fbpx

V období Kukuřice a Rákosu je hlavním úkolem dosažení rovnováhy. Vyhýbejte se extrémům 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Vstupujeme do období, kdy můžete zvýšit svou osobní sílu a přiblížit se k získání ideálního zaměstnání nebo snadněji dosáhnout pracovních cílů. Nenechte se ničím odradit, a pokud zatím nepřicházejí ideální příležitosti, sami si je vytvořte

Zveřejněno: 26. 1. 2024

Ben patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou velkou nápaditostí a schopností uvádět nové do stávajících pořádků. Je to znamení charismatických vůdců, kteří moc dobře vědí, jak zužitkovat své vynikající dovednosti. Klíč k probuzení sil spočívá v rovnováze mezi pevností a přizpůsobivostí ve všech důležitých aspektech života. Abyste mohli druhé inspirovat, musíte být zcela oddáni své vášni a zároveň mít ochotu se přizpůsobit i pohledům jiných lidí, kteří se mohou na stejnou věc dívat z jiné perspektivy.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Snažte se o rovnováhu mezi posílením i protažením vašeho fyzického těla. Pokud o svém těle víte, že je až příliš pružné, bude lepší, když se zaměříte na pravidelné posilování. Jste-li naopak příliš silní a neohební, zkuste jógu nebo jiné protahovací cviky. Co se týká financí, zkuste přijít na způsob, jak zvýšit své výdaje a přitom se něco nového naučit. Vyzkoušejte jiný obor, který se s tím stávajícím bude doplňovat, možná tak objevíte více cest sebenaplnění, než jste čekali.

V rovině mysli

Ponořte se hluboko do své mysli a zjistěte, zda máte spíš sklon k tvrdohlavosti, nebo se druhým až příliš přizpůsobujete a tím ztrácíte sami sebe. Ani jeden extrém není dobrý, a tak hledejte ideální rovnováhu, která se navíc může neustále měnit.

Nebojte se do svých vizí začlenit i jiné lidi, kterým bude činit radost vám pomáhat. Ve více lidech se toho více zvládne a navzájem můžete zvýšit svou sebehodnotu.

Naučte se nový jazyk nebo dovednost, kterou byste ve svém stávajícím zaměstnání mohli využít. Vyzkoušejte umělou inteligenci a naučte se s ní spolupracovat tak, abyste neztratili svůj tvůrčí potenciál, ale naopak ho ještě navýšili.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se především na své přátelské a kolegiální vztahy. Pobývejte častěji s lidmi, se kterými se cítíte přirozeně a nemusíte si na nic hrát. Zároveň se čas od času nevyhýbejte konfrontacím s lidmi opačných názorů, protože to vás může nejen obohatit, ale i posílit. Mějte odvahu vzít zodpovědnost a moc do svých rukou a zorganizujte nějaké společné setkání, kde budete moci představit své odvážné vize budoucnosti. Je velmi pravděpodobné, že z toho může vzejít ne jedna výhodná spolupráce.

V rovině ducha

Změřte se na své třetí energetické centrum, které je spojeno s oblastí solar-plexu, kde můžete pociťovat jak velkou sílu, tak i silný pocit beznaděje. Mějte odvahu jít za svými osobními sny a pěstujte svou osobní sílu, která vás učiní ještě přitažlivějšími a krásnějšími. Aktivně se zapojujte do všech aktivit, které s vaší ideální vizí korespondují, a nebojte se do toho začlenit i jiné lidi, kterým bude činit radost vám pomáhat. Ve více lidech se toho více zvládne a navzájem můžete zvýšit svou sebehodnotu.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co je mou největší životní vášní?
  • Mám odvahu se sám za sebe postavit?
  • Jak mohou obohatit svůj sexuální život?
  • Umím s druhými spolupracovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Ujměte se vedení.
  • Jděte za svou největší vášní.
  • Naučte se spolupracovat.
  • Naučte se něčemu novému.    

Související…

Období Slunce a Květiny vybízí k tvořivosti. Rozvíjejte své smysly, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...