fbpx

Slunce vstoupí do vašeho zemského znamení Býka 20. dubna a vy budete ve svém živlu

Zveřejněno: 3. 4. 2018

Prvních dvacet dní tohoto měsíce pro vás může znamenat větší stres a zmatek, který nemáte rádi. Oheň znamení Berana a zmatený retrográdní Merkur může vnést mnoho změn do vašeho života, což není nic, čemu by se vaše pohodová povaha chtěla přizpůsobovat. Naučte se být víc pružní a flexibilní, ale zároveň nezapomeňte, že největší vaší silou je právě klid a stabilita. V poslední třetině měsíce již budete zcela ve vašem živlu, protože začíná vaše období, kdy mnoho z vás bude slavit další návrat Slunce na místo, kdy stálo, když jste se narodili.

Ze začátku měsíce se snažte reagovat na vznikající situace s větší pružností. Posilte svou sebeprezentaci a naučte se mluvit o svých kariérních cílech před druhými. S některými autoritami to může být náročné, ale když vydržíte, veškeré napětí se nakonec uvolní. A to především v druhé polovině dubna. Víc cvičte a zkuste posílit své fyzické tělo.

Související…

Blíženci v dubnu: Svá slova vybírejte s citem
Jaromír Hasoň

Pokud budete v sobě cítit velké napětí, pomilujte se se svou drahou polovičkou. Slunce vstoupí do vašeho zemského znamení Býka 20. dubna a vy budete ve svém živlu. Zhodnoťte uplynulý rok a vytvořte si plán pro ten následující. Pobývejte často v přírodě, kterou mnoho z vás z duše miluje.

Smlouvy podepisujte po 15. dubnu

Do 15. dubna je stále Merkur retrográdní a to může nepříznivě ovlivnit různé obchodní záležitosti. Pokud jsou věci již rozehrané, všechny smlouvy si důkladně pročtěte. Raději se věnujte čištění minulosti a uzavírání nevýhodných dohod, které jste uzavřeli v minulosti. Do nového se pusťte, až bude Merkur v přímém pohybu. Na schůzky choďte raději včas a nebuďte překvapení, když mnoho lidí různé schůzky odvolá nebo na ně zapomene. To se v tomto období stává často.

Běžte na tři dny sami do přírody a ptejte se života, jak byste chtěli žít a zemřít.

Mluvte o svých sexuálních potřebách

Do 7. dubna jsme v období Draka, které probouzí mnoho energie. Jelikož jste se narodili v zemském smyslném znamení Býka, mnoho z vás ucítí velkou potřebu se sexuálně vyjádřit. Pokud v této oblasti strádáte nebo máte neobvyklé touhy, zkuste to s partnerem otevřít. Dávejte si však pozor na nedorozumění, které může vzniknout díky výše popsanému vlivu retrográdního Merkura. Nebojte se být trpěliví a otevření odlišným názorům. Zároveň však respektujte své vlastní potřeby.

Choďte sami na silová místa

Od 8. dubna vstupujeme do období Jaguára a v tomto čase je dobré si uvědomit svou moc. Jelikož mnoho z vás miluje přírodu a peníze, rozhodněte se navštívit svá oblíbená místa síly. Pokud takové místo nemáte, je na čase ho najít. Může to být váš oblíbený strom z dětství nebo jiné místo v přírodě. Navštěvujte toto místo sami a uvědomte si sílu, kterou v sobě nosíte. Sledujte své okolí, jako jaguár sleduje své teritorium, a buďte vděční za vše, čeho se vám v životě dostalo. Rozhodněte se používat svou finanční moc moudře a zodpovědně.

Dejte svému životu vyšší smysl

Od 20. dubna vstupuje Slunce do vašeho domovského znamení, a tak začíná série narozenin vašich zodiakálních bratrů a sester. Oslavte svůj život a nalezněte vizi, která dá vašemu životu smysl. Běžte na tři dny sami do přírody a ptejte se života, jak byste chtěli žít a zemřít. Pokud máte svého oblíbeného poradce, zajděte za ním a zhodnoťte svůj dosavadní život. Sedněte si minimálně na 30 minut do tiché meditace a naslouchejte tichému poselství přírody. Důležitý den pro vás bude 30. duben, kdy je nejen úplněk ve Štíru, ale i starý keltský svátek Beltain, který probouzí mnoho přírodních a tajemných sil.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým sexuálním životem?
  • Jsem dostatečně přizpůsobivý?
  • Umím mluvit o svých citových potřebách?
  • Žiji v souladu se svým duchem?
  • Uvědomuji si svou moc?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte flexibilnější.
  • Najděte nová silová místa, kde se budete cítit dobře.
  • Posilte svou pozici v práci.
  • Probuďte v sobě vášeň.
  • Naslouchejte šepotu lesa.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...