fbpx

V období Králíka trénujte svůj vnitřní úsměv. Negativita vás brzdí v rozletu 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Jeden velký 260denní cyklus se pomalu, ale jistě blíží ke konci, a tak nastává čas oslav, radosti a vděčnosti za vše, co se vám v životě povedlo. Oslavte tento čas poděkováním za vše, čím jste v posledních devíti měsících prošli, a pomalu se připravte na další pohyb

Zveřejněno: 22. 11. 2023

Můžete si dovolit snít a definovat zcela nové záměry, pro které se dokážete nadchnout a vytrvat až do jejich uskutečnění. S každým novým projektem přichází i nová zodpovědnost, a tak si dobře rozmyslete, co si od života budete přát, protože to bude v jistém smyslu i závazné. Věnujte se různým tvůrčím činnostem a nezapomeňte potěšit i své fyzické tělo. 

Lamat patří do skupiny jižních znamení, která jsou známa svou tvořivostí, radostností a velkou činorodostí. Znamení Králíka probouzí nejen tvůrčí síly, ale i vášeň a touhu se bavit. Radost je životně důležitá, protože se ne nadarmo říká, že je potravou duše. Bez radosti nebude ani potřené vytrvalosti, abyste své sny skutečně dotáhli do zdárného konce a ve svém životě je skutečně realizovali. Ano, můžete vytvořit něco zcela nového a nová doba tomu přeje. Dobře vybírejte, protože čas je příhodný. Dovolte si snít o nemožném.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Můžete pocítit velký příval tvůrčích sil, které se mohou projevit jako zvýšená potřeba milostného naplnění i touhy vstoupit do nových projektů, ve kterých budete moci uplatnit své vrozené talenty a dary. Lidé, kteří touží po dalších dětech nebo novém podnikání, se mohou dočkat příznivých znamení, která budou symbolem toho, že čas uzrál. Pokud v poslední době pracujete a věnujete se jen každodenním povinnostem, které vám žádnou radost nepřináší, nastal čas se více odvázat.

V rovině mysli

Králík nám připomíná, že bychom se v životě měli častěji smát a vyhledávat takové situace a lidi, kteří nás dokáží snadno rozveselit. Věnujte se častěji praxi „vnitřního úsměvu“, kdy se můžete usmívat do svého těla téměř za všech okolností, aniž by si toho někdo všiml.

Zaměřte se především na své přátelské vztahy, a pokud jich máte málo, rozšiřte váš okruh o další lidi, se kterými je radost pobývat. Vyhýbejte se pochmurným a příliš vážným jedincům, kteří zatím nenašli ve svém životě radost a naplnění.

Technika vnitřního úsměvu má blahodárný vliv na vaše vnitřní orgány i zdraví celkově. Můžete rovněž vyzkoušet jógu smíchu, což může být ze začátku náročnější, ale posléze velmi uvolňující. Všímejte si rovněž různého druhu humoru, který lidé používají.

Ohledně vašich vztahů

Zaměřte se především na své přátelské vztahy, a pokud jich máte málo, rozšiřte váš okruh o další lidi, se kterými je radost pobývat. Vyhýbejte se pochmurným a příliš vážným jedincům, kteří zatím nenašli ve svém životě radost a naplnění. Každá společnost vás může psychicky pozvednout, nebo naopak stáhnout tam, kam byste se sami neodvážili. Buďte ostražití a všímejte si, s jakými lidmi trávíte přes den většinu času. Pamatujte, že v každém okamžiku máte moc a sílu zůstat, nebo odejít.

V rovině ducha

Nastává velmi krásný čas, který by měl být věnován oslavám, radosti a všem tvůrčím aktivitám, které těší vaše srdce. Poděkujte za vše, čím jste v posledních devíti měsících prošli, a pomalu se připravte na další pohyb, který započne co nevidět. Rozvíjejte své rozmanité talenty nebo objevte v sobě dary, o kterých jste možná ani netušili, že je v sobě nosíte. Vyhledávejte takové lidi a činnosti, které ve vás dokáží probudit nefalšovanou radost a pocity štěstí. Vyhýbejte se nudným rutinám a povinnostem, které vás již ničím nenaplňují.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem šťastný?
  • Co mi v životě přináší největší radost?
  • Toužím něco ve svém životě vytvořit nebo stvořit?
  • Žiji naplněným a spokojeným sexuálním životem?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Hýčkejte své fyzické tělo a pečujte o něj.
  • Definujte si nové projekty a záměry.
  • Častěji se usmívejte.
  • Naučte se malovat, tancovat nebo novému řemeslu.            

Související…

Koruny stromů v nebi, kořeny v pekle. Nebojte se hloubek ani výšek
Robert Policar
  

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...