fbpx

Posilte své tělo i své vnitřní síly, radí mayský astrolog Beranům

Zveřejněno: 2. 4. 2018

Milí berani, nastal váš čas. Mnozí z vás slavili nebo ještě budou slavit narozeniny, což je den, kdy se toho hodně mění. Zrekapitulujte svůj předešlý rok a opřete se do nových výzev. Pokud máte svého oblíbeného poradce, numerologa nebo astrologa, je nejvyšší čas se poradit, jaké strategie budou pro vás nejlepší. Oslavte svůj den a využijte obnovené energie k tomu, aby vám váš start vyšel tím nejlepším možným způsobem.

Znamení Berana, jež je prvním znamením zvěrokruhu, bude v kalendáři aktivní až do 19. dubna. Do té doby buďte v pohybu a nenechte se odradit od svých tužeb. Mnoho z vás projde zkouškou sebedůvěry, a tak je důležité, abyste druhým dokázali nastavit správné hranice.

Související…

Berani v březnu: Objeví v sobě kreativního bojovníka
Robert Policar

Probuďte oheň, který v sobě nosíte, a nenechte se odradit podivnými okolnostmi, které vás mohou odvádět od vašich cílů nebo je jinak zpochybnit. Neberte si nic osobně, ale nebuďte zbytečně neurvalí. Jednoduše dělejte to, co vás baví, což je smyslem vašeho života. V poslední třetině tohoto měsíce se po vás bude chtít více trpělivosti, protože Slunce vstoupí do zemského znamení Býka. Trénujte trpělivost a snažte se dělat ty nejpraktičtější kroky.

Komunikujte a vše ověřujte

Do 15. dubna je ve vašem znamení Merkur stále retrográdní, což může znamenat zbrklost a zmatky při práci s detaily. Ověřujte si schůzky s důležitými lidmi a snažte se druhé informovat včas o změnách, které budou přirozeně přicházet. Všechny lákavé nabídky si ověřte a dobře promyslete. Spíš se zbavujte všech věcí, které nepotřebujete, a připravujte si prostředí pro důležité kroky.

Když se naučíte relaxovat, možná objevíte nový rozměr duševní pohody, který je vám normálně ukrytý.

Do 7. dubna může být energie v mnoha směrech divoká a nezvladatelná. Na druhou stranu probouzí sílu k činu a nápravě chyb minulých. Jste velmi upřímní ve svém výrazu, a tak se nenechte zatáhnout do manipulativních her některých lidí. Jednoduše buďte asertivní a v klidu své postoje druhé straně zopakujte třeba dvacetkrát, než to pochopí. Snažte se však vyhnout výbuchům vzteku a agresivitě, ke které máte vzhledem ke svému nadbytku energie vždy blízko. Přesto se může mnoho z vás cítit vyčerpaně, a to především kvůli nejasným postojům lidí, na kterých vám záleží.

Respektujte svou přirozenou integritu

Od 8. dubna vstupujeme do období Jaguára, které ctí svou osobní pravdu. Buďte věrní sami sobě a nedělejte kompromisy na cestě za svými sny. Pokud něčemu nebudete srdcem rozumět, nechte to být. Možná mnoho z vás projde zkouškou důvěry ve své vlastní síly. Posilte své tělo a udělejte si čas na rozvoj svých vnitřních sil.

Jelikož milujete pohyb, procházejte se v lese nebo běhejte. Sledujte své okolí velmi pozorně, a pokud si všimnete příležitosti, nepochybujte a jednejte. Zvláštní den, kdy byste měli být obzvlášť ostražití, je 16. duben, kdy dochází k novoluní ve vašem ohnivém znamení Berana. Tento den se věnujte sami sobě a sepište si seznam cílů, které jsou pro vás důležité.

Utvrďte se ve své vizi

Od 20. dubna se opět změní klima a vše může poněkud ztěžknout. Slunce vstupuje do zemského znamení Býka, které miluje přírodu a pohodu. Vše se může začít protahovat, ale když se naučíte relaxovat, možná objevíte nový rozměr duševní pohody, který je vám normálně ukrytý.

Pokud v následujících dnech budete pochybovat o vztazích, kariéře nebo přístupu ke svému zdraví, jděte do lesa a najděte odpovědi na otázky, které vás trápí. Pokud znáte někoho, komu důvěřujete a má již za sebou mnoho zkušeností, nebojte se ho oslovit a nechte si poradit.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Umím být asertivní?
  • Dokážu být sám se sebou?
  • Co mi energii dává a co ubírá?
  • Následuji svou vizi?
  • Dokážu druhým dobře poradit?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Buďte asertivní.
  • Věnujte se cvičení těla i ducha.
  • Naučte se běhat s meditativní myslí.
  • Posilte své tělo.
  • Naučte se nechat si poradit od lidí, kterým důvěřujete.

foto: Shutterstock

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...