fbpx

Robert Policar radí, na co se máme zaměřit ve druhém podzimním měsíci

Zveřejněno: 3. 10. 2018

Komunikace, vztahy, přátelství. To jsou hlavní pojmy, které se v říjnovém horoskopu opakují téměř u všech znamení. Najděte si to své a tento podzimní měsíc pro vás bude třeba přívětivější.

Související…

Mayský astrolog: Během úplňku v Beranu si nastavte vztahové hranice
Robert Policar

A nezapomeňte slavit, vždycky je co. Kdyby se nic nemohlo najít, tak 28. října má poměrně kulaté výročí naše republika. Ale teď už pojďme k jednotlivým znamením.

Berani: Hledejte hranice

V prvních dvou třetinách října bude mnoho z vás stále pod tlakem kvůli postojům druhých lidí, kteří mohou mít naprosto odlišné životní tempo, na které nejste zvyklí. V partnerství se snažte nebýt příliš sobečtí ani příliš povolní. Naučit se kompromisu, aniž by vztah ubíjel, je velké umění. Poučte se z minulých chyb a snažte se najít dobré řešení pro všechny zúčastněné. Naučte se také pracovat s různými autoritami, abyste se zbytečně nedostávali do problémů. Mějte však odvahu být věrní svému srdci za každou cenu. Vyplatí se zabojovat.

Naučte se odpouštět lidem, kteří vás nechápou, a zároveň odpusťte sobě za to, že občas řeknete něco, co druhé zabolí.

V poslední třetině měsíce mohou vystoupit hluboké emoce, které nemusíte snadno zvládat. Naučte se odpouštět lidem, kteří vás nechápou, a zároveň odpusťte sobě za to, že občas řeknete něco, co druhé zabolí víc, než byste si sami přáli. Problém v partnerství řešte dobrým sexuálním výkonem a vzájemným pochopením.

Býci: Užívejte si společnosti

V prvních dvou třetinách října se více zamyslete nad svým společenským životem. Možná budete cítit větší potřebu se stáhnout do sebe, ale čas od času je dobré vyjít i ven. Netlačte na sebe, ale pokud se vám nabídne možnost zajít na nějakou přednášku, koncert nebo seminář, jděte do toho. Možná zjistíte něco o svých skutečných potřebách. Co se týká obchodních vztahů, důvěřujte své intuici, protože někteří lidé mohou silně otestovat vaše hranice.

Své sny a cíle rozhodně nevzdávejte, protože nastal čas zkoušek vaší víry.

V poslední třetině měsíce vás čeká zkouška, která se bude týkat hlavně vytýčení jasných hranic, abyste se nedostali do nejasných vod. Buďte ochotni odpouštět, ale zároveň být i pevní, což obyčejně umíte velmi dobře. Své sny a cíle rozhodně nevzdávejte, protože nastal čas zkoušek vaší víry.

Blíženci: Těšte se ze vztahů

V prvních dvou třetinách října se můžete s radostí otevřít novým kontaktům, což vás dozajista potěší. Přesto si dávejte pozor na určité lidi. Neopakujte chyby z minulosti a poučte se z nich. Pamatujte, že i příliš dobrého může být občas na škodu.

galerie divka

Tento čas věnujte rozvoji svých diplomatických schopností. Svými komunikačními dovednostmi můžete pomoci mnoha lidem. Navštěvujte galerie a různé společenské akce, které máte rádi. Nezapomeňte na své partnery, aby se necítili příliš přehlíženi.

Pište dopisy, skládejte básně nebo se ponořte do studia psychologie.

V poslední třetině měsíce nastal čas, kdy se mohou vyplavit hluboké emoce, což právě není nic, v čem byste si zrovna libovali. Pokud přijde smutek nebo depka, nesetrvávejte v těchto stavech příliš dlouho, ale zároveň je nepotlačujte. Pište dopisy, skládejte básně nebo se ponořte do studia psychologie.

Raci: Pomůže dobrá společnost

V prvních dvou třetinách října se nadále věnujte svým partnerským a rodinným vztahům. Mohou přijít výzvy, které mohou zásadním způsobem ovlivnit budoucnost vaší rodiny. Buďte obezřetní a uvědomte si svou vlastní cenu. Nenechávejte druhé, ať překračují vaše hranice. Nebojte se odejít z komplikovaných vztahů a raději se uvolněte v okruhu vašich nejbližších přátel. Zrekapitulujte to, co se vám v posledních letech snaží život říct, a rozhodněte se již více neopakovat stejné chyby. Podívejte se na vztah se svým otcem a sledujte, jak se změnil nebo se zrovna mění.

Máte obrovskou možnost nabrat dostatek síly k důležitým změnám ve vašem životě.

V poslední třetině měsíce se atmosféra trochu uvolní, ale zřejmě ne o moc. Odpusťte všem, s kým jste měli spory, a učiňte tlustou čáru za vaší minulostí. Máte obrovskou možnost nabrat dostatek síly k důležitým změnám ve vašem životě. Důvěřujte si i ve chvílích, kdy k tomu nemáte žádný důvod.

Lvi: Přenášejte světlo

V prvních dvou třetinách října se nadále angažujte ve společnosti, jak to jen jde. Mnoho lidí může řešit složité vztahové problémy, a tak se jim snažte pomoci, jak nejlépe dovedete. Dodejte jim sebedůvěru, tak jak to umíte jenom vy. Choďte na společenské akce a kupte si něco hezkého na sebe. Překvapte své nejbližší a svého partnera nějakým milým překvapením a rozhodněte se být pro druhé oporou ve chvíli, kdy to nejvíc potřebují. Navazujte výhodná spojenectví a posilte svůj vliv.

Nezapleťte se do pocitů viny druhých a rozhodněte se již neopakovat chyby, kterých jste si vědomi.

V poslední třetině měsíce atmosféra trochu ztěžkne a vy budete stát před prvními většími výzvami při dosahování vašich narozeninových předsevzetí. Vyhýbejte se manipulativním lidem a všechno řešte pokud možno ihned. Nezapleťte se do pocitů viny druhých a rozhodněte se již neopakovat chyby, kterých jste si vědomi.

Panny: Méně kritiky

V prvních dvou třetinách října se vyhněte kritizování svých nejbližších a zkuste se zaměřit na jejich silné stránky. Přestože jsou vaše měřítka vysoká, raději v určitých chvílích mlčte. Počkejte, až vás druzí požádají o pomoc, a pak své znalosti s radostí předávejte. Zrekapitulujte svou pracovní cestu a uvědomte si to, co se povedlo a co zase tolik ne. Rozhodněte se určitá pochybení neopakovat a oceňte se za to, co bylo vykonáno dobře. Buďte vděční za každou malou drobnost, které si u svého partnera všimnete. Možná zjistíte, že když se zaměříte na silné stránky lidí, budete mnohem oblíbenější.

Nebojte se bavit o svých potřebách se svým partnerem a hlavně se nestyďte.

V poslední třetině měsíce se opět můžete vrhnout do zlepšování všeho, co nefunguje. Rovněž se zaměřte na svůj sexuální život a snažte se touto aktivitou uvolnit stres, který si obvykle nosíte z nedodělané práce. Nebojte se bavit o svých potřebách se svým partnerem a hlavně se nestyďte. Udělejte všechny potřebné změny jak ve stravování, tak v ozdravném cvičení.

Váhy: Oslavujte život

V prvních dvou třetinách října bude mnoho z vás slavit narozeniny, a tak se opřete do osnování nových ročních předsevzetí. Vaše narozeniny jsou větším ohniskem energie než klasický nový rok. Zajděte si za svým oblíbeným poradcem, psychologem nebo astrologem a udělejte si stručný výhled na další rok. Zaměřte se především na své partnerské vztahy, které patří k nejdůležitějším tématům vašeho života. Zrekapitulujte dosavadní vztahy a rozhodněte se druhým tolik nepřizpůsobovat. Zákon rovnováhy je důležitý a vy máte většinou tendenci podléhat přáním druhých, přestože si to často ani nemyslíte.

vahy narozeniny

V poslední třetině měsíce se probudí silné vášně a je možné, že budete muset řešit složité vztahy. Buďte ochotni odpouštět jak druhým, tak sobě. Místo abyste se utápěli ve smutku, raději si přečtěte novou psychologickou knížku nebo se nadále zdokonalujte ve svém milostném umění.

Štíři: Příchod nových sil

V prvních dvou třetinách října možná budete muset řešit určité záležitosti s vašimi partnery a spolupracovníky. Raději se ponořte do svého vnitřního světa a připravte se na novou strategii, protože se toho začne hodně měnit. Máte těsně před narozeninami, a tak můžete být tak trochu stažení do sebe a očekávat novou vlnu energie. Zamyslete se nad všemi důležitými vztahy a rozhodněte se, jaké chcete živit a které ne. Ukončete vše, co je potřeba, abyste měli čistý štít a zbytečně se nevysilovali citovými dramaty.

Potěšte partnera nově nabitou vášní, která může souviset s přívalem energie.

V poslední třetině měsíce vaše energie začne pomalu ožívat, protože mnoho z vás bude mít narozeniny. Udělejte si aspoň jeden den volna, abyste se mohli připravit na další tah. Zaměřte se na své cíle a těšte se z transformativních sil, které budou i nadále sílit. Potěšte partnera nově nabitou vášní, která může souviset s přívalem energie, již doprovází každé další narozeniny.

Střelci: Širší pole působnosti

V prvních dvou třetinách října můžete rozevřít svá křídla. Váš vrozený optimismus může být balzámem pro utrápené duše, kterých v tomto období nemusí být málo. Použijte svůj vynikající humor a nadhled k tomu, abyste své bezprostřední okolí rozveselili. Učte druhé tomu, co cítíte, že je důležité, a rozšiřte svůj okruh žáků. Nemusíte být nutně učiteli, protože jimi jste od své přirozenosti. Dávejte si jen pozor, abyste se druhých svou „přímou pravdou“ nedotkli až příliš.

V poslední třetině října se může objevit velký zájem o různá duchovní cvičení a praktikování jógy. Rozšiřte si obzory v oblasti sexu, smrti a okultních studií. Pronikněte do hloubky toho, co kážete, a budete ještě charismatičtější. Pokud v nic takového nevěříte, rozšiřte si obzory v oboru, kterému se zrovna věnujete.

Kozorozi: Buďte komunikativnější

V prvních dvou třetinách října se zaměřte hlavně na sdílnost, což nemusí být pro většinu z vás zrovna silná stránka. Nebuďte až tak dlouho ve své práci a věnujte se těm nejbližším. Někteří z vás projdou obrovskými změnami, které třeba již nějakou dobu očekáváte. Bude důležité být zdravě asertivní, a tak se naučte o svých potřebách a cílech mluvit. Pro ostatní můžete působit zcela nepochopitelně a mohou si o vás myslet, že jste nadměrně sobečtí, což je v mnoha případech úplný nesmysl. Problém spočívá jen ve vaší neochotě a možná neschopnosti mluvit o vašich vnitřních tužbách a citových potřebách.

Máte možnost velmi zásadně změnit mnoho věcí, tak se pusťte do okamžitého jednání a neotálejte.

V poslední třetině měsíce se energie trochu uvolní, a tak se můžete ponořit do důležitých změn jak ve vašem osobním, tak pracovním životě. Jste velmi smyslní, ale často svou sexuální energii potlačujete nadměrnou prací. Naučte se více si užívat a uvidíte, že vaše kreativita ještě poroste. Máte možnost velmi zásadně změnit mnoho věcí, tak se pusťte do okamžitého jednání a neotálejte.

Vodnáři: Rozšiřte okruh přátel

V prvních dvou třetinách října se můžete cítit obzvlášť ve formě, přestože mnoho lidí bude procházet obtížnějším obdobím, v němž budou řešit hlavně vztahy. Nebojte se druhým ukázat netradiční řešení, kterými je dokážete vždy překvapit. Seznamujte se s novými lidmi a rozšiřte své pole působnosti. Kontakty, které v tuto dobu navážete, se vám mohou v budoucnu hodit. Nezapomeňte však na svého partnera, který může trpět vaší vrozenou neosobností, jež spočívá v altruistickém přístupu ke všem lidem. Udělejte pro svého „miláčka“ něco specifického, aby se cítil výjimečný a důvěřoval vám.

vino pratele

V poslední třetině měsíce můžete očekávat určité zkoušky, jež vám mohou připravit lidé, kteří nejednají přímo. Přestože v sobě nosíte smysl pro rovnoprávnost, ne každý to tak má. To je důležité si uvědomit, a tak se příliš nepopouzejte. Buďte ochotni odpustit lidem, kteří se koukají na svět jen z velmi tradičního postoje a pro vaše vize nebudou mít pochopení. Nebuďte příliš impulsivní, přestože budete přesvědčeni o své neomylnosti.

Ryby: Utěšte své nejbližší

V prvních dvou třetinách října se věnujte všem mezilidským vztahům a využijte své vynikající intuice. Nenechte se však problémy druhých převálcovat. Možná se po vás bude chtít víc, než dokážete zvládnout, a tak se naučte konečně říkat „NE“. Nastavte druhým pevné hranice, přestože možná ani nevíte, co to přesně znamená. Jednoduše neopouštějte svůj „dobrý pocit“ a odpojte se od druhých vždy, když se budete cítit nadměrně unavení. To bude znamení, že je potřeba se uchýlit někam do přírody nebo na místo, kde víte, že je vám dobře.

Sex může být velkým nástrojem léčení nebo se z něj může stát ničivá zbraň. Záleží na tom, jak jej používáte.

V poslední třetině měsíce se vám může značně zvednout energie, přestože mnoho ostatních lidí bude v problémech. Máte dar ze všech znamení zvěrokruhu chápat rozličné osudy lidí a soucítit s nimi. Věnujte se prohlubování intimity se svým partnerem a naučte se nějakou novou tantrickou techniku. Sex může být velkým nástrojem léčení nebo se z něj může stát ničivá zbraň. Záleží na tom, jak jej používáte. Používejte svou moc moudře.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...