fbpx

Období Jelena připomíná, odkud jsme vyšli. Soustřeďte se na vlastní cestu 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Stojíme před klíčovým rokem 2024, který bude v mnohém znamenat zcela novou etapu, do které jako lidstvo vstupujeme. Energie Jelena tomu napomáhá, protože přináší sílu vize i nadčasovou moudrost jemu vlastní

Zveřejněno: 31. 12. 2023

Manik patří do skupiny západních znamení, která jsou známa svou přirozenou hloubavostí i nedozírnou moudrostí. Jelen byl odjakživa symbolem hlubokého propojení mezi nebem a zemí. Jeho parohy nás spojují s vyššími světy a jeho láska k lesu nám připomíná pevné propojení s matkou Zemí. Jelen vám může ukázat novou cestu, kterou bude hodno následovat. Pokud se odvážíte jít po jeho stopách, čeká vás nemalá odměna, a tak ani chvilku neváhejte. Obklopte se moudrými staršími lidmi a nechte se inspirovat těmi, kteří osloví vaše srdce.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Zamyslete se nad svým fyzickým cvičením a způsobem, jakým užíváte své finance. Nechte si v obou případech poradit od lidí, kteří těmto tématům zasvětili celý svůj život. Inspirujte se různými přístupy a pak si vytvořte svou vlastní cestu, protože každá je jedinečná. Nicméně lidé, kteří mají již něco za sebou, vám mohou značně usnadnit cestu k vytouženému úspěchu. Vyzkoušejte pravidelné procházky lesem a naslouchejte svým vlastním myšlenkám, které mohou mít jinou kvalitu, než jste zvyklí.

V rovině mysli

Zamyslete se nad svým momentálním zaměstnáním. Doba se mění a s ní i pracovní příležitosti. Vlivem umělé inteligence se v této oblasti dá očekávat velký pohyb, a tak si zkuste představit tu nejlepší možnou práci, kterou byste si přáli získat.

Připomeňte si nebo zcela nově definujte, co je ve vašem životě opravdu důležité.

Doplňte si vzdělání nebo se rovnou přihlaste na nějaký zajímavý obor, ke kterému jste vždy inklinovali. Nemějte strach, protože to je způsob, jak nevyužít tohoto historicky významného roku. Buďte ochotni učinit změny k lepšímu, protože doba je více než příhodná.

Co se týká vašich vztahů

Možná nastal čas dát vašemu současnému partnerskému životu nový rozměr. Nečekejte na to, až se se svým partnerem budete vzájemně nudit, a zkuste si najít společný koníček nebo zájem, kde budete oba dva na stejné úrovni. Dovolte rovněž druhému, aby se současně rozvíjel svým vlastním způsobem. Sami si uchovejte určité soukromí a nevzdávejte se svých koníčků jenom proto, že je ten druhý nechápe. Nejenže si udržíte určitou tajemnost, která je žádoucí, ale rozšíříte tak možnosti i pro svého partnera.

V rovině ducha

Nastává mocný čas, ve kterém se můžete přiblížit ke své pravé moudrosti a najít nebo posílit vaši pravou životní vizi. Každý člověk se ocitá v naprosto jiném bodě vlastního vývoje, a tak se tentokrát zaměřte zcela na sebe. Připomeňte si nebo zcela nově definujte, co je ve vašem životě opravdu důležité. S jakými lidmi chcete opravdu trávit čas? Jakým způsobem si chcete vydělávat na své živobytí? Jakou duchovní cestu zvolíte, abyste v sobě mohli probouzet další talenty a dary? Odpovězte si na tyto otázky a vše si zapište.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Následuji svou životní vizi?
  • Kdo by mi mohl dobře poradit s mou současnou životní situací?
  • Jsem spokojený se svým stávajícím zaměstnáním?
  • Znám svůj duchovní původ?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně choďte do lesa a rozjímejte nad důležitými životními tématy.
  • Naučte se meditovat.
  • Navštivte moudrého muže nebo ženu.
  • Vytvořte si nástěnku svých dlouhodobých vizí.

Související…

Období Jaguára je časem kouzla a magie. Nelpěte na citových vazbách
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...