fbpx

Dávejte si pozor, abyste si nenabrali více schůzek, než jste schopni zvládnout

Zveřejněno: 1. 5. 2018

Celý květen může být pro vás velmi příjemným časem, kdy si můžete odpočinout od shonu každodenního dne. Svět se zpomalí a příroda se projeví ve své plné síle. Užívejte si společných chvil s partnerem nebo nejbližšími přáteli. Oslavujte život a těšte se ze svého fyzického těla. Navštěvujte různé wellness programy, divadla i restaurace. Hledejte krásu ve všem, s čím se setkáte. Zvláště v poslední třetině května se může výrazně probudit váš společenský život. Dávejte si pozor, abyste si nenabrali více schůzek, než jste schopni zvládnout.

Související…

Štíři v květnu: Nevzdávejte se svých cílů
Robert Policar

Nastal čas oslav, umění a příjemných chvil života. Pokud jste v posledních letech zažívali hodně překážek a výzev, na chvilku si odpočiňte. Těšte se ze svých vztahů a uvědomte si, za co v životě můžete být vděční. Pokud se aktivně věnujete nějaké umělecké činnosti, sdílejte svá díla s druhými. Zorganizujte nějakou výstavu nebo jen pozvěte své přátele k sobě domů a ukažte jim, čemu se věnujete. Nechte si od druhých pomoci a oceňujte vše, co je krásné. Pokud jste pasívními umělci, tak navštěvujte různé akce, galerie či jiné společenské aktivity.

Starejte se o krásu těla

V mayském období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná od 4. – 16. května se budete cítit skvěle, protože je to období umělců, krásy a vysokých ideálů, což se blíží vašemu životnímu určení. Zaměřte se především na své fyzické tělo a dopřejte mu vše, co mu náleží. Se svým partnerem se můžete věnovat umění lásky a něčemu novému se přiučit. Jděte na relaxační masáž a zacvičte si jemnou jógu, která pozdvihne nejen vaše tělo, ale i duši. Pokud máte rádi tanec, neváhejte. Jestli ještě tancovat neumíte, začněte. Uvidíte, že v tom naleznete zalíbení, protože jste zrozeni ke kráse.

Ukažte, co ve vás je

Od 17. – 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), V tomto období můžete dosáhnout mnoha úspěchů, pokud si dovolíte být pevnější ve svých názorech. Většinou inklinujete k tomu, že vaše potřeby nejsou tak důležité, protože hodně myslíte na druhé lidi. Když se budete cítit požadavky druhých unaveni, možná to bude znamení, abyste si více stáli na svém. Zkuste být pevnější ve svých názorech, aby bylo všem jasné, že nehrajete na všechny strany.

Harmonizujte vznikající konflikty

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců. Buďte prostředníky ve vztazích, které nejsou v harmonii. Ať se to bude týkat práce, rodiny nebo přátel, využijte svou schopnost chápat obě dvě strany a nebojte se druhým vyjasnit své postoje. Do života vám může přijít někdo nový, protože Blíženci milují seznamování a jsou zvědaví. Tento archetyp bude vládnout po následující měsíc, a tak nových kontaktů bude až nad míru. Napište někomu dopis, koho jste dlouho neviděli, abyste obnovili vztahy, kterých by jinak byla škoda, kdybyste je ztratili.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Probudil jsem v sobě vnitřního umělce?
  • S kým budu chtít oslavovat život?
  • Věnuji se dostatečně svému tělu?
  • Jsem dostatečně pevný ve svých názorech?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Kupte si něco hezkého na sebe.
  • Choďte na různé společenské akce.
  • Uvědomte si úroveň svých rodinných a přátelských vztahů.
  • Harmonizujte vztahy kolem vás.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...