fbpx

Robert Policar nabízí výhled na září. Hodně lidí by se mělo věnovat své rodině, partnerům a nepřeceňovat práci

Zveřejněno: 1. 9. 2018

Z prázdninového režimu, který mnozí z nás ani nezaznamenali, se budeme muset přepnout zase do toho „běžného pracovního“. Studenti a školáci to vlastně mají ještě o něco těžší. Co nás tedy během září čeká? Pro jednotlivá znamení to zjišťoval náš mayský astrolog.

Související…

Mayský astrolog: V období Pohybu a Země se otevřete novým věcem i lidem
Robert Policar

Berani: Klid v pohybu

V prvních dvou třetinách září se věci dají do pohybu, zvláště ty pracovní. To vám může do jisté míry vyhovovat, ale rovněž to znamená, že se budete muset zdržovat s detaily, což už může být horší. Naučte se spěchat pomalu a dosáhnete svých cílů rychleji, než si myslíte. Zaměřte se rovněž na své zdraví a příliš se nepřetěžujte. Mnozí z vás mohou být náchylní k bolestem hlavy kvůli přílišnému přemýšlení. Tak to nepřehánějte.

Omluvte se všem, kterým jste možná nevědomky ublížili.

V poslední třetině měsíce budete stát před výzvou, kterou mohou představovat určití lidé, kteří se vás budou snažit zpomalit. Je to v zájmu harmonie, tak to neberte jako porážku nebo boj. Buďte pevní a důvěřujte si i přes nesouhlas určitých lidí. Zaměřte se na své vztahy v rodině a omluvte se všem, kterým jste možná nevědomky ublížili.

Býci: Cvičení i práce

V prvních dvou třetinách měsíce může mnoho z vás zaznamenat úspěch. Přesto se po vás bude chtít větší akceschopnost a pohyb. Otevřete se novým kontaktům a přátelským vztahům a užívejte si obchodní i jiné cesty. V zaměstnání se mohou dít pro vás příznivé změny, přestože zpočátku vám nemusí dělat dobře. Věnujte se svému zdraví a neberte na sebe příliš mnoho nových úkolů. Vyzkoušejte jiný druh cvičení nebo i stravy a hodně pobývejte v přírodě na místech, které neznáte.

Uvařte svým nejbližším něco dobrého nebo vezměte celou rodinu na společnou večeři a mluvte spolu.

V poslední třetině měsíce se více odvažte a buďte společenštější. Vezměte svou rodinu na nějakou společenskou akci a podpořte vzájemné vztahy. Více s druhými mluvte, přestože to není váš nejoblíbenější způsob komunikace. Uvařte svým nejbližším něco dobrého nebo vezměte celou rodinu na společnou večeři a mluvte spolu.

Blíženci: Pracovní tlak

V prvních dvou třetinách září se opřete do záležitostí, které obvykle zanedbáváte. Mohou se objevit různé nedůslednosti, které občas po sobě zanecháte v rámci touhy po rychlém vývoji věcí. Buďte flexibilní i zaměření na detail. To druhé vám může jít hůř, ale to je přesně to, co se máte v tomto čase naučit. Když zapnete své síly, můžete dosáhnout neuvěřitelných výsledků. Možná se setkáte s novými lidmi, kteří se mohou stát vašimi přáteli.

Připravte se být prostředníky v různých vztazích kolem vás.

V poslední třetině měsíce se atmosféra pro vás výrazně uvolní a vy se opět můžete opřít do víru seznamování a zábavy. Zaměřte se tentokrát především na své příbuzné a partnerské vztahy. Omluvte se lidem, o kterých jste řekli něco, co nebyla tak úplně pravda, nebo jste se jich jinak dotkli na citlivém místě. Připravte se být prostředníky v různých vztazích kolem vás.

Raci: Posilte své zdraví

V prvních dvou třetinách tohoto měsíce se můžete cítit v dobrém rozpoložení, přestože budete muset čelit mnoha změnám. Zaměřte se především na své zdraví a práci. Sledujte úroveň stresu, kterou podstupujete, a hlídejte si pravidelné přestávky. Jelikož máte silný vztah k přírodě, využijte její moudrosti a tyto poznatky sdílejte na pracovišti. Můžete tak mnoha lidem pomoci, protože bude hodně práce, a někteří lidé ji nemusí zvládat. Otevřete se novým kontaktům a více důvěřujte životu.

V poslední třetině měsíce se zaměřte na svůj partnerský nebo manželský vztah.

V poslední třetině měsíce se zaměřte na svůj partnerský nebo manželský vztah, protože to je úhelný kámen rodiny. Starejte se o své nejbližší tak, jak to umíte jenom vy. Poproste život o ochranu svého domova a odpusťte druhým jejich necitlivost v řeči.

Lvi: Práce s detaily

V prvních dvou třetinách měsíce se zaměřte na své profesní cíle. Narozeninové oslavy skončily a je na čase se vrhnout do práce. Zaměřte se především na nutné detaily a papírování, abyste se mohli opřít do toho, co máte nejraději, což je tvořit. Udržte si svá předsevzetí, která jste učinili, a nenechte se odradit nepříjemnými detaily. Pokud máte v práci někoho, koho baví zpracovávat maličkosti, pokuste se tyto záležitosti delegovat. Buďte otevření všem změnám a zkuste požádat o pomoc i někoho nového. Možná tak získáte další cenné přátele z řad spolupracovníků.

Zkuste své nejbližší překvapit nějakým milým neočekávaným dárkem nebo je citově podpořte.

V poslední třetině září se atmosféra pracovně uvolní a vy se můžete opřít do svého oblíbeného společenského života. Zapojte i své rodinné příslušníky, abyste tak utužili rodinné a partnerské vztahy. Zkuste své nejbližší překvapit nějakým milým neočekávaným dárkem nebo je citově podpořte.

Panny: Zdraví a cíle

V prvních dvou třetinách měsíce budete ve svém živlu, mnoho z vás bude slavit narozeniny a vstup do nového osobního roku. Zajděte ke svému oblíbenému astrologovi, numerologovi nebo terapeutovi a konzultujte s ním své vyhlídky na příští období. Ujasněte si své profesní cíle a také zhodnoťte svůj zdravotní stav. Různé záležitosti se pohnou, změn bude mnoho a vy na ně budete muset reagovat. Příliš se nestresujte, abyste šetřili své citlivé zažívání. Oslavte svůj život a určete si priority především ve svém zaměstnání.

Přestaňte tolik pracovat a jděte se s přáteli i rodinou pořádně pobavit.

V poslední třetině září se věnujte také svým partnerským vztahům a rodině. Můžete doma něco opravit nebo zvelebit. Nebuďte k druhým příliš kritičtí a nějak jejich názory neupravujte, přestože je to výraz vaší lásky. Ostatní to tak nemusí chápat a mohlo by vzniknout zbytečné nedorozumění. Přestaňte tolik pracovat a jděte se s přáteli i rodinou pořádně pobavit.

Váhy: Harmonizujte vztahy

V prvních dvou třetinách měsíce se zaměřte především na vznikající změny ve vztazích na pracovišti. Zároveň se snažte více zabývat různými detaily a výzvami, které před vámi budou stát. Včas druhé zastavte, pokud vás budou chtít zavalit prací, která vám nenáleží, a připomeňte jim, že máte zanedlouho narozeniny. Pokud do vaší práce přijde někdo nový, zkuste se ho ujmout, aby se v novém místě cítil bezpečně. Může to být váš nový přítel.

Zamyslete se nad vztahy v celé vaší rodině a zkuste využít svých narozenin k jejich posílení.

V poslední třetině září nastává doslova váš čas. Mnoho z vás bude slavit s rodinou i se svými kolegy v práci narozeniny, a tím bude ohlášen nový cyklus. Určete si priority pro nadcházející rok a zrekapitulujte ten předchozí. Poučte se ze svých chyb a rozhodněte se je neopakovat. Zamyslete se nad vztahy v celé vaší rodině a zkuste využít svých narozenin k jejich posílení.

Štíři: Do pracovních změn

V prvních dvou třetinách září využijte svých prozíravých očí a věnujte se potřebným změnám v práci. Pracovní život bude v pohybu a vy jste mistři změn. Nebuďte příliš tvrdohlaví, ale otevřete se novým podnětům i lidem. Dejte na svůj šestý smysl a všechno řešte okamžitě s důvěrou v budoucí úspěch. Je to vhodný čas i pro seznámení s novými lidmi, kteří vám mohou být pracovně užiteční. Co se týká zdraví, zkuste nový druh cvičení i stravy. Experimentuje a zkoumejte, co je pro vás nejlepší.

V poslední třetině měsíce se více zaměřte na své milostné a partnerské vztahy.

V poslední třetině měsíce se více zaměřte na své milostné a partnerské vztahy. Nebuďte tolik nároční a naučte se odpouštět. Je nesmysl, aby za určité chyby byli lidé trestáni po celý život. Vzpomeňte si na své rodiče a poděkujte jim za dar života, který vám dali. Tak se můžete ještě lépe naladit na svou osobitou sílu.

Střelci: Zkouška optimismu

V prvních dvou třetinách měsíce můžete být pod tlakem drobných povinností, které vám nemusí dělat dobře. Naučte se radovat z práce, přestože neprobíhá v rychlém tempu, které byste očekávali. Přesto se budou dít zajímavé změny na pracovišti, které můžete využít ve svůj prospěch, protože jste nesmírně pohotoví. Dávejte si však pozor na detaily, které vás mohou ubíjet. Měňte průběžně činnosti a občas si zajděte na procházku, abyste uvolnili nastřádané napětí. Setkávejte se s novými lidmi a otevřete se novým výzvám, které vás budou energeticky dobíjet.

Uvědomte si svůj partnerský smysl života a svou drahou polovičku nezanedbávejte.

V poslední třetině září se atmosféra pro vás uvolní a vy opět pocítíte větší touhu po dobré společnosti. Váš optimismus zase přirozeně vzroste a vy vnesete svůj jedinečný humor tam, kde to bude aktuální. Uvědomte si svůj partnerský smysl života a svou drahou polovičku nezanedbávejte. Navštivte vzdálené příbuzné, zejména ty, kteří jsou obzvlášť daleko.

Kozorozi: Stabilizujte svou pozici

V prvních dvou třetinách měsíce se můžete vesele opřít do své práce, kterou obyčejně milujete. Vše se dá do pohybu, a tak buďte bdělí vůči novým příležitostem, které se pravděpodobně dostaví. Je však nutno včas zareagovat a být dostatečně aktivní. Raději se sami pusťte do změn, o kterých víte, že mají být učiněny, než se sami svou nečinností dostanete pod nepříjemný pracovní tlak. Buďte také otevření novým kontaktům a obchodní spolupráci, protože může být neobyčejně výhodná.

Snažte se vyhradit čas na svou rodinu, abyste se jí zcela neodcizili.

V poslední třetině měsíce se možná dostanete pod tlak, protože se po vás bude chtít více partnerské a rodinné pozornosti. Práci si můžete převážně organizovat sami, ale s těmi nejbližšími je to už horší, protože to nejsou vaši zaměstnanci. Snažte se vyhradit čas na svou rodinu, abyste se jí zcela neodcizili.

Vodnáři: Řád do chaosu

V prvních dvou třetinách se možná budete muset víc soustředit na potřebné detaily, abyste svým vizím dali pevnou půdu pod nohama. Buďte trpěliví a nic nevzdávejte, přestože se vám tento svět může zdát pomalejší, než byste si přáli. Dávejte si pozor na nervovou soustavu, která může být pod vlivem přemíry drobností, jež budete muset řešit. Možná se některým z vás změní pracovní kolektiv, a tak se snažte využít svých schopností myslet týmově ve prospěch celého kolektivu.

Přestože máte téměř všechny lidi stejně rádi, měli byste své intimní vztahy malinko odlišit.

V poslední třetině měsíce se celkově atmosféra pro vás uvolní a vy se můžete odreagovat v okruhu přátel a svých nejbližších. Dávejte si jen pozor, abyste nezapomněli správně rozlišovat vztah ke své drahé polovičce a svým přátelům. Přestože máte téměř všechny lidi stejně rádi, měli byste své intimní vztahy malinko odlišit.

Ryby: Nevzdávejte ideály

V prvních dvou třetinách září můžete stát před velkou výzvou, protože vás mohou někteří lidé konfrontovat s vašimi názory a sny. Možná se některým lidem budete zdát příliš naivní, přestože jen nevidí rozsah toho, jak citlivě dokážete vnímat různé souvislosti dohromady. Snažte se vykonávat každodenní povinnosti s láskou a objevujte vzájemné vztahy zdánlivých náhod, které se kolem vás hromadí. Možná zjistíte, že dokážete z určitých situací předem vytušit, k čemu se schyluje. Nedívejte se na tyto změny nečinně, ale ihned je využijte k dobru všech.

Vzpomeňte si na své rodiče a prarodiče a vzdejte jim díky za všechno, co pro vás udělali.

V poslední třetině měsíce se atmosféra značně uvolní a vy se budete moci více zaměřit na své nejbližší. Zaměřte se především na svého partnera nebo partnerku. Pozvěte ji na koncert, večeři nebo udělejte nějaké romantické překvapení. Vzpomeňte si na své rodiče a prarodiče a vzdejte jim díky za všechno, co pro vás udělali. Pokud to bylo převážně negativní, zkuste jim odpustit, protože v tom jste nejlepší.

foto: Shutterstock, zdroj: Robert Policar

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...