fbpx

Zveřejněno: 7. 12. 2018

V pátek 7. prosince nastává novoluní ve Střelci. Jde o velmi důležitý den, který může pro mnoho z vás znamenat obrat k lepšímu. Pokud se vám v noci ze čtvrtka na pátek zdály sny, určitě si je zapište, protože mohou mít obrovskou vypovídající hodnotu.

Související…

Mayský astrolog: Jak si povedou jednotlivá znamení v prosinci?
Robert Policar

Uvědomte si, co byste si ve svém životě přáli, a rozhodným krokem vyjděte vstříc svým snům a dalekosáhlým cílům. Jupiter vám pomůže, protože jeho vliv bude po celý následující rok velmi silný. Sepište si svá přání a přejte si k Vánocům nejen hmotné, ale především duchovní dary v podobě rozvinutých psychických sil a dobrého zdraví.

Velmi dobrou zprávou je, že Merkur nabral přímý směr, a tak období zmatků již skončilo.

Přesné novoluní začíná v pátek ráno v 8:21. Velmi dobrou zprávou je, že Merkur nabral přímý směr, a tak období zmatků již skončilo a vy se můžete odvážně opřít do naprosté realizace svých nových vizí. Není na co čekat. Poproste život, ať je váš každý krok požehnáním. Sepište si svá přání na papír a dejte si psaní na nějaké místo, které je pro vás cenné. Uvidíte, jak se postupně začnou vaše sny naplňovat.

Cestou snů

Znamení Střelce přeje cestování a na rozdíl od znamení Raka, které se cítí nejlépe ve své domovině, se Střelec cítí doma všude. Čím dál, tím lépe. Využijte tohoto dne k tomu, abyste si definovali konkrétně místo, které byste ve své nejbližší budoucnosti rádi navštívili. Neomezujte se svou finanční stránkou a důvěřujte životu, že vám nabídne možnosti, jak své přání uskutečnit.

Je dobré naslouchat učitelům, mudrcům a všem těm filozofům... Na druhou stranu je neberte příliš vážně.

Jupiter, který vládne znamení Střelce, je velmi štědrý a přeje odvážným. Jediné, co vás může zastavit, je vaše vlastní nečinnost. Uvědomte si tedy cestu svých snů a v duchu si ji naplno prožijte. Poděkujte za splnění tohoto přání a vše zapomeňte. Uvidíte, že vás život mile překvapí.

Uvědomte si víru

Každý člověk něčemu věří. Někteří lidé věří dokonce tomu, že ničemu nevěří, což také definuje jejich způsob víry. Uvědomte si, že si svou víru vytváříte sami. Vy dáváte svolení lidem, kteří vás ovlivňují, a kdykoliv je můžete odmítnout. Věřte svému srdci, protože tam sídlí vaše tajemství.

Nikdo ho neuvidí lépe než vy, přestože občas vám někdo může pomoci k návratu na správnou cestu. Je dobré naslouchat učitelům, mudrcům a všem těm filozofům... Na druhou stranu je neberte příliš vážně. Všichni jsme jen lidé a existuje tolik cest, kolik je lidí. Naslouchejte druhým s úctou, ale nenásledujte je. Buďte vděční za inspiraci, kterou poskytují, a sami dělejte totéž pro ty, kteří projeví zájem.

Následujte štěstí

Toto novoluní vás může navrátit k vlastnímu pocitu štěstí. Dělejte to, co vás ze srdce těší a kde sídlí vaše vášeň. Dovolte si být šťastní, a pokud zatím nevíte, jak se to dělá, zkoušejte různé možnosti. Často si pokládejte otázku: „Z jaké myšlenky mám větší radost?“ A následujte ji. Zkuste tuto metodu i tehdy, kdy jde o velmi závažné životní otázky.

Příliš odpovědnosti a práce zabíjí ducha, a proto uveďte svůj život do rovnováhy.

Tímto způsobem dáte vesmíru najevo, že jste se rozhodli jít cestou vlastního štěstí, a tím do svého života povoláte nejen zázraky, ale i milost. Zaměřte se na malé krůčky. Jděte se například najíst do své oblíbené restaurace nebo si dovolte namasírovat od svého partnera. Udělejte si čas na zábavu a potěšení, protože tím budete rozvíjet cit pro to, co vás těší. Příliš odpovědnosti a práce zabíjí ducha, a proto uveďte svůj život do rovnováhy.

Dejte se do pohybu

Tento den, který je ve znamení Caban (Země, Pohyb) může být velkým obratem k lepšímu. Je však důležité učinit konkrétní kroky. Bez činů nejsou změny a bez změn není možná transformace. Nebojte se nových lidí, výzev a projektů, které momentálně máte ve své mysli.

Nastal ideální čas pro velké pozitivní změny ve vašem životě. Následujte svou radost ve všech činnostech a dovolte si prožít naprosto nové zkušenosti. Nesmutněte nad tím, že v některých oblastech radost vyprchává, protože to je jen znamení, že na vás někde blízko číhá radost větší.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Toužím navštívit nějakou vzdálenou zemi?
  • Co nového by mi udělalo radost?
  • Dovoluji si žít pocit štěstí bez konkrétní příčiny?
  • K jaké změně v mé duši dochází?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Napište si seznam přání, která byste chtěli reálně prožít.
  • Začněte šetřit na cestu svých snů.
  • Formulujte svá přání jasně a konkrétně.
  • Užívejte si svých smyslů naplno.

foto: Shutterstock, zdroj: Robert Policar

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...