fbpx

Lvi mohou během srpna slavit. Kozorozi by to naopak neměli přehánět s prací

Zveřejněno: 6. 8. 2018

Mayský astrolog Robert Policar přichystal horoskopy na měsíc srpen. Jak se vám bude dařit do konce prázdnin? A na co byste se měli soustředit? Najděte si své znamení.

Berani: Ukažte svou sílu

Převážnou část tohoto měsíce se můžete lépe napojit na svou vlastní sílu. Buďte aktivní a tvůrčí tak, jak to jenom jde. Probuďte v sobě vnitřní oheň a ukažte světu své přednosti. Učte se novým věcem a nadále prohlubujte to, čemu se právě věnujete.

Související…

Mayský astrolog: Jak se vám bude dařit v červenci? Najděte si své znamení
Robert Policar

Nechte si poradit od odborníků v oblastech, na kterých vám momentálně záleží, a vsaďte na ty, se kterými již máte dobrou zkušenost. Nebojte se druhým ukázat ve vašem nejlepším světle a dávejte do pořádku vše, co vám život ukáže, že má být napraveno. Ve finančních záležitostech se vyvarujte všech zbytečných výdajů a buďte vynalézaví, co se týče vašich příjmů. V lásce buďte hraví a ještě víc rozviňte svůj smysl pro humor.

Více cvičte ozdravné cviky na páteř a choďte víc do přírody.

V druhé části srpna se zaměřte na potřebné detaily a buďte trpělivější. Naučte se důvěřovat své intuici, ale zároveň vše prověřujte svou racionální myslí. Vrhněte se do řešení praktických záležitostí, více cvičte ozdravné cviky na páteř a choďte víc do přírody. Zajděte si na léčivou masáž a rozviňte sílu své představivosti k rychlejšímu uskutečnění vašich snů.

Býci: Nebojte se vyjádřit

První dvě třetiny srpna se obrňte trpělivostí, protože někteří lidé vás mohou prozkoušet ve vašich názorech. Svět bude rychlejší než vy, a tak se občas můžete cítit pod tlakem jiných individualit. Ve vztazích buďte opatrní a snažte se být kreativnější. Navštěvujte odborníky, kteří vám mohou pomoci při zvládání finančních výzev. Sami se zamyslete nad tím, jestli byste svému okolí nepomohli dobrou radou, protože disponujete vrozeným darem pro hodnoty věcí, a tak máte cit pro to, co ve finančních záležitostech doopravdy funguje. V lásce buďte vynalézaví a v intimní oblasti vyzkoušejte nové způsoby.

Navštěvujte silová přírodní místa a rozjímejte nad svým životem.

V poslední části srpna se budou okolnosti vyvíjet ve váš prospěch. Svět se opět zpomalí a vy se budete moci více soustředit na práci a pobyt v přírodě, který vás odjakživa léčí. Navštěvujte silová přírodní místa a rozjímejte nad svým životem. V jídle se zaměřte na zdravé potraviny a děkujte za hojnost, která k vám může přijít. Je to skvělý čas na změnu práce, nebo naopak na ukotvení v pozici, v níž se zrovna nacházíte. Naslouchejte snům, protože ty vám mohou dobře napovědět, čemu se máte ve svém životě věnovat nejvíc.

Blíženci: Posilte sebedůvěru

Převážnou část srpna budete ve svém živlu, přestože vám trochu stresu bude nakládat retrográdní Merkur, jehož aktivita končí 19. srpna. I tak se zaměřte na rozvoj svého sebevědomí, které je nutné k tomu, abyste svou všestrannost mohli efektivně zužitkovat. Učte se novým věcem a navštivte odborníky na oblasti, které vás momentálně zaměstnávají. Nehledejte někoho nového, ale dejte na jistotu. Sami rozviňte svou schopnost komunikovat a předávat druhým svou moudrost pomocí magie slov. V intimní sféře se naučte něco nového a překvapte svého stávajícího partnera.

Zapisujte si sny, protože jejich intenzita pravděpodobně poroste.

V poslední třetině srpna přestaňte s nutkavým přemýšlením. Buď pracujte s pozitivními afirmacemi, nebo se zaměřte na rozvoj vnitřního ticha. Naslouchejte druhým, aniž byste jim skákali do řeči nebo je v duchu posuzovali. Zjistíte, že tímto způsobem odkryjete víc tajemství, než kdybyste se neustále na něco ptali. Zapisujte si sny, protože jejich intenzita pravděpodobně poroste.

Raci: Ukažte svou hloubku

Převážnou část srpna se můžete více stranit okolí, protože se toho bude dít poměrně mnoho. Jste rození znalci duše, a tak se nebojte druhým pomoci. Řekněte druhým otevřeně, co si o určitých záležitostech myslíte. Máte výbornou intuici, tak si více důvěřujte. Zaměřte se na své děti nebo své vnitřní dítě a ponořte se do nějaké tvůrčí činnosti. Vyjádřete své hluboké pocity malováním, divadlem nebo psaním. Prohlubujte své poznatky, ať se týkají financí, psychologie nebo vašeho domova. S druhými otevřeně diskutujte a sami budete až překvapeni, jak vám to jde.

Buďte často u vody, která vás může velmi uklidňovat a léčit.

Ke konci srpna se dostanete do většího klidu, přestože to může narušit přicházející nový školní rok. Pobývejte hodně v přírodě a naslouchejte šepotu přírody. Buďte často u vody, která vás může velmi uklidňovat a léčit. Nechte se prostoupit silou živlů a ještě více rozviňte svou schopnost snít. Sny jsou mostem k duši a v tomto čase budou velmi významné.

Lvi: Oslavujte život

Nastal čas oslav, protože mnoho z vás buď své narozeniny už mělo, nebo je teprve čekají. Oslavte svůj život, jak nejlépe dovedete, protože tím vyjádříte a posílíte vztah sami k sobě. Ponořte se do všech svých tvůrčích aktivit, ale pro nová zásadní rozhodnutí v životě počkejte do 20. srpna, kdy bude Merkur opět v přímém chodu. Během té doby sbírejte inspiraci, věnujte se svému oblíbenému koníčku a prohlubujte své znalosti. Probuďte v sobě vnitřního učitele a naučte druhé to, v čem sami vynikáte. Sami však neotálejte a nechte si poradit od lidí, kterým věříte.

Nebuďte k sobě příliš kritičtí, ale k důležitým detailům se neobracejte zády.

V poslední třetině srpna nastane čas položení praktických základů pro vaše nová předsevzetí, která jste udělali v době vašich narozenin. Nebuďte k sobě příliš kritičtí, ale k důležitým detailům se neobracejte zády. Hodně cvičte. Zaměřte se na jógu nebo jiná ozdravná cvičení. Vyhněte se pracovnímu stresu a pravidelně relaxujte.

Panny: Ukažte, v čem vynikáte

V prvních dvou třetinách srpna nastává čas, kdy můžete nejen prohlubovat svou odbornost v oblastech, kterým se věnujete, ale zároveň máte možnost druhým ukázat, co ve vás je. Zbytečně se nepotlačujte, přestože pokora je krásná ctnost. Neměli byste ji však vyměnit za falešnou skromnost, která může být maskou pro vaše malé sebevědomí. Díky retrográdnímu Merkuru budou vyvstávat různé každodenní komplikace, které lidem znepříjemňují život. Vás to ale může bavit, protože jste přirozenými kutily. Nebojte se druhým pomoci a ukázat jim vaše dovednosti a znalosti. Věnujte se nadále prohlubování své odbornosti a sami navštivte odborníky v oblastech, na kterých vám záleží.

Choďte hodně do přírody a nalezněte svou vlastní roční vizi.

V poslední třetině srpna bude mít mnoho z vás narozeniny, a tak se zamyslete nad svými dlouhodobými cíli a stihněte zrekapitulovat předchozí rok. Zajděte ke svému oblíbenému astrologovi nebo numerologovi a promyslete si v hrubých obrysech následující rok. Choďte hodně do přírody a nalezněte svou vlastní roční vizi. Nechte si poradit i od svých snů a ve svém každodenním životě používejte víc svou intuici.

Váhy: Dělejte, co vás baví

Převážná část srpna může být pro vás velmi příjemným časem, přestože mnoho akcí a schůzek se mohou vlivem prázdnin a retrográdního Merkura odkládat. Buďte otevření náhodným skutečnostem a bavte se přítomným okamžikem. Jste společenští, a tak buďte s lidmi, se kterými je sranda. Navíc se můžete i něco přiučit. Rozviňte své sebevědomí a ukažte druhým, co ve vás je. V lásce buďte kreativní a užívejte si milostného života. V lidech podporujte to nejlepší, co v nich vidíte a vše se vám mnohonásobně vrátí. Ve financích eliminujte zbytečné výdaje, protože váš společenský život může být v těchto dnech aktivnější, což se může projevit i na peněžence.

Důvěřujte více svým pocitům a nenechte se vtáhnout do propasti nerozhodné mysli.

V poslední třetině srpna se zaměřte na vztahy s kolegy v práci. Vneste do svého bezprostředního okolí harmonii tak, jak to umíte jenom vy. Důvěřujte více svým pocitům a nenechte se vtáhnout do propasti nerozhodné mysli. Naslouchejte svým snům, a pokud se vám bude zdát o druhých lidech, tak s nimi daný sen konzultujte. S partnerem si zvykněte ráno o svých snech bavit. Může to být další účinný způsob, jak prohloubit váš vzájemný vztah.

Štíři: Neschovávejte se

První dvě třetiny srpna mohou být pro některé z vás zkouškou pro váš vnitřní život. Může dojít k určité vnitřní stagnaci, protože se po vás bude chtít větší sdílnost. Máte rádi tajemství, a tak vám okázalé vystupování nemusí dlouhodobě vyhovovat. Jste hlubocí lidé, kteří vidí svět velmi originálním způsobem, a tak se nebojte druhým své názory představit. Ponořte se do tvůrčích aktivit a studia, na kterém vám záleží. Buďte inovativní a vyhledávejte i jiné odborníky, abyste své znalosti otestovali. Popřemýšlejte, jak druhým efektivně pomoci, a učiňte tak. Pohyb bude lepší než zdánlivý klid.

Sny vám mohou pomoci řešit mnoho každodenních výzev, pokud se naučíte vnímat jejich symbolickou řeč.

V poslední třetině srpna se můžete ponořit do specifických detailů, které se budou týkat vašich projektů. Zároveň se prohloubí síla snů, ke kterým může mít většina z vás pozitivní vztah. Sny vám mohou pomoci řešit mnoho každodenních výzev, pokud se naučíte vnímat jejich symbolickou řeč. Pracujte i se silou imaginace, která vám může pomoci k rychlejšímu dosahování vašich dlouhodobých cílů. Pravidelně cvičte jógu nebo jiné ozdravné cvičení, aby vaše tělo bylo silné a zdravé.

Střelci: Učte se, bavte se

Převážnou část srpna se můžete pořádně opřít do aktivit, které vás celoživotně naplňují. K nim patří cestování, předávní poznatků a dobrá zábava. Ještě více probuďte svého vnitřního učitele a inspirujte druhé nejen svým nadhledem a humorem, ale i nenucenou akceschopností, která je vám vlastní. Naučte se další jazyk, nebo prohlubte úroveň své angličtiny. Pokud se zajímáte o určité specifické téma, studujte ještě víc, nebo navštivte nějaké přednášky a učitele, se kterými již máte dobrou zkušenost. Sami uvažujte nad tím, jestli byste nechtěli něco nového přednášet.

Naučte se další jazyk, nebo prohlubte úroveň své angličtiny.

V poslední třetině srpna váš čeká zkouška, která spočívá v praktickém uskutečnění vašich dlouhodobých záměrů. Možná se budete muset potýkat s řešením určitých detailů a papírováním, což není nic, co by většinu z vás dlouhodobě naplňovalo. Přesto se snažte tyto povinnosti neodkládat, aby energie plynula hladce. Jezděte hodně na výlety a vnímejte sílu přírody, která vám v tomto čase pomůže velmi účinně regenerovat.

Kozorozi: Více se radujte

První dvě třetiny srpna si zkuste víc uvědomit smysl své práce. Pokud již necítíte radost, měli byste ji aktivně probouzet. Prohlubte své znalosti v oboru, kterému se věnujete, a buďte více kreativní a vynalézaví. Ve finančních záležitostech můžete velmi účinně snížit své výdaje, což se vám může pro vaše dlouhodobé záměry hodit. Díky retrográdnímu Merkuru se však vyhněte novým důležitým životním rozhodnutím, ledaže byste si byli absolutně jistí, že je ten správný okamžik. Nesmí být však přítomno ani kousek pochybností. Po 20. srpnu budete mít zcela volné ruce. V milostných záležitostech zkuste svou drahou polovičku něčím překvapit.

Jediné, co byste si měli pohlídat, je dostatek odpočinku, abyste neskončili v zajetí workoholismu.

V poslední třetině srpna se pro vás energie uvolní a vy se budete moci zcela opřít do svých pracovních aktivit, což je něco, v čem obyčejně vynikáte. Práce půjde od ruky a jediné, co byste si měli pohlídat, je dostatek odpočinku, abyste neskončili v zajetí workoholismu. Rovněž si pohlídejte dostatečně hluboké dýchání, které je velmi účinné při odbourávání pracovního nebo jakéhokoliv jiného druhu stresu. Pravidelně pobývejte v přírodě a nechte se obklopit léčivou silou stromů.

Vodnáři: Nenechte se rozhodit

První dvě třetiny bude stále Slunce procházet vaším opozitním znamením Lva, které může způsobit střety s lidmi, kteří mají naprosto opačný pohled na určité záležitosti, na nichž vám záleží. Přestože v sobě nosíte ideály bratrství, svobody a rovnosti, měli byste se dobře naučit prezentovat své názory ryze osobitým způsobem, abyste mohli druhé nejen inspirovat svými znalostmi, ale i svým vyzařováním. Setkávejte se s lidmi, kteří mají podobné sny, a učte se od odborníků, se kterými již máte osvědčené zkušenosti. Sami se nebojte druhým předávat to, čemu se již dlouhodobě věnujete.

Snažte se svou vyšší mysl spojit se zemí, aby se jednoho dne mohla vaše osobní vize stát skutečností.

V poslední třetině srpna se zaměřte na nutné praktické detaily, které vám mohou usnadnit cestu za uskutečnění vašich odvážných, možná i utopických představ. Snažte se svou vyšší mysl spojit se zemí, aby se jednoho dne mohla vaše osobní vize stát skutečností. V pracovní oblasti využijte svou znalost moderních technologií k tomu, aby se vaše myšlenky mohly šířit prostorem. Pokud se vám budou zdát sny, mohou v sobě obsahovat vize budoucnosti.

Ryby: Uvědomte si své hranice

První dvě třetiny srpna máte rozvinout své sebevědomí a sílu své osobnosti. To je něco, o čem moc často nepřemýšlíte, protože jste z velké části zaměřeni na vyšší ideály, vycházející z rovin ducha. Abyste však své ideály mohli opravdu žít na této pozemské úrovni, je nutné, abyste se naučili používat svou osobnost. Často pomáháte druhým, ale na sebe zapomínáte, což souvisí právě s nedostatkem citu pro potřeby své vlastní osoby. Nastavte druhým správné hranice a nenechte se zneužívat. Sílu najdete v řemeslu nebo umělecké činnosti, které se dlouhodobě věnujete.

Sílu najdete v řemeslu nebo umělecké činnosti, které se dlouhodobě věnujete.

V poslední třetině srpna začíná období výzev, protože Slunce se dostává do vašeho opozitního znamení Panny. Panna vládne konkrétním detailům a Ryby principu vyšší jednoty. Někteří lidé vás budou konfrontovat s reálností vašich snů, a tak se nenechte citově oslabit. Málo lidí vidí tak všeobsáhle souvislosti jako vy. Musíte si počkat, až se v některých lidech probudí soucit a pochopení jemnějších zákonů života. Věnujte rovněž pozornost svým snům, ke kterým máte velmi blízko. Dá se totiž očekávat velmi silná snová aktivita. Řiďte se spíš intuicí než rozumem, ale svou intuici občas prověřujte.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...