fbpx

Bez konstruktivní činnosti si můžete mnoho těchto příležitostí nechat uplavat. Dělejte vše, jak nejlépe dovedete, a naučte se být pružní v mnoha směrech

Zveřejněno: 1. 5. 2018

Převážná část května je pro vás ideálním časem, kdy se můžete plně opřít do své práce. Buďte věrní svým zásadám i své duši. Položte pevné základy všemu, pro co jste se rozhodli v době svých narozenin. Život vám může poskytnout nemálo příležitostí, které posílí vaši pozici. Nicméně bez konstruktivní činnosti si můžete mnoho těchto příležitostí nechat uplavat. Dělejte vše, jak nejlépe dovedete, a naučte se být pružní v mnoha směrech.

Související…

Býci v květnu: Užívejte si oslav, lásky a naslouchejte druhým
Robert Policar

Při práci se usmívejte a postupujte pozvolným tempem, tedy přesně tak, jak jste zvyklí. V polovině května vstoupí Uran do znamení Býka, který mnohé z vás nabije pozitivní energií a touhou se osvobodit od všeho starého. Začne několikaleté období, které bude přát vynalézavosti a originalitě. V druhé polovině května se nebojte ukázat své vynikající organizační schopnosti a nebojte se inovací.

Otevřete se vyšší inspiraci

Mayské období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná od 4. – 16. května, vám dodá velkou chuť naplňovat své ideály. Přestože jste převážně pragmatici, nastal čas kultivace vašeho ducha i těla. Jestli moc pracujete, naučte se relaxovat a odpočívat. Dělejte jen to, co je nutné, a nechte jednat život sám. Víc se radujte a navštivte místa, která oplývají krásou. Nechte na sebe působit příjemné stránky života a víc se smějte. Neberte život příliš vážně, přestože jste neustále životem vedeni překonávat rozmanité překážky. Pokud citově nebo tělesně strádáte, je skvělý čas s tím něco udělat. Navštivte lázně nebo dobrý wellness program. Nebojte se společenských akcí, které vás mohou v tuto dobu výrazně obohatit.

Pravidelně cvičte jógu

Od 17. – 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které vám může nabídnout mnoho kariérních příležitostí. Otevřete se novému a buďte ještě více pružní. Nedovolte, aby vám příležitosti unikaly mezi prsty. V tom vám může pomoci jóga, která vám nejenže pomůže s problémy zad a kloubů, ale má rovněž velmi příznivý vliv na vaši mysl. Ukažte lidem, co ve vás je, protože pro mnohé z nich jste nečitelní. Velkých úspěchů můžete dosáhnout i ve vztahu ke své duši. Seznamte se s jinými přístupy a hledejte průsečíky, které vás mohou nejen obohatit, ale i posílit vaši pozici.

Otevřete se novým kontaktům

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců, které přinese do vašeho života mnoho nových lidí, z čehož obyčejně nemusíte být zcela nadšení, protože jste v jádru své bytosti introverti. Využijte těchto kontaktů k tomu, abyste nebyli na svou práci sami. Díky svým vynikajícím pozorovatelským schopnostem poznáte, kdo se k vám hodí a kdo ne. Dejte na svou intuici a buďte přizpůsobivější. Posilněte schopnost komunikace, která je pro veškeré vztahy velmi důležitá, přestože si to nemyslíte. Vaše silné pocity jsou totiž pro druhé často velmi nečitelné, protože většinou vše prožíváte za maskou neprůstřelnosti.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Nejsem příliš zatvrzelý?
  • Bojím se změn?
  • Co mohu udělat pro své tělo?
  • Umím se bavit s cizími lidmi?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Cvičte intenzivně jógu.
  • Víc se smějte a mluvte s druhými o svých citových potřebách.
  • Dovolte si být úspěšní.
  • Trénujte pozitivní mysl.

 

 

 

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...