fbpx

Koruny stromů v nebi, kořeny v pekle. Nebojte se hloubek ani výšek 1 fotografie
zdroj: Shutterstock

Nastává období, které může být pro mnoho lidí zázračným obratem v jejich životě. Na druhou stranu velká spousta lidí, pokud nenabude odvahy, může zažívat pravý opak. Orel je silná medicína, ale zároveň i hodně vyžaduje. Zároveň stále procházíme časem vodního znamení Štíra

Zveřejněno: 9. 11. 2023

Men patří do skupiny západních znamení, která jsou charakteristická svou hloubavostí a přemýšlivostí. Orel vidí do všech tří časů, jimiž jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Podívejte se na svůj život z orlího nadhledu a pak se prudce ponořte do svého vnitřního světa a učiňte vnitřní změny, o kterých se vám doposavad ani nezdálo. Zároveň buďte pozorní vůči zázrakům všedního dne, které nemusí být na první dojem zřetelné. Udržte své nejtajnější sny naživu, a když přijde příležitost, neváhejte ani vteřinu.

Ohledně vašeho těla a hmotných záležitostí

Snažte se všem svým každodenním činnostem dát hlubší smysl. Zároveň se naučte číst ve svých pocitech, které jsou řečí vašeho těla. Než půjdete spát, požádejte sny o učení. Chodíte-li, soustřeďte se na svůj dech a prohlubování vnitřního ticha. Když sedíte, mějte napřímenou páteř, a když jíte, projevte vděčnost za hojnost života. Ve hmotných záležitostech si dovolte definovat velké cíle a překonejte strach z úspěchu, který je podobně častý jako strach z neúspěchu.

V rovině mysli

Zaměřte se na zlepšení vaší pracovní pozice, změnu nebo definování vyšších cílů. Dejte své práci hlubší smysl, nebo si připomeňte své nejodvážnější sny ohledně ideálního zaměstnání. Nevíte-li, co chcete, vraťte se v čase a vzpomeňte si na to, co vám přinášelo největší radost.

Nastává velmi mocné období, které můžete využít ve svůj největší možný prospěch. Mějte odvahu vzlétnout ke svým nejvyšším aspiracím a v tomto letu se rozhodněte vytrvat. 

Až si opět vzpomenete na svou nejideálnější budoucnost, vraťte se do tohoto přítomného okamžiku. Ponořte se do detailů a povinností vaší současné práce, ale těšte se z poznání, že už opět víte, kam dosahuje váš orlí let, a vězte, že toho dosáhnete.

Co se týká vašich vztahů

Rozhodněte se do všech svých vztahů dát ze sebe to nejlepší. Dávejte druhým to, co sami chcete dostávat zpět. Pobývejte jen s těmi, kteří rozumí vašim pravým záměrům, a ostatním se pokud možno vyhýbejte. Nemusíte se cítit nadřazeni ani nikoho soudit, ale můžete rozeznat, kdo je pro vás dobrý a kdo ne. Pokud se ocitáte v nedobré společnosti, buďte ochotni učinit větší změnu. Určitě se to vyplatí, protože nečinnost vám jinak sníží sebeúctu. Dobře se dívejte, protože někdo vám chce a může pomoci.

V rovině ducha

Nastává velmi mocné období, které můžete využít ve svůj největší možný prospěch. V následujících dvou týdnech ze sebe vydejte to nejlepší. Zapisujte si pečlivě své sny, protože Orel často přináší mocné, transformující sny, po kterých už nic není stejné. Mějte odvahu vzlétnout ke svým nejvyšším aspiracím a v tomto letu se rozhodněte vytrvat. Pracujte s živlem vzduchu a ohně, se kterými je Orel v příznivém vztahu. Vznášejte se na vzdušných proudech, a až uvidíte svou kořist, neváhejte a učiňte mocný, rozhodný životní krok.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Znám svou životní vizi?
  • Cítím se dobře ve společnosti lidí, se kterými jsem nejčastěji?
  • Mám odvahu se podívat do vlastních hlubin?
  • Rozumím hlubšímu smyslu svých snů?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Definujte si svou životní vizi.
  • Setkávejte se jen s těmi, se kterými se vzájemně obohacujete.
  • Jděte za svou vášní.
  • Vyhýbejte se nadřazenosti a posuzování činů druhých.             

Související…

Umíte mluvit se svými blízkými? A omluvit se jim? V období Větru najdete vnitřní sílu
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek

Tipy redakce

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...