fbpx

V poslední třetině května se život pro některé z vás nepříjemně zrychlí a nastane více zmatku, než byste si přáli

Zveřejněno: 1. 5. 2018

Květen bude obdobím oslav, lásky a mnoha příležitostí. Nastal váš čas, protože mnozí slavíte narozeniny. Jste to vy, kdo by měl vaši oslavu dobře zorganizovat. Oslavte svůj život s vašimi nejbližšími a prohlubte své rodinné vztahy. Vaše vztahy s rodiči jsou velmi důležité a vy je můžete zlepšit nebo napravit. V poslední třetině května se život pro některé z vás nepříjemně zrychlí a nastane více zmatku, než byste si přáli. Naučte se komunikovat a buďte přizpůsobivější.

Jelikož má mnoho z vás narozeniny, nebo jste je nedávno měli, uvědomte si svá nová předsevzetí a vnitřní změny, které každý další rok přináší. Uvědomte si důležité hodnoty, které zastáváte, a snažte se je pomalu, ale jistě realizovat. Často choďte do přírody a potěšte své smysly dobrým jídlem, sexem nebo jiným zážitkem, který je vám příjemný.

Související…

Blíženci v květnu: Připravte se pomalu na nový start
Robert Policar

Ve druhé polovině května se po vás bude víc chtít vyjít na světlo se svými organizačními plány. Naučte se více naslouchat druhým a komunikujte s nimi jasně. Ne každý má tak přirozený cit pro organizaci jako vy, a tak je dobré vše důsledně vysvětlit.

Otevřete se zázrakům života

V mayském období 1-Ahau (Slunce, Květina), které začíná 4. – 16. května, se dovolte požádat život o vše, co vám dělá dobře nejen na těle, ale i duši. Začal váš nový slunečný cyklus, který je navíc podpořen mayskou kosmologií. Jestli máte hodně práce, zastavte se. Zajděte si do své oblíbené restaurace nebo zintenzivněte svůj milostný život, který je pro vás nutností.

Vnímejte, co se kolem vás děje, a když vám život odpoví na vaši prosbu, ihned se ujměte vedení.

Zkuste něco nového a nebojte se s partnerem experimentovat. Období 1-Ahau přeje všem duchovním aktivitám, stejně jako těm, které přinášejí radost všedního dne. Požádejte život o dary, na které máte právo. Užívejte si rodiny, a pokud se na někoho zlobíte, zkuste odpustit.

Projevte svou sílu

Od 17. do 29. května se ocitnete v mayském období 1-Ben (Kukuřice, Rákos), které bude vyžadovat obratnost a pevnost zároveň. S pevností nemáte problémy, ale s přizpůsobováním se okolí je to už horší. Samozřejmě to neplatí pro každého vzhledem k jiným vlivům v horoskopu, ale vaše podstata je neochvějná. Vnímejte, co se kolem vás děje, a když vám život odpoví na vaši prosbu, ihned se ujměte vedení. Nebuďte však jako buldozer, abyste si do budoucna nenadělali zbytečně moc nepřátel.

Víc druhým naslouchejte

Od 21. května vstoupí Slunce do vzdušného znamení Blíženců, které vládne komunikaci a síle slova. To vás obyčejně moc nezajímá, protože raději máte činy. Nicméně i komunikace je velmi důležitá, a to zejména v osobních vztazích. Naučte se nejen naslouchat, ale dovolte si projevit svůj názor. Nenechte si skákat do řeči a vytrvale druhým vysvětlujte své stanovisko. Myslím, že ocení váš pragmatický názor, ale vyhněte se shazování idejí druhých, přestože si uvědomujete rizika reality.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím druhým naslouchat?
  • Jak mohu vyjádřit životu vděčnost?
  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Dokážu se druhým více přizpůsobit.

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Potěšte své fyzické smysly.
  • Uctěte své vztahy se svými rodiči a předky.
  • Nebojte se chopit příležitostí, které spontánně vzniknou.
  • Zkuste začít komunikaci s druhými vy a nevzdávejte to.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...