fbpx

Obklopte se zvědavci a lidmi, kteří budou chtít ve svém životě nasměrovat pozitivní moudrostí, kterou umíte zprostředkovat svým zábavným způsobem

Zveřejněno: 1. 5. 2018

V květnu se zaměřte na stabilizování vašich profesních cílů, protože čas Býka přeje spíše ukotvení než rozpínavosti. Jelikož většina z vás miluje cestování, nastal skvělý čas se podívat na místa, která vám dodají energii a zanechají ve vás estetický zážitek. Ke konci měsíce ožije vaše mysl a zájem o vaši moudrost vzroste. Obklopte se zvědavci a lidmi, kteří budou chtít ve svém životě nasměrovat pozitivní moudrostí, kterou umíte zprostředkovat svým zábavným způsobem.

Související…

Ryby v květnu: Naberte sílu z přírody
Robert Policar

Jelikož máte rádi rychlost, může být převážná část května náročnější, protože se věci mohou protahovat více, než by se na první pohled zdálo. Když však ke svým praktickým úkolům přistoupíte originálně, věci mohou vzít zajímavý spád. Věnujte se tomu, co je nutné, a oslavujte život plnými doušky. Navštivte chrámy či místa v přírodě, které mají svou historii a své kouzlo. Nezanedbávejte své tělo, a pokud ještě necvičíte jógu, začněte.

Věnujte se duši

V mayském období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná od 4. – 16. května, se můžete plně opřít do hledání vyšší pravdy a duchovních ideálů, které jsou pro mnohé z vás velmi důležité. Zorganizujte nějakou přednášku či akci, kde budete moci prezentovat své názory. Jelikož jste od přírody filozofové a baviči, můžete očekávat v těchto aktivitách úspěch. Ve svém zaměstnání příliš nespěchejte a raději si užívejte krásných pobytů v přírodě a kultivujte svého ducha. V tomto čase se můžete zaměřit i na posílení vašich vztahů s rodiči a předky. Je možné, že zjistíte zajímavé souvislosti, které vám pomohou lépe zvládat určité situace.

Posilte svou autoritu

Od 17. – 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které vám může pomoci dosáhnout významných pracovních úspěchů. Planeta Uran vstoupí do Býka, a tak se mnoho věcí pohne vpřed, možná i velmi nečekaným způsobem. Využijte různých příležitostí, které se ve vašem případě vyskytnou, ale nebuďte příliš impulsivní. Na druhou stranu stát strnule na místě se nevyplácí. Věnujte se cvičení se zaměřením na pružnost. To ovlivní i vaši mysl, která bude nejen pružná, ale i pevná. Jelikož vaše nadšení vás vede po celou dobu životem, hlídejte si, abyste neodbočili ze svého hlavního záměru.

Otevřete se diskuzi

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců, které způsobí větší oživení a jistou chaotičnost v mnoha směrech. Jelikož je toto znamení vůči vašemu v opozici, je velmi pravděpodobné, že se vás někteří lidé budou snažit zpochybnit. Berte to jako výzvu a využijte svého přirozeného šarmu a instinktivní moudrosti. Možná budete muset dát některým lidem hranice, abyste se zcela nevyčerpali. Buďte věrní sami sobě, ale zároveň si uvědomte, že nastal váš čas zazářit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké zázraky přichází do mého života?
  • Nespěchám příliš?
  • Důvěřuji v božské načasování?
  • Pociťuji radost ze života?

 

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Cestujte na silová místa v přírodě.
  • Nebojte se projevit v plné síle, ale i úctě k druhým.
  • Volte pečlivě svá slova.
  • Jděte za svým úspěchem a nevzdávejte se.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...