fbpx

V tomto měsíci stačí roztáhnou křídla a letět

Zveřejněno: 5. 3. 2018

Mnoho z vás může cítit z počátku měsíce jistou únavu. Naštěstí už v prvním týdnu měsíce pocítíte příval energie, který se bude postupem času stupňovat. Nestagnujte, ale naopak jděte za svými sny. Roztáhněte křídla a projevte svůj jedinečný tvůrčí talent v oblastech, kterým se věnujete. Užívejte si života, ale dávejte pozor, abyste to nepřehnali, protože můžete mít sklon se zamotat do složitých vztahů.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. To může způsobovat únavu, boj můžete svádět ve své vlastní duši. Probuďte v sobě duchovního válečníka a najděte způsob, jak bojovat za něco ušlechtilého. Třeba za svou vlastní pravdu.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, vás může konfrontovat s nepříjemnými detaily a perfekcionismem, který vás ne vždy baví. Detoxikujte své tělo a pořádně si zacvičte. Uvědomte si, jak jste spokojeni se svou prací. Doopravdy se realizujete? Pokud ne, najděte způsob, aby se tak stalo. Každý Beran potřebuje hodně prostoru pro své činnosti, a proto je často ve vedoucích pozicích. Jestli posilujete, cvičíte nebo běháte, zamyslete se také nad tím, jestli byste nechtěli zkusit dynamický styl jógy.

Slunce vstupuje do vašeho znamení 20. března a ohlašuje jarní rovnodennost. Mnozí z vás pocítí velký příval energie a touhu jít do nových projektů. Řiďte se intuicí, a pokud ucítíte celým tělem, že je to správně, jednejte. Dávejte si však pozor na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Některé nabídky se mohou zdát velmi lákavé, ale když ucítíte sebemenší pochybnost, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snáz. K čemu však svou ohnivou energii můžete využít, je jarní úklid. Vyházejte všechno nepotřebné a udělejte si prostor pro nové příležitosti.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března a tento čas můžete využít pro různé půsty a očisty. Zbavte se především veškerého emocionálního odpadu. Probuďte v sobě duchovního bojovníka a rozhodněte se věnovat něčemu ušlechtilému. Buďte tvůrčí a staňte se mistrem svého života. Můžete ucítit potřebu jít do nových projektů, ale buďte opatrní na výběr lidí, kteří s vámi budou chtít vstupovat do obchodní spolupráce. Dávejte si pozor především na lidi manipulativní, ani vy nikoho raději nemanipulujte. 

Druhý úplněk ve znamení Vah bude pro vás nesmírně důležitý. Nastane v sobotu 31. března a již dva dny před ním můžete cítit napětí mezi vašimi nejbližšími. Zkuste pochopit svou druhou polovičku a dovolte si vyjádřit i negativní emoce takovým způsobem, abyste si navzájem neubližovali. Energie bude ve vzduchu hodně, a tak si raději spolu zaběhejte nebo se věnujte jiným pohybovým činnostem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Dávám do všeho nejlepší část sebe sama?
  • Umím roztáhnout křídla?
  • Jsem připraven na nový projekt?
  • Umím vyjádřit svůj hněv takovým způsobem, který nikomu neubližuje?
  • Mám dostatečně velké cíle?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Definujte si v práci vyšší cíle.
  • Ukliďte si dům nebo byt.
  • Začněte nový projekt.
  • Pracujte s hněvem konstruktivně.
  • Ctěte hranice své i druhých.
  • Najděte si nový způsob cvičení.

foto: Pexels.com

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...