fbpx

Mayský astrolog radí: Začíná období Pohybu, buďte otevřeni všemu novému! 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Svět se mění a my se měníme s ním. Začíná období, ve kterém se mohou dít doslova zázraky, ale je důležité mít odvahu jít za voláním svého srdce a překročit své limity, nastavené vaší vlastní minulostí.

Zveřejněno: 9. 5. 2024

Vstupujeme do času, kdy se zprvu mohou nenápadným způsobem měnit naše vztahy, zaměstnání nebo životní cesta. To, co fungovalo doposud, může fungovat méně, a naopak. Klíčem k úspěchu je nelpění na starém a schopnost následovat svůj instinkt.

Caban patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou schopností uvádět nové do starého. Východ je symbolicky spojen s ročním obdobím jara a východu Slunce. Podle některých tradic může být spojen s elementem ohně, který rovněž přináší velkou tvůrčí sílu. Jelikož se podle tradiční astrologie ocitáme v zemském znamení Býka, je dobré se zamyslet nad tím, jakým způsobem můžete vydělávat více peněz a snížit výdaje. Dejte na svou intuici a nebojte se své myšlenky korunovat činy.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Je to snad nejzajímavější doba z celého roku. Mnoho planet v zemském znamení Býka jasně naznačuje, že je vhodná doba pro investice nebo započetí nových projektů, které dříve či později budou vynášet. Pokud máte dobrý nápad, byl by hřích něco neudělat. Riskujte, ale samozřejmě mějte i záložní plány, protože boží načasování je vrtkavé a pracuje po svém. Nicméně když něco začnete a vytrváte, nemůžete dojít k neúspěchu. Zamyslete se nad svými finančními toky. Kde se dějí změny?

V rovině mysli

Nastal čas se učit novým dovednostem nebo jazykům, které se vám později mohou hodit při pracovních cestách nebo dovolených. Zajímejte se o nové obory a sledujte, zda vás momentální práce baví. Pokud ne, je potřeba ji změnit nebo oživit.

Vyzkoušejte něco nového, protože to staré může najednou fungovat méně efektivně.

Někteří kolegové mohou odcházet, což může změnit dynamiku vašich současných pracovních poměrů. Buďte otevření novým projektům i jiným nabídkám, protože načasování je kolektivně dokonalé. Nesnažte se udržet něco, co už stejně víte, že je neudržitelné. Nevzdávejte se, odevzdávejte.

Co se týká vašich vztahů

Můžete zaznamenat nenadálé změny. Některé vztahy mohou dojít velkým změnám a některé z nich mohou na nějakou dobu zaniknout. Nebraňte druhým v jejich pohybu a včas se přizpůsobte. Hrajte si s „časovou frekvencí návštěvnosti“, která vám může pomoci udržet některé vztahy, procházející důležitou krizí nebo změnou. Pamatujte, že nic se neděje náhodou a že vše nakonec pochopíte ve vší celistvosti, ale nějakou dobu to může trvat. Nikoho nezavrhujte. Ani sebe.

V rovině ducha

Pokračuje další příznivé období pro vaše sny a možné astrální výlety. Těm, kterým se sny dosud nezdály, se najednou mohou zdát častěji. Ti, kteří byli zvyklí na určitý druh snů, je najednou mohou postrádat nebo zaznamenat změnu v kvalitě snění. Zamyslete se nad svou duchovní cestou a popřemýšlejte, jak obohatit vaši současnou duchovní praxi. Vyzkoušejte něco nového, protože to staré může najednou fungovat méně efektivně. Nicméně i tak doporučuji u některých praxí zůstat, protože tím cvičíte jak oddanost, tak vytrvalost.

Doporučené otázky pro toto období:

  • K jakým změnám dochází v mém přístupu k penězům?
  • K jakým změnám dochází v mé duši?
  • Mám odvahu jít do nových věcí?
  • Na čem nejvíce lpím?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete se změnám ve vašich stávajících vztazích.
  • Buďte flexibilní ve všech směrech.
  • Vyzkoušejte něco nového.
  • Investujte nebo započněte nový projekt či zaměstnání.       

Související…

V období Ještěrky balancujte fyzické a psychické úsilí. Inspirovat vás mohou také sny
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...