fbpx

Měli byste si srovnat vztah s otcem, odpustit mu a pak začít u sebe

Zveřejněno: 7. 10. 2018

Počínaje nedělí nastává období 1-Cib (Sova, Sup), které může být pro mnoho lidí velkou výzvou. V tomto poměrně dynamickém třináctidenním cyklu si možná uvědomíte, že s některými lidmi nelze v budoucnu počítat tak, jak jste předpokládali, nebo vůči nim budete muset zásadně změnit povahu vztahů.

Související…

Mayský astrolog: Jak se srovnat v říjnu se svým znamením
Robert Policar

Vstupujeme do nového cyklu, a to každý svým vlastním způsobem. Něco končí a něco nového začíná. Objevte v sobě sílu poučit se z vlastních chyb a vstoupit do nové fáze jako silnější a zkušenější jedinci.

Síla odpuštění

Především se zaměřte na své důležité vztahy. Zvlášť důležitý je vztah s otcem, který pak ovlivňuje na hlubší podvědomé úrovni všechny ostatní vztahy s muži a důležitými autoritami. Když se vám podaří odpustit vašemu otci, můžete v této souvislosti pocítit obrovskou úlevu. V následujících dnech může být u mnoha lidí prověřena jejich vlastní víra ve své schopnosti.

Berte druhé lidi jako zrcadla, která vám odráží jak vaše silné, tak slabé stránky.

Možná vás někdo podcení nebo zpochybní vaše silné stránky. Neberte si tyto náznaky osobně a jen vše sledujte. Berte druhé lidi jako zrcadla, která vám odráží jak vaše silné, tak slabé stránky. Nebuďte na sebe tolik nároční, protože život je od toho, aby vás i bavil.

Tělo a vědomí

Na úrovni těla si uvědomte svůj zdravotní stav. Možná bude dobré jít na zdravotní prohlídku nebo zajděte k někomu, komu v této oblasti absolutně věříte. Každý procházíme různými životními cykly a naše tělo se postupně opotřebovává. Je důležité se o ně průběžně starat, v každé fázi totiž vyžaduje malinko jiný přístup. Zrekapitulujte svůj průběh nemocí a možná uvidíte určité souvislosti.

Se zdravotními návyky měňte i kvalitu svého myšlení.

Pamatujte, že tělo jen odráží to, co se děje uvnitř vašeho vědomí. Se zdravotními návyky měňte i kvalitu svého myšlení. Co se týká finančních záležitostí, je dobré se poučit zkušenostmi z minulosti. Uvědomte si svůj vztah k penězům a rozhodněte se více neutrácet za věci, které vám vlastně nic nepřinášejí. Někdy méně znamená více.

Buďte asertivní

Na úrovni mysli a práce se zamyslete nad svými vztahy ke kolegům v práci. Cítíte se v těchto vztazích komfortně? Možná se k vám někdo nechová hezky, a tak je jen na vás, abyste s tím něco udělali. Nebojte se druhým říct o svých názorech a pocitech. Naučte se být asertivní a respektujte všechny pocity, které v sobě nosíte. Jejich potlačování může vést k nemocím mysli i těla.

Učiňte hlubokou rekapitulaci svého pracovního života a oživte svou vlastní vizi.

Nastavte druhým jasné hranice a nezamotávejte se do žádných psychologických her. Vztah k nadřízeným může svým způsobem odrážet vztah k vašemu otci. Ve své práci se snažte neopakovat chyby, kterých jste si vědomi. Možná si uvědomíte, že něco se povedlo a některé věci zase tolik ne. Učiňte hlubokou rekapitulaci svého pracovního života a oživte svou vlastní vizi.

O nemilosrdných lžích

Na úrovni partnerských vztahů se může dít celá škála věcí. Někteří z vás mohou být velmi smutní, další mohou naopak cítit vděčnost. Sova vám dává hlubší vhled do toho, jak se věci opravdu mají, což nemusí být vždy jednoduché. Dávejte si pozor na svá slova, abyste toho druhého příliš nezranili. Největší zranění však způsobuje lež. Milosrdné lži nejsou vůbec milosrdné.

Možná si uvědomíte, že společná cesta není opravdu možná.

Působí jako jed, který člověka pomalu zabíjí a odvádí ho do světa iluzí. Jestli svého partnera opravdu respektujete, odhalte mu své nitro a riskujte, že věci nebudou probíhat podle vašich představ. Možná si uvědomíte, že společná cesta není opravdu možná. Dobrý vztah není o tom, abyste se kvůli někomu měnili. Spíš je o tom, abyste se k sobě více navraceli.

Zákony ducha

Na úrovni ducha začalo období hluboké introspekce a spontánní rekapitulace. Mohou se vám objevovat různé vzpomínky z minulosti, zvlášť pokud se týkají důležitých vztahů ve vašem životě. Zaměřte se spíš na svůj životní sen a prozkoumejte svůj osobní příběh, který se tvoří každým dalším okamžikem. Vězte, že ho můžete v mžiku změnit, a tak mu dát nový náboj.

Vy jste režiséři vašeho vlastního osudu a život vám dal jen kulisu. Pravidelně meditujte a rozjímejte nad smyslem svého života. Nezapomeňte své poznání korunovat činem, protože jinak je toto poznání většinou přítěží. Sledujte hvězdy, stromy, děti a lidi kolem sebe a odhalte zákony ducha, které jsou dosud neobjeveny.

Do nových vztahů

Kombinace znamení Vah a 1-Cib (Sova, Sup) může být výzvou pro mnoho partnerských a jiných důležitých vztahů. Nastal čas obnovy ve všech nefunkčních vztazích. Uvědomte si svá minulá pochybení a poproste život o odpuštění.

To nejcennější, co můžete svým blízkým dát, je vaše vlastní štěstí.

Rozhodujte se pro své největší dobro, protože to nejcennější, co můžete svým blízkým dát, je vaše vlastní štěstí. Některé vztahy možná skončí a některé možná začnou. Nebojte se vstoupit do nových vztahů s důvěrou i přes minulé bolestné zkušenosti. Schopnost milovat je tou nejvznešenější vlastností lidské bytosti, a tak tento dar střežte ve svém srdci jako oko v hlavě.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Dokážu se poučit z vlastních chyb?
  • Jaký vztah mám ke svému otci?
  • Co končí a co nového začíná?
  • Jaký je můj zdravotní stav?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Věnujte se rekapitulaci každý večer, než půjdete spát.
  • Snažte se pochopit osud svého otce.
  • Nebojte se ukončit destruktivní vztahy.
  • Běžte na lékařskou prohlídku a zjistěte stav svého fyzického těla.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...