fbpx

V druhé polovině května se po vás bude chtít více přizpůsobivosti a prezentace

Zveřejněno: 1. 5. 2018

První polovina května může být pro vás výborným časem ke stabilizování vašich pracovních záležitostí. Vše poplyne v klidu, a tak využijte těchto příznivých podmínek k tomu, abyste si vše dali do pořádku, který vám přináší duševní pohodu. Věnujte se svému zdraví a velebte své tělo. Snižte sebekritiku i kritiku ostatních a naučte se i náležitě ocenit. V druhé polovině května se po vás bude chtít více přizpůsobivosti a prezentace. Nebojte se vyjít se svými názory ven, protože jste velmi prozíraví a můžete druhým ulehčit práci.

Květen bude velmi příjemným měsícem, kdy je příroda v plné síle. Znamení Býka, které v této době dominuje, je v souladu s vaší praktickou povahou a navíc se bude zdát, že je na vše více času. Využijte času klidu k přípravám a stabilizování všeho, co souvisí s vašimi kariérními cíli. Věnujte se i kultivaci svého zdraví a těla. Zajděte si na ozdravnou i příjemnou masáž zároveň. V poslední třetině měsíce se po vás bude vyžadovat více flexibility, která vám pomůže dosáhnout mnoha pracovních příležitostí, pokud se jich nebudete obávat.

Související…

Blíženci v květnu: Připravte se pomalu na nový start
Robert Policar

Kultivujte své vztahy s kolegy

V mayském období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná od 4. – 16. května, přeje všem druhům oslav. Přestože berete své pracovní závazky vážně, nezapomeňte na dobré vztahy se spolupracovníky. Udělejte nějakou sešlost, kde se vzájemně více poznáte. Možná zjistíte, že mnoho domněnek odpadne. Vaše vztahy se zlepší a chuť do práce ještě více vzroste. Ve svém zaměstnání se utvrďte v jeho smyslu, protože právě povolání patří k vašim největším životním prioritám.

Nebojte se prosadit

Od 17. – 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které vám nabízí mnoho možností, jak prosadit své oblíbené inovace. Jelikož jste většinou odborníci na to, čemu se zrovna věnujete, nebojte se o svých nápadech svým nadřízeným říct. Jelikož každý má mnoho vlastních starostí, vůbec si nemusí všimnout, že lze mnoho věcí dělat efektivněji. Přehnaná přizpůsobivost a povolnost, která může spočívat ve vaší přehnané skromnosti a sebekritice, může bránit vašemu povýšení či zlepšení pracovních podmínek. Naučte se lépe prezentovat své myšlenky a tuto schopnost aplikujte i ve svém domácím prostředí.

Formulujte své myšlenky

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců, které přeje všem druhům komunikace a novým kontaktům. Naučte se druhé příliš nekritizovat, ale své nápady demonstrujte ve správný okamžik se správnými lidmi. Nenechte někoho jiného, aby vaše dovednosti využil ve svůj prospěch. Buďte přizpůsobiví a pevní zároveň. Zároveň nelpěte na zavedených principech, když bude jasné, že některé metody jdou zlepšit. Opět bude důležité, abyste se nestyděli a své názory šikovně a jasně prezentovali.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím se odpoutat od svého kritického myšlení?
  • Věnuji se dostatečně svým smyslům?
  • Nejsem příliš povolný nebo skromný?
  • Umím se vyjadřovat pro druhé srozumitelně?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Jděte na ozdravnou, ale příjemnou a relaxační masáž.
  • Cvičte jógu.
  • Zajděte se svým oblíbeným kolegou z práce na drink.
  • Řekněte svému nadřízenému, co se dá dělat lépe, aniž byste někoho kritizovali.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...