radost, milost a mnoho šťastných událostí, které vás mohou vyvést z jakékoliv na první pohled dramatické situace. Chce to mít jen odvahu a učinit první krok ke změně.

Zbavte se zbytečného

Planeta Saturn má v tomto roce rovněž výsostné postavení, protože rovněž stojí ve svém domovském znamení Kozoroha, který vládne státní moci, politikům a zákonům, podle kterých se společnost řídí. Navíc se ke konci roku dostane do přítomnosti Pluta, což může vyvolat nové celospolečenské mocenské uspořádání. Je dobré sledovat, co se bude dít ve světě, protože to může mít obrovský vliv na různé sektory.

Sami uvidíte, jak v sobě máte rozvinutou optimistickou nebo pesimistickou stránku své vlastní osobnosti.

V osobním měřítku bude mnoho z nás donuceno řešit dlouhodobé nepříjemnosti, kterým jsme se možná vyhýbali. Vezměte svůj život do svých rukou předem, než se o to postará vliv nějaké jiné síly. Když se nebudete vyhýbat tomu, o čem víte, že máte udělat, můžete zaznamenat opravdový rozmach v oblastech, na které zaměříte svou pozornost.

Co vás skutečně naplňuje?

Důležité je se v roce 2019 koncentrovat na pozitivní stránky vašeho života a tvořit si svůj lepší život. Jupiter bude tento rok o něco silnější, což potvrzuje i numerologie, takže je dobré se zaměřit na své ideály. Sami uvidíte, jak v sobě máte rozvinutou optimistickou nebo pesimistickou stránku své vlastní osobnosti.

Vyřešte si ihned všechny závazky, o kterých víte, že jsou zbytné, a během toho radostně tvořte svůj životní sen.

Posilte v sobě tu pozitivní a pesimismus přetlačte pozitivními činy, které budou v souladu s tím, co si doopravdy přejete. Když uděláte jeden odvážný a důsledný krok, život vás odmění zázraky, které nelze předvídat. Pokud se však budete jen strachovat a nic nedělat, život vás přeci jenom nějak donutí, protože v tom je Saturn nelítostný.

Buďte důslední

Tento rok máte velkou příležitost změnit svůj život k mnohem lepšímu než kdykoliv jindy. Důvěřujte své intuici i správnému načasování. Není čas na nic čekat. Vyřešte si ihned všechny závazky, o kterých víte, že jsou zbytné, a během toho radostně tvořte svůj životní sen. Otevřete se cestování a učiňte si ze své mysli spojence.

Související…

V období Jaguára posilte tělo a zaměřte se na výdaje, radí mayský astrolog
Robert Policar

Ve své mysli se taky podporujte každým okamžikem, a pokud přijde strach, překonejte ho konstruktivní činností a důslednými činy. Rok 2019 může být v mnoha směrech opravdu magický, radostný, ale ne jednoduchý. Výzvy mohou být velké, odměna však o to větší. Velkou překážkou bude jak strach z prohry, tak svým způsobem i strach z úspěchu.

Doporučené otázky pro tento rok:

  • Jaká daleká cesta mne láká?
  • Naučil bych se rád cizí jazyk nebo zdokonalil v angličtině?
  • Mají mé sny pevnou půdu pod nohama?
  • Jak mohu zlepšit své organizační schopnosti?
  • Z čeho mám největší strach?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Naučte se dodržovat své plány.
  • Věnujte se hlavně tomu, co vás doopravdy baví a naplňuje.
  • Vyhýbejte se dennímu snění a své sny ihned realizujte.
  • Snižte své výdaje a zvyšujte své příjmy.
  • Buďte odvážní a hodně cestujte.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...