fbpx

Mayský astrolog radí, na co se soustředit při úplňku v Kozorohu, který nastává 28. června

Zveřejněno: 27. 6. 2018

Úplněk ve znamení Kozoroha nastává ve čtvrtek 28. června v 6 hodin 54 minut ráno. Měli byste si uvědomit rovnováhu mezi pracovními povinnostmi, rodinnými záležitostmi a potřebami své duše. Přestože některé zkušenosti mohou být těžké, neměli byste vzdávat své sny.

Související…

Mayský astrolog: V období "byliny a cesty" nastává čas léčení a soucitu
Robert Policar

Máte právo na skvělý život. Můžete mít skvělé pracovní i rodinné vztahy a co je nejdůležitější, dobrý vztah sami se sebou. Dívejte se nezaujatě na to, jak se k vám různí lidé chovají. Je to jen informace o tom, co můžete zlepšit. Uvědomte si, že nic nemusíte, ale zároveň si připomeňte své dlouhodobé záměry a jděte rozhodným, ale vědomým krokem vstříc svým snům.

Udělejte si přehled svých povinností a dělejte jen ty činnosti, které jsou nejdůležitější.

Opět se můžete setkat s lidmi, kteří prozkouší vaše hranice a sebeúctu. Neberte si nic osobně a vnímejte vše jako sen. Zvláště vztahy s rodiči, šéfy nebo lidmi, kteří pro vás znamenají určitou autoritu, mohou být tento den výzvou. Buďte věrní svým niterným potřebám, ale zároveň se snažte být zodpovědní vůči svým povinnostem. Uvědomte si však, že když se budete přetěžovat, zrazujete tak své tělo. Abyste byli výkonní, musíte pravidelně odpočívat, cvičit a zdravě jíst.

Dělejte věci efektivně

Pokud jste zavaleni prací, bolí vás záda a oči máte unavené, je to jasné znamení, že potřebujete více odpočívat a věnovat se taky svým potřebám. Udělejte si přehled svých povinností a dělejte jen ty činnosti, které jsou nejdůležitější. To ostatní odložte na jindy. Když se budete snažit všechno udělat naráz, nejspíš se vyřídíte. Možná zjistíte, že opravdu nemusíte dělat všechno. Popřemýšlejte nad efektivním využitím svého času a snažte se svou činnost zorganizovat tím nejlepším možným způsobem. Možná zjistíte, že vám někdo bude chtít s něčím pomoci, a tak se nebojte svou část povinností předat.

Zbavte se vnitřního kritika

Svou práci si užívejte. Neposlouchejte urážky ve své hlavě a netlačte na sebe příliš. Zároveň nekapitulujte a všechno neodkládejte. Měli byste pak depresi. Dovolte si ve své práci zpomalit a plyňte v bezčasovosti. Naučte se být dokonale ponořeni v přítomném okamžiku a možná uděláte mnohem více práce, než když na sebe budete vytvářet tlak. Stres škodí nejen tělu, ale i duši. Naučte se přijímat i svou nedokonalost, která k lidem patří.

Spojte svou osobní vizi, práci a rodinné povinnosti do jednotného celku a nic neopouštějte.

Práce by nás měla těšit, protože radost je potravou duše. Když narazíte na přísného kolegu nebo šéfa, uvědomte si, že i on má někoho nad sebou. Každý máme. A ten největší šéf má nad sebou samotný život. Naučte se k sobě přistupovat s pochopením, láskou a sebepřijetím. To neznamená, že budete leniví a vše odkládat. Znamená to, že budete plynout s životem a vše proběhne paradoxně rychleji. Jak říká jedno staré rčení: „Spěchej pomalu a brzo dosáhneš cíle.“

Znamení Orla

Tento den vládne vizionářské znamení Orla a číslo nebes 4. Je to den, kdy můžete uvést svůj život do většího pořádku. Nevzdávejte své sny na úkor svých povinností. Vzlétněte jako orel k výšinám a podívejte se na svůj život z výšky. Podívejte se do všech tří časů. Tedy do minulosti, přítomnosti a budoucnosti. A uvědomte si svůj životní let.

Orel má vždy jen jednoho partnera a v péči o svá mláďata se střídají. To znamená, že toto znamení má velký smysl pro rodinné hodnoty, ale zároveň ho přitahuje svit slunce, které je symbolem nejvyššího duchovního naplnění. Spojte svou osobní vizi, práci a rodinné povinnosti do jednotného celku a nic neopouštějte. Máte právo na krásný rodinný život a úspěch v podobě práce, která těší vaše srdce.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jaká je má vize?
  • Nepracuji příliš?
  • Mám čas na své osobní potřeby?
  • Jak se mohu léčit?
  • Nehrbím se často?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Provádějte cviky na horní část zad.
  • Pracujte efektivně s pravidelnými desetiminutovými přestávkami.
  • Zpomalte a svou práci si užívejte.
  • Kritické myšlenky nahraďte myšlenkami pozitivními.
  • Následujte svou vizi.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...