fbpx

Zaměřte se na své silné stránky a vyhledejte takovou společnost lidí, kteří vás v tomto měsíci spíš podpoří

Zveřejněno: 1. 5. 2018

V prvních dvou třetinách května se rozhodně nevzdávejte a jen tak neustupujte ze svých důležitých předsevzetí, které jste učinili kolem svých narozenin. Je velmi pravděpodobné, že narazíte na odpor lidí, kteří nechtějí nic změnit tam, kde vy to považujete za důležité. Zaměřte se na své silné stránky a vyhledejte takovou společnost lidí, kteří vás v tomto měsíci spíš podpoří.

Související…

Střelci v květnu: Cestujte na silová místa
Robert Policar

Slunce se bude převážně pohybovat v opozitním znamením Býka, které vám může přivolat do života lidi, s naprosto opačnými přístupy k různým oblastem, o které se sami zajímáte. Budou to lidé podobně tvrdohlaví, jako jste vy, a tak to může vyvolat nemalé spory. Zaměřte se na praktické stránky života a své dlouhodobé plány se snažte stabilizovat. Zaměřte se na dobrý sex, zábavu a společnost přátel, kteří stojí za vámi.

Prohlubte intimitu s partnerem

V mayském období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná od 4. – 16. května, se věnujte kultivaci vašeho fyzického těla. Pokud se nebudete cítit ve své kůži, rozhodněte se pro sebe udělat něco příjemného. Jezte jídla, která vám chutnají, a milujte se častěji s člověkem, ke kterému cítíte hlubokou lásku. Milování může být cesta k usmíření i k většímu napojení na svého partnera. Jelikož se mnoho z vás zajímá o duchovno, zaměřte se především na takové praktiky, které budou pracovat s vaší tělesnou stránkou. Zajímejte se o tantru nebo o jinou metodu, která pracuje se sexuální silou.

Snažte se otevřít novým možnostem

Od 17. – 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které po vás bude chtít větší pružnost a přizpůsobivost, než na kterou jste obyčejně zvyklí. Mohou se objevit možnosti a příležitosti, které vás mohou posunout vpřed, pokud si jich včas všimnete a zareagujete. V tomto čase se nevyplatí lpět na starých postojích, ale na druhou stranu budou vyžadovat i věrnost svým předchozím plánům.

Pečlivě volte slova

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců, které vládne silou slova. Máte velkou schopnost působit na druhé lidi, a tak si dávejte pozor na to, co druhým říkáte. Vaše slova mohou druhé zraňovat nebo jim změnit život. Buďte otevření novým kontaktům, ale vybírejte lidi ke své spolupráci pečlivě. Vaše vztahy nebývají povrchní, a tak zbytečně neztrácejte čas s lidmi, kteří nejsou schopni svým slovům dostát. Sami nelžete, neboť zákon příčiny a následku je u vás silnější, než u zbytku populace. Rozšiřte tedy svou působnost a posilte své vůdčí postavení.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co nejvíc těší mé tělo?
  • Dokážu se druhým přizpůsobit?
  • Co mi brání k totálnímu úspěchu?
  • Jak používám svá slova?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Choďte víc do společnosti.
  • Používejte svou přirozenou autoritu moudře.
  • Napište lidem, kteří vám mohou být užiteční.
  • Zkuste se otevřít novým příležitostem v práci i v životě.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...