fbpx

Velmi důležitou roli může sehrát vztah k vašemu otci, přestože už třeba není na tomto světě

Zveřejněno: 3. 4. 2018

V prvních dvou třetinách tohoto měsíce se pořádně obrňte, protože to může být čas střetů a výzev s důležitými autoritami. S některými lidmi to může být obtížné, protože mohou působit výbušně a agresivně, což není váš styl. Chraňte si své hranice i svou sebeúctu. V poslední třetině dubna se budete moci uvolnit a načerpat sílu nejen z nastupujícího klidu znamení Býka, ale i rozkvetlé přírody, která se bude pozvolna probouzet do plné krásy.

Do 20. dubna prochází Slunce ohnivým znamením Berana, které je známo nejen svou výbušností, ale i odvahou a schopností jít si za svými cíli bez ohledu na to, co si o tom myslí ostatní. To pro vás může znamenat náročnější období, jelikož mnoho lidí bude jednat impulsivně a sobecky.

Související…

Panny v dubnu: Dejte si v zaměstnání vyšší cíle
Robert Policar

Vaše citlivost tedy bude prověřena a vy se budete muset naučit být asertivnějšími. Až Slunce vstoupí do znamení Býka, tak tento druh psychického tlaku ustoupí a vy se budete cítit naprosto skvěle. Příroda vám dodá sílu a vy se budete moci opět v klidu vrátit k důležitým touhám vaší duše a práce vám půjde od ruky.

Mluvte o svých pocitech

Nenechte se druhými umlčet. V tomto měsíci může vystoupit mnoho témat, která se týkají důležitých autorit ve vašem životě. Velmi důležitou roli může sehrát vztah k vašemu otci, přestože už není na tomto světě. Tento vztah odráží všechny ostatní vztahy k důležitým mužům ve vašem životě, včetně autorit, což někdy může být i žena. Nastavte si správné hranice, respektujte svou sebeúctu a dovolte si opravdu dospět, což neznamená, že ztratíte kontakt se svým vnitřním dítětem. Nebojte se být asertivní, ale vyhněte se obviňování a tiché manipulaci.

Pokud si nejste jisti tím, jestli se v životě ubíráte správnou cestou, udělejte si dvoudenní procházku přírodou a přemýšlejte o svém životě.

Konflikt může pročistit vzduch

Do 7. dubna se ocitáme v dynamické energii Draka, který může vyvolat mnoho situací, plné emocí a vnitřního napětí. Přestože jste spíš ti, kteří druhé uklidňují a řeší vše s klidem, v tomto čase je dobré se naučit vstupovat do konfliktů, které mohou být paradoxně tím nejlepším, co se vám může stát. Dovolte si vyjádřit hněv tak, aniž byste někoho za něco vinili. Pokud však cítíte nespravedlnost, dovolte si ji vyjádřit. Možná zjistíte, že druhá strana žila v naprosto jiné domněnce, než jste si mysleli. Svým rodinným vztahům dejte šťávu tím, že něco konkrétního podniknete. Vytáhněte rodinu na výlet nebo udělejte něco nečekaného.

Uvědomte si svou duševní moc

Jelikož mnoho z vás disponuje zvláštními psychickými dary, vyplatí se je od 8. dubna rozvinout ještě víc. Najděte si čas na samostatnou praxi a objevujte síly, o nichž jste sami neměli ani tušení. Choďte do přírody a učte se prostým pozorováním okolního dění. Možná zjistíte, že někomu budete moci účinně pomoci, přestože to bude naprosto cizí člověk. Máte velkou schopnost se do druhých vcítit a pochopit jejich minulost. Nebojte se s druhými sdílet poznání, které v sobě nosíte.

Vydejte se na cestu síly

Pokud si nejste jisti tím, jestli se v životě ubíráte správnou cestou, udělejte si dvoudenní procházku přírodou a přemýšlejte o svém životě. Ptejte se živlů, jaký úkol tady máte a na co se v současnosti máte zaměřit. Je důležité, abyste posílili svou vizi a byli věrní své duchovní cestě. Vezměte si s sebou něco na psaní a svou inspiraci si zapište, abyste ji nezapomněli. Popřemýšlejte i o tom, jestli nejste připraveni se vydat cestou člověka, který ukazuje druhým cestu.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Dokážu se za sebe postavit v okamžiku, kdy je třeba?
  • Jak si vážím sebe sama?
  • Důvěřuji své intuici?
  • Co mě posouvá vpřed?
  • Dokážu druhým odpustit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Posilte centrum Solar-Plexu.
  • Meditujte na svém oblíbeném místě v přírodě.
  • Uvědomte si svou duchovní sílu.
  • Naučte se vyjádřit i nepříjemné emoce.
  • Pohybujte se jako jaguáři.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...