fbpx

V příštích 14 dnech se zaměřte především na své pracovní cíle, ale můžete zkusit i něco nového pro své tělo

Zveřejněno: 9. 9. 2018

Toto novoluní může u mnoha lidí vyvolat touhu změnit svůj přístup k práci a ke svému zdraví. Nebojte se změn a jděte za svým srdcem. Čas novoluní totiž přeje detoxikaci, hlubokému rozjímání a přípravě k nově probuzené energii, která se může tentokrát projevit jak ve vašem pracovním životě, tak v souvislosti s vaším zdravím.

Související…

Mayský astrolog: Jak se budeme mít v září? Najděte si své znamení
Robert Policar

Nebojte se v příštích čtrnácti dnech dělat důležité změny, které vás mohou přiblížit nejen k lepšímu zdravotnímu stavu, ale také k novým projektům, či dokonce změně vašeho zaměstnání.

Nebojte se změny

Novoluní proběhne v neděli 9. září kolem osmé hodiny večerní. Opět si zapište sny, které se vám v posledních dnech zdály, protože v sobě mohou uchovávat důležitou informaci pro váš každodenní život. Zaměřte se především na své nové pracovní cíle a zkuste i nový druh cvičení nebo stravy, které vám pomohou udržovat vaše zdraví v lepší kondici.

Nezapomeňte ani na svou myšlenkovou hygienu a nemluvte o sobě nebo druhých zle.

Mnoho lidí si může v tento den uvědomit své pravé povolání, a tak se mohou začít dít změny ve vašem pracovním životě. Někdo může změnit místo, nebo být naopak povýšen. Nebojte se těchto změn, protože je ve vzduchu cítit příležitost. A ještě je tu jedna intimnější věc, která s novoluním v Panně souvisí. Ženy, které mají problém otěhotnět, by měly požádat vesmír o milost a učinit vše potřebné pro další pokus.

Věnujte se zdraví

Už během neděle rozjímejte o tom, jak se chováte ke svému tělu. Můžete se zbavit určitých negativních návyků, o kterých víte, že škodí vašemu fyzičnu? Vaše tělo je chrámem pro vaše vědomí, a pokud nebude dobře fungovat, vaše mysl bude slabá. Je důležité pravidelně cvičit a přemýšlet o svém stravování. Nezapomeňte ani na svou myšlenkovou hygienu a nemluvte o sobě nebo druhých zle.

Mezi vaší prací a zdravím existuje určitá souvislost. Najděte hlubší smysl své práce a dělejte ji s radostí.

Pokud se cítíte ve svém těle unaveni a vaše dosavadní přístupy nefungují, zkuste něco nového. Zacvičte si novou jógovou sestavu nebo jiný druh cvičení, který nejen vaše tělo posílí, ale i pročistí. Existuje mnoho detoxikačních metod a k těm nejpřístupnějším patří práce s dechem a omývání studenou vodou. Pokud se již dlouhodobě něčemu podobnému věnujete, ale necítíte výsledky, zkuste to, o čem již dlouhou dobu přemýšlíte. Pokud to není váš případ, poraďte se s odborníkem, kterému důvěřujete.

Aby práce bavila

Pokud se věnujete práci, kde jste jen dobře ohodnoceni, ale necítíte hlubší význam toho, co děláte, je možné, že vás práce začne unavovat. Únava je prvním znakem toho, že je na čase udělat změnu. Ta změna nemusí být radikální. Nemusíte hned opouštět svou práci. Jde o to změnit své vnitřní nastavení, aby vás vaše práce začala bavit.

Je možné, že můžete ve svém dosavadním zaměstnání rozjet nový projekt nebo vstoupit do nové spolupráce s lidmi kolem vás. Jen se víc pozorně dívejte a děkujte za vše dobré, co vám momentální práce přináší. Mezi vaší prací a zdravím existuje určitá souvislost. Najděte hlubší smysl své práce a dělejte ji s radostí.

Vědomé přestávky

Znamení Panny bývá velmi sebekritické a neustále touží po dokonalosti. Když na sebe budete příliš tlačit, život se stane velmi smutným. Můžete mít tendenci k workoholismu, nebo k lajdáctví. Zvláštní je, že ani jeden přístup nevede k lepšímu životu. Důležitá je zlatá rovnováha mezí zábavou a povinnostmi. Zorganizujte si svůj život tak, abyste měli dostatek času i pro sebe.

Věnujte se svému duchovnímu životu a pravidelně děkujte životu za vše dobré, co vám přináší.

Když se budete neustále věnovat jen svému sebezdokonalování, stanou se z vás chodící biologičtí roboti. Radujte se ze své práce a naučte se vypnout. Zkuste 40 minut pracovat s plným nasazením a zbývajících 20 minut relaxujte. Zkuste najít svůj vlastní rytmus práce a odpočinku a uvidíte, co se stane.

Znamení Lamat (Králík)

Toto novoluní je pod vlivem mayského znamení Králíka, které je spojeno s velkou tvořivostí, vášní a schopností vytvářet nové projekty a nápady. Užívejte si svého fyzického těla a pravidelně se věnujte svému sexuálnímu životu. Vaše tělo potřebuje zdravý vzduch, dobrou stravu, pohyb a uspokojující intimní život. Dávejte si však pozor, abyste si nevytvořili závislosti, které by vám v budoucnu mohly komplikovat život.

Věnujte se svému duchovnímu životu a pravidelně děkujte životu za vše dobré, co vám přináší. Nemusíte být součástí nějakého „ismu“, ale věnujte se pravidelně rozjímání o vyšším smyslu svého života. Váš chrám spočívá ve vašem srdci, a tak se pravidelně uchylujte do tohoto místa zázraků. Udržujte tedy své tělo i svého ducha v rovnováze.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Věnuji se svému zdraví dostatečně?
  • Co se mění v mém pracovním životě?
  • Dokážu si bez výčitek užívat života, aniž bych někomu ubližoval?
  • Jaké příležitosti mi život nabízí?
  • Jak se cítím ve svém těle?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Zapište se na nový druh cvičení, které je vám blízké.
  • Začněte nový projekt, o kterém dlouho přemýšlíte.
  • Obohaťte svůj sexuální život o nové techniky.
  • Buďte méně sebekritičtí a naučte se svou práci dělat s radostí.
  • Každý den se sprchujte studenou vodou a zhluboka dýchejte.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...