fbpx

Obnovte hlubší práci se sny – zapisujte si je a dejte jim jména

Zveřejněno: 16. 8. 2018

Je tu opět období ještěrky, která je pevně spojena se zemí a se vztyčenou hlavou se vztahuje k nebi. Kombinace znamení Lva, Panny a 1-Kan (Ještěrka) přeje tanci, léčení a pobytu v přírodě. 

Související…

Mayský astrolog: Zařiďte si srpen podle svého znamení
Robert Policar

Nastávající čas se hodí k rozvoji nejen vašich intuitivních schopností, ale i k hlubší práci se sny. Pokud ještě nemáte snový deník nebo jste ve svém zapisování polevili, pokuste se tento příhodný návyk obnovit. Svým dnům dejte jména, nebo je namalujte. 

Zapisujte si sny do snového deníku – svým snům dejte jména

Často pobývejte v přírodě a sledujte to, co se děje, aniž byste něco posuzovali. Možná zjistíte, že se tak zlepší i vaše rozhodovací schopnosti v každodenním pracovním shonu. Posilte nejen vztah ke svým spolupracovníkům, ale vnímejte i své vlastní potřeby, které zkuste konzultovat se svým srdcem za přítomnosti ohně. Pak naslouchejte své mysli a možná objevíte myšlenky, které budou mít naprosto jinou kvalitu.

Praktické cvičení

Posilte své tělo, rozviňte svou schopnost rozumět vlastním pocitům a prohlubte vztahy, které si to zaslouží. Často pobývejte v přírodě a snažte se pochopit její tichou řeč, kterou k vám neustále mluví.  Rozviňte v sobě praktickou moudrost, abyste své sny mohli opravdu uskutečnit. Na úrovni mysli důvěřujte více své intuici a snům.

Naslouchejte kolegům, buďte týmoví hráči

Hodně studujte, ale důležitá rozhodnutí čiňte spíš intuitivně. Svým kolegům v práci naslouchejte a snažte se pracovat v týmu. Uděláte toho tak mnohem více než sami. Více se zaměřte na ty druhy pracovních vztahů, kde cítíte pohodu a tvůrčí proud. Lidé jsou různí, a proto je dobré dát spíše na vzájemnou chemii než na doporučení a tituly. Vytvořte si takovou síť kolegů, kteří budou blíže vašim vnitřním hodnotám.

Zdravá rovnováha

Co se týká zdraví, zaměřte se na posílení těch tělesných partií, které to vyžadují nejvíce. Snažte se především o nejvyšší možnou rovnováhu. Zaměřte se na posílení nohou, které vás spojují se zemí. Pokud vás cvičení nudí a jste spíš umělecky založení, zkuste tanec. Ve finančních a hmotných záležitostech můžete zaznamenat úspěch. V pondělí 20. srpna bude Merkur opět v přímém pohybu, a tak se s vášní vrhněte do všech nových projektů s plnou vervou, protože vše poplyne hladce a mnoho nejasností odpadne.

Nový impuls ve vztazích

Ve vztazích dejte spíše na kvalitu než na kvantitu. Dejte do svých vztahů to nejlepší a zaměřte se na ty, na kterých vám nejvíce záleží. V partnerském životě zkuste posílit svůj vztah tím, že se zapojíte do zcela nové aktivity. Udělejte si na svou drahou polovičku čas a více jí naslouchejte. Neberte své blízké jako samozřejmost. Pokud nemáte žádné opravdové přátele, možná byste s tím měli něco udělat.

Zkuste s partnerem něco nového – neberte své blízké jako samozřejmost

V rovině ducha se zaměřte na práci s živly, především s ohněm a zemí. Výborné je bubnování, tanec či rozjímání hluboko v lesích. Pozorně sledujte své pocity a zkuste zmírnit váš vnitřní dialog. Zkuste druhým rozumět pocitově, přestože to nemusí být vaše silná stránka. Vše se dá rozvinout, pokud tomu dáte pozornost. Najděte si svůj oblíbený strom a často ho navštěvujte. Večer před spaním si zkuste tento strom vybavit do největších podrobností a následně usněte. Možná se vám budou zdát sny jiné kvality.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké části mého těla potřebují posílit?
  • Jaké příležitosti se mi nabízejí?
  • Co mi chtějí sdělit mé sny?
  • Důvěřuji svým pocitům?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Třikrát do týdne posilujte.
  • Přijměte to, co vám život nabízí.
  • Zaměřte se na posílení vašich nejdůležitějších vztahů.
  • Buďte kreativní a naučte se naslouchat svým pocitům.

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...