fbpx

Plňte si sny, ale do ničeho velkého se nepouštějte. Nové začátky se blíží, ty vás prověří 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Vánoce se blíží a zároveň se můžete těšit na nový 260denní cyklus, ve kterém vás čekají nové cíle, na něž se už teď můžete pomalu chystat. Na novoluní ve Střelci, které nastane 13. prosince, zároveň začíná čas retrográdního Merkura, který bude trvat až do konce roku

Zveřejněno: 5. 12. 2023

Imix patří do skupiny východních znamení, která jsou známa velkou nápaditostí a tendencí uskutečňovat všemožné nové přístupy v mnoha životních oblastech. Čas Vánoc by měl být časem klidným, a tak se zatím vrhněte jen do příprav, které i tak mohou být poměrně zatěžující. Vyčistěte veškerou minulost a dobře si rozmyslete, do jakých činností se budete chtít následující, velmi důležitý rok pro celý svět, nadchnout. Dejte svému životnímu příběhu hlubší smysl a krok za krokem ukončete vše, co souvisí s vaším starým já.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Můžete pocítit jak příval energie, tak jisté tělesné komplikace, které budou jen odpovědí na vaše nejasné životní záměry. Všechny důležité každodenní úkoly se snažte udělat hned z kraje dne. Zároveň doporučuji více fyzicky cvičit a posílit vaše fyzické tělo. Největším nepřítelem znamení Draka je jakékoliv odkládání činů, o kterých moc dobře víte, že mají být učiněny. Vyzkoušejte posilování vlastní vahou těla nebo se vraťte ke cvičení, se kterým jste měli úspěch v minulosti. Definujte si nové cíle.

V rovině mysli

Dávejte si pozor na přílišnou impulsivitu a snahu vše dokončit hned. Je dobré neotálet, ale i přesto můžete narážet na různé překážky, které mohou být jednoduchou záminkou ke konfliktu.

Pusťte se do naplňování svých nejodvážnějších snů tím, že si začnete dělat prostor pro své nové záměry.

Pokud cítíte nějaké napětí s vašimi nadřízenými, podřízenými nebo spolupracovníky, snažte se být v tomto ohledu odvážní a řekněte jasně a zároveň citlivě, jak se věci mají. Nevytvářejte si žádné domněnky a vyčistěte vody s lidmi, se kterými jste nuceni každý den spolupracovat. Možná zjistíte, že jste si některé věci brali až příliš osobně.

Co se týká vašich vztahů

Pobavte se se stávajícím partnerem o sexuálním životě a svých potřebách. Sex může být skvělým nástrojem, jak opět zharmonizovat vaše dlouholeté partnerství. Vyhýbejte se, pokud možno, pocitům sebelítosti a arogance, které jsou jen opačnými stranami stejné mince. Podrážděným lidem se raději vyhýbejte, ale pokud nebudete mít jinou možnost, nebojte se za sebe s klidem postavit. Klid a trpělivost jsou klíči, jak dát druhým možnost své mylné jednání změnit.

V rovině ducha

Nastává velmi významný čas, oznamující začátek nového devítiměsíčního cyklu, který věrně odráží dobu těhotenství matky. Pusťte se tedy do naplňování vašich nejodvážnějších snů tím, že si začnete dělat prostor pro vaše nové záměry. Drak miluje pohyb a vše nové, ale čas retrográdního Merkura na druhou stranu radí být velmi obezřetným, co se těchto nových začátků týče. Přípravy na to nové jsou tedy velmi dobrým kompromisem mezi těmito dvěma silnými protikladnými vlivy.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám odvahu jít za svými sny?
  • Nevyhýbám se některým povinnostem?
  • Se kterými lidmi si potřebuji upřímně promluvit?
  • Znám svůj životní záměr a naplňuji ho?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně posilujte své tělo, nejlépe hned zrána.
  • Experimentujte s dechem pro uvolnění náročných emocí.
  • Aktualizujte své velké životní záměry s ohledem na současnou světovou situaci.
  • Vyhýbejte se odkládání a falešné únavě.

Související…

V období Králíka trénujte svůj vnitřní úsměv. Negativita vás brzdí v rozletu
Robert Policar
.               

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...